Здравейте колеги... От една седмица съм собственик на Subaru - Legacy II Station Wagon (SW) (BD,BG) - 2.0 i 4WD (116 Hp) произведено 1998г, 215,000 км. Климатик, ел. стъкла и огледала, шибедах, централно заключване, лети джанти, АГУ инжекцион, имобилайзер, салон плюш. Колкото до снимки - колата, макар и с добър запазен вид е малко олющена и цапната на места, та не съм много горд с външния вид все още

. Имам няколко въпроса - липсва слънцезащитният капак на шибедаха (под стъклото, който се издърпва ръчно) - възможно ли е да се монтира нов и къде? На покривалото на багажника(което се издърпва и закача) е разбито отляво накрайничето - може ли да се смени или искам твърде много?

Първото обслужване направих при едни познати на дядо ми - смяна на агренажните ремъци с ролките, масло, филтри, гарнитури на двигателя, рециклиране на рейката, биалетки, зареждане с фреон на климатика, реглаж - мисля че не съм пропуснал нищо... Това, което ме притеснява сега е, че след като са измили двигателя, за да проверят за течове усещам леко треперене на колата, докато е на ниски обороти - дори и изключена от скорост, било на бензин или газ, а при краен десен волан се чува едно виене... казаха ми, че нещата са нормални... та търся второ мнение... тъй като не ми се струват така. Също и АГУ-то при рязко подаване на газ се задавя - така че, ако някой каже добър газаджия ще съм много благодарен

(Казаха ми да изчакам да изсъхне 2-3дни, че може да е от това). АГУ-то е инжекцион и е монтирано в Италия - та никаква идея нито колко литра е нито нищо - книжките както на Субаруто, така и на АГУ-то са само и единствено на Италиански и ги гледам умно, аха да проговоря. Благодаря предварително и се извинявам за многото въпроси от раз

Първо Субару ми е... а и първа лична кола въобще.
P.S Видях в раздел сервизи Любо-Субару и
www.STI.bg - ще пробвам там за шибедаха и покривалото на багажника... Все още си остава актуален въпросът за добър газаджия в София.