Колеги кой кога ще тръгва за Дряново,,аз тръгвам в петък сутринта..ако има желаещи може да си караме заедно,,да отбележа че ще отскоча до Лясковец,и разходка през Търново и Арбанаси,,на някой ако му се разхожда да заповяда..
_________________ не е леко да се вдига тежко..................казал щангистът +359894313437
Колеги кой кога ще тръгва за Дряново,,аз тръгвам в петък сутринта..ако има желаещи може да си караме заедно,,да отбележа че ще отскоча до Лясковец,и разходка през Търново и Арбанаси,,на някой ако му се разхожда да заповяда..
Еми то стана спонтанно. Ходихме до Бяла и си викаме - абе я да отидем да го видим това Карадере... И така. Но си заслужава да се помисли за някакво съвместно "мероприятие" на варненската група. Сняг нямаме, но кал дал Бог.
Вто Фев 26, 2013 1:41 pm
CusE
Регистриран на: Вто Мар 06, 2012 11:01 am Постове: 65 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Outback H6 3.0R, 2006
Еми то стана спонтанно. Ходихме до Бяла и си викаме - абе я да отидем да го видим това Карадере... И така. Но си заслужава да се помисли за някакво съвместно "мероприятие" на варненската група. Сняг нямаме, но кал дал Бог.
Съгласен с двете ръце.
Като се позаровите може да свъннете да дойда да ви извадя. Преди ваденето обаче снимки и клипове да видим после кой ще си познае колата и кой не.
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
Колеги калта по пътя за Карадере е чудесна, последно видях един Вранглер как се окопа. Много е лепкава и има специалната способност да оставя спомени по боята на колите така че внимавайте. Стават едни светли петънца от обезцветяване, ако не се измие бързо след като изсъхне.
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
Благо, тази кал на Кара дере ми е малко притеснителна, щото навремето с Прелюда и без нея се бях влачил по корем там, но пък какво по интересно за неделя.