Здравей колега , правилен избор с SUBARU

честито и дълго да и се радваш, та на въпроса, ако сваляш там дето са километража и оборотомера е по лесно, над километража има два болта отвиваш ги а отдолу е на щипки (черната пластмаса дето е около таблото) издърпваш внимателно и остава таблото с уредите, то се държи на четири болта във всеки ъгъл по един отвиваш ги и леко изваждаш таблото като едновременно откачваш и буксите от него една по една, крушките са 12V-3W за осветлението (като за габарита само че 3 вата), за часовника е една малка мисля че е 12V-1.5W (фасонката е в малка дупчица и с пинцета ще трябва да я свалиш) сменяваш и по обратния ред сглобяваш!

Ако искаш централната конзола да свалиш е малко по сложно, сваляш касетофон, CD или кво там имаш, махаш врътките на парното, отваряш жабката над въздуховодите в центъра на таблото, в двата края има малки пластмасови капачета махаш ги и развиваш болчетата под тях и дърпаш напред към теб, защото се държи и на 2 щипки те са в двата края на въздуховодите (жабката се сваля заедно с въздуховодите) вадиш всички букси от копчетата, запалка, пепелник и вадиш черната пластмаса около касетофона и около врътките за парното тя се държи на четири щипки сменяваш там квото искаш и сглобяваш, лампите за копчето за регулиране на фаровете са едни малки не помня как се водеха можеш да ги смениш и тях, но на другите копчета (аварийни, пръскалки фарове, нагревател задно стъкло) и аз не знам кви са а и няма никъде по копчетата, та и при мен не светят ако научиш нещо сподели, на снимката с червено съм отбелязал болчетата а с жълто щипките, успех в начинанието, и не бързай до като го разглобяваш! Да не вземеш 5 ватови за таблото щото светят много силно и дразнят, а пък и мисля че ще стопят нещо!

Това е от мен