Отговори на тема
 Съвет и евентуален тест драйв 
Автор Съобщение

Постове: 3
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Добър ден, първи пост във форума, но наистина важен за мен.
След известно време се целя в покупка на Субару Легаси седан 2.0 бензин, модел 2005, ето и примерна снимка:
Изображение

Въпросът е: какви са особеностите на този модел, за какво да се оглеждам, и най-вече - ако има някой във форума да предложи скромен тест драйв на такъв модел (2.5 също става) срещу почерпка, бих бил много благодарен.

П.П. Наясно съм, че комбитата са по-разпространени, но те са втори вариант, предпочитам седана от чисто естетически възгледи.

Чет Фев 28, 2013 10:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Точно на този модел ли си се спрял?
С десен волан?
:-~

Чет Фев 28, 2013 10:24 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Добре си ни дошъл колега.

МАй добре ще е да пишеш от къде си за да ти помогне някой.
За външен оглед както всеки автомобил може да гледаш за страничните линии на купето да са равни (знак, че не е удряна или ако е е направена добре), огледай добре предната броня и капака на ДВГ за боята (на моята се е показал на точки грунда от пясъка по пътищата) и т.н. Вътре за работещи лампички на всичко - ако някоя не работи не се доверявай на обяснението "сигурно е изгоряла" - понякога просто е прекъснато захранването за да се скрие проблем. На Импрезата леваците от автокъщата бяха отрязали целия сноп кабели към третата врата заради проблем с редуктора на задна чистачка - възстанових проводниоците и смених с втора употреба мотор-редуктор за около 1 час. За ДВГ аз бих ти препоръчал да се направи диагностика от човек на когото имаш доверие.

Ако си от Варна може да направим тест драйв, макар че от 2,5 литров до 2,5 литров има разлика :D :D :D .

Чет Фев 28, 2013 10:29 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Забравих да кажа, че багажното на седана не събира 4 гуми 17", но пък субира 3 пътни чанти на колела по около 80 литра и една детска количка.

Чет Фев 28, 2013 10:31 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
О, благодаря. От София съм, десен волан - не, просто тази снимка намерих.
Сигурен съм, че има разлика в двигателите, просто се целя в по-икономичния. Все още не съм харесал конкретно предложение, просто събирам предварителни мнения.

Чет Фев 28, 2013 11:23 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това виждал ли си го:
viewtopic.php?f=12&t=13558

Чет Фев 28, 2013 11:27 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
plaskom написа:
Това виждал ли си го:
viewtopic.php?f=12&t=13558

Не бях, не търся такъв звяр, все пак благодаря.

Чет Фев 28, 2013 11:37 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Отговори с цитат
Аз бих ти препоръчал да си вземеш твърдо 2.0 мотор и то във варианта 165 кс. Намират се чат пат. Това е по-здрав мотор от 2,5 и върви страхотно особено с МТ. Автоматите на 4 цилиндровите мотори са 4 степенни, което поне мен не ме кефи.

Сря Мар 06, 2013 12:52 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема