Отговори на тема стр <  1, 2
 "Комби" 
Автор Съобщение

Постове: 22
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
miirro написа:
Честита да ти е колата колега. След като сложих зимни гуми, които са 195/65/15 колата се държи значително по-различно от това, което беше с летни 215/45/17. Така, че това което описваш може да се дължи и на тях, като изключим и евентуално изградените от теб очаквания. Много безпроблемни километри. Жалко, че няма сняг...

Мерси колега все някаде ще му излезе края ](*,) за снега и мен ме е яд

Вто Фев 26, 2013 9:10 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Извинявам се колеги има и още нещо :idea: колата е била с въздушно окачване аз я купих със сменено(конвенционално)но не съм карал такава с въз.немога да направя разлика

Вто Фев 26, 2013 9:25 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Vlaraa написа:
Извинявам се колеги има и още нещо :idea: колата е била с въздушно окачване аз я купих със сменено(конвенционално)но не съм карал такава с въз.немога да направя разлика
Е с това трябваше да започнеш,99,9% проблема е от там.Ако ти променяш типа на окачването и си я правиш колата за себе си е едно,но когато я купиш без да си сигурен продавача (който я е правил най-вероятно с ясната мисъл да я продава)е съвсем друго...

Вто Фев 26, 2013 3:45 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
[/quote]Е с това трябваше да започнеш,99,9% проблема е от там.Ако ти променяш типа на окачването и си я правиш колата за себе си е едно,но когато я купиш без да си сигурен продавача (който я е правил най-вероятно с ясната мисъл да я продава)е съвсем друго...[/quote]
Мммм да като се постопли времето ще се занимая по-сериозно пък да видя

Вто Фев 26, 2013 4:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2