Устройството е лесно за монтаж, работи на почти всички субарута. Приложение: Сваля прекъсвача на 3000 оборота (примерно) при натиснат съединител, така колата стартира много по бързо без да превъртат гумите. Скоростите могат да се превключват без връщане на газта. На турбо колите при включване на систамата турбото прави мах боост и ако колата е 4х4, старта е уникален. Има 3 потенциометъра -обороти -закъснение -брой изпуснати искри На колите с по отпушена генерация излиза доволно количество огън от ауспуха и се чува характерното гърмене. При подаване на повече закъснение огъня от ауспуха се увеличава, както и силата на звука.
Цена 90лв
От Видин съм Ekont За повече информация: 0877452036 skype apple2_91
_________________ MEGASQUIRT MS2 LAUNCH CONTROL ELECTRONIC BOOST CONTROLLER BLUETOOTH ADAPTER FOR MEGASQUIRT
Ще е интересно и на колегите да видят някое клипче направено на Субару с антилага ти. Втулкова турбина колко време издържа? Имам една турбина за тестове ако искаш може да направим такъв клип
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
Ако не гърмиш на всеки светофар на турбото няма да му се съкрати живота. Аз го ползвам от 3 месеца и TD04-ката не е мръднала. Звънни ми по телефона да се разберем за клипа.
_________________ MEGASQUIRT MS2 LAUNCH CONTROL ELECTRONIC BOOST CONTROLLER BLUETOOTH ADAPTER FOR MEGASQUIRT
Само едно уточнение: в ebay съм написал че стават само за импрези с едната бобина на колектора, но съм продавал и за коли с бобина на всеки цилиндър и няма проблеми.
колега за wrx-97 jdm става ли и дали има схема на връзване в комплекта благодаря.и още един въпрос каква е разликата между лънч контрола и електрония буст контролер и кое е по ефикасно.
:hello: колега за wrx-97 jdm става ли и дали има схема на връзване в комплекта благодаря.и още един въпрос каква е разликата между лънч контрола и електрония буст контролер и кое е по ефикасно.
Лънча естественно на 3500оборота съм на 1.2бара и като сменяш не връщаш газта, затова и давам 13.40 от 0-400м със боксуващ съединител.
''колегата'' е точен като въздушна пушка при силен вятър .след като ми изгори ECU-то с тоя launch вече 2 седмици съм в бокса без колата в която съм вложил не само пари ....
''колегата'' е точен като въздушна пушка при силен вятър .след като ми изгори ECU-то с тоя launch вече 2 седмици съм в бокса без колата в която съм вложил не само пари ....
Незнам колега какви сте ги вършели, аз моят сам си го вързах и то няколко пъти го свалях да го пробвам и на други коли и такова нещо не съм видял, на тази цена работещ лънч ..................
Кажи повече за проблема колега , какво се случи точно? С кои бобини си ти? Дай си номера на ECU-то може би ще мога да ти помогна.
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
Незнам колега какви сте ги вършели, аз моят сам си го вързах и то няколко пъти го свалях да го пробвам и на други коли и такова нещо не съм видял, на тази цена работещ лънч ..................
Колеги проблемът е следния ''колегата'' от Видин ми праща тоя LAUNCH и ми обяснява колко е лесно свързването,и аз понеже не ги схващам много тея неща му звъня и той ма казва кой кабел се реже и кой къде се връзва ,ок дотук добре връзвам аз всичко където ми казва и колата не запалва (през всичкото време говорим по телефона) той казва размени синия и розовия кабел и опитай пак. И хоп запалва ,след това казва почни да въртиш потенцюметрите ,ок казвам ,но накъде ,той ами( наляво надясно). Колата работи през това време и натискам съединителя и тя угасва ,паля пак и ''настройвам''но пак угасва и след няколко минути гърмежи като с оръдие колата изгасна и край нема палене . Сменяне на всички бушони и релета и няма палене.
Според мен лънч-а те е изтрелял във времето. Купи си вестник и виж коя година сме. А сега по темата. Опитай да възстановиш първоначалния изглед на кабелите. В мануала пише на кой крак колко волта излизат при контакт. Ще ти помогне да разбереш дали проблема вече е в ECU-то.
Изредиха се всички маистори от региона и гледат мерят и нищо категорично, накрая се запознах с един колега от бургас коитма същата и се нави да сменим компа и що да видиш запали а като сложа моя на неговата кола и нищо.