Отговори на тема
 Помощ! Светнаха ми няколко лампи на таблотo 
Автор Съобщение

Постове: 7
Автомобил: Subaru Legacy 2.5
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
От скоро карам едно Legacy 2.5i 2004г. Светнаха ми няколко лампи на таблотo. Тракшъна(една задраскана количка) точно до него още една лампичка , която не знам за какво е от време на време се появява ABS. а cruise само мига и не мога да пусна темпомата. И за най голямо очудване колата си върви перфектно без никакви шумове или разлики от преди да светне всичко това. Днес я карах в един сервиз и я закачихме на компютър.Изчистиха всички грешки и лампите по таблото изгаснаха, но като си тръгнах след няколко километра всичко стана същото.Момчетата в сервиза казаха че според тях има или прекъснат кабел някаде или изгорял бушон за ABS ,но намерихме само един здрав във кутията под капака. Не било възможно да е само един при положение че на по старото Legacy са 5. Това беше тяхното обяснение.... Не знам какво да правя колата ми върви но тея работи по таблото въобще не ми харесват. Ще се радвам ако някой има поне малко представа за какво става на въпрос за да знам от каде да тръгна. Мерси предварително! :facepalm:

Сря Фев 27, 2013 3:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 209
Автомобил: Forester 2.0 122
Телефон: 0889043252
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
На първо място грешките се трият след като се отстрани причината за появяването им. Какви грешки излязоха на диагностиката?

Сря Фев 27, 2013 4:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
ако не се лъжа нещо от рода на p0700 Пишеше единствено че светят гореспоменатите лампи... момчето пробва с 3 компютъра и навсякаде показваше едно и също. http://www.permoveo.ltd.uk/tabid/122/OB ... fault.aspx

Сря Фев 27, 2013 4:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, първо напиши откъде си, за да знаем къде да те насочим.

Сря Фев 27, 2013 4:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 209
Автомобил: Forester 2.0 122
Телефон: 0889043252
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
В тази тема(малко е на английски :pardon: ): http://legacygt.com/forums/showthread.p ... b65eb& причината за подобна "дискотека" на таблото се оказва лоша връзка на един от стоповете. Провери си пак предпазителите(и тези в купето, някъде под или около жапката)

Сря Фев 27, 2013 4:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Причините да светна тези лампи могат да са повече от 100. Така че първо трябва някой грамотно даму прочете грешката и след това да се търси точно какво е. Грешката може всеки да я изчисти, но докато не се отстрани проблема винаги ще светват след няколко км.

Сря Фев 27, 2013 4:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
От Пирдоп съм (70км от София) не мога да кажа че съм експерт в тази област колега и за това обяснявам така но ще говоря пак с майстора и ще дам по подробна информация за грешките мерси все пак. Въпросния майстор се намира между Сопот и Карлово и ми се стори че разбира но да видим... Бушоните под капака и тези под волана бяха здрави. под капака има само един който е за ABS има ли още някой скрит ?! :-?

Сря Фев 27, 2013 4:45 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Ще се радвам да ми препоръчате при кого да отида (в София) и ако може някакъв телефон за връзка

Сря Фев 27, 2013 4:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 325
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Виж viewtopic.php?f=10&t=67

Сря Фев 27, 2013 5:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Запишете грешките точно, а не нещо от рода на.....От там нататък по сервизното ръководството или в сервиза.

Сря Фев 27, 2013 10:02 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Утре ще звънна на момчето което гледа колата и ще дам по подробна информация.Но се чудя дали да не посетя направо момчетата от www.sti.bg

Чет Фев 28, 2013 6:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема