Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 1
|
|
Продавам си ЛЕОНЕТО ,но не знам защо
| Автор |
Съобщение |
|
Гената
Регистриран на: Чет Дек 17, 2009 6:08 pm Постове: 338 Местоположение: Гр.Плевен
Автомобил: Субару ХВ, Витара,Мерцедес Виано
Телефон: 0898528707
Рейтинг: 5
|

](./images/smilies/eusa_wall.gif) Производство 1983 г.,302 х.км,без ремонти по двг, скорости и съединители последните 16 г.Смяна само на маншони,предни карета,накладки и дискове,нови последните две гърнета ,гарнитурири и болтове на генерацията в началото на блока и кабели на свещите.С газова Ловато 30 л.,току що изкърпени калници,прагове и кош на багажника.Много драпа по дерета кал,сняг и баири  Цена 1780 лв  НО.......ИМА БОНУС......-ПРОДАВА СЕ САМО В КОМПЛЕКТ с части за още едно такова без купето,предното стъкло,преден амортисьор и 1 пружина и някои осветителни елементи!Има някоя и друга врата и капак за багажник НЕДОСТАТЪЦИ :Има само големия талон,малкия изгубен,а собственика е в Уганда от 15 години,аз го карам така с едно пълномощно за покупко-продажба,което до сега никой не ми е искал,плащам гражданска и преглед/такива има до ноември т.г./Не става за пререгистрация,със софийски номера е.Друго:има теч на хидравликата под карето на кормилната рейка/има резервна семеринга,но не е сменяно,само доливам.Лепени от към мигачите задни стопове на снимките се вижда,счупен шлифт на пакета за запалване,но и пакет имам резервен,трябва да се сменят ремъците и маслата,но това при покупка е задължително от новия собственик,укрепване на предна броня,не се отваря задно ляво стъкло,но давам още 4 автомашинки за стъклата и всичко друго,което мислите,че не става резервните ви ги подарявам ,НО РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ОТДЕЛНО НЕ ПРОДАВАМ,вървят комплект с това Леоне ! Ще ми е много трудна раздялата, ама ако до 20 април не се продаде се отказвам и моля след тази дата да не ме търсите .Телефон за връзка 0898 52 87 07 ЕВГЕНИ гр.ПЛЕВЕН,в този град друго такова НЯМА 
|
|
|
|
| Вто Мар 12, 2013 12:30 pm |
|
|
|
tennn
Регистриран на: Съб Сеп 27, 2008 4:05 pm Постове: 117 Местоположение: По света и унас в София
Автомобил: XT TURBO COUPE,LEONE 84,LEGACY GT
Телефон: 0888899201
Рейтинг: 15
|
|
Ас квитанциите за данъците как се справяш ,че вече ги искат за прегледите?
_________________ НЕ Е ВАЖНО какво SUBARU имаш ,важно е , че го имаш......
|
|
|
|
| Чет Мар 14, 2013 8:40 am |
|
|
|
Гената
|

Минах в края на октомври и то в известен и претенциозен център в града ни.За Леонето не ме питаха изобщо/не знам,може би техен пропуск/,пък и в гражданската фигурира друго име,не моето,може да се намери причина за липса на квитанция,,че не я плащаш ти,а и при появата на такъв уникат,губят говор и картина и се разсейват:ама коя година е ,и е 4 х 4,пълен ел. пакет,гледай ,гледай . Искаха ми двата талона,това е ново изискване също,но им казах ,че съм го загубил,а собственика не е в България и не може да извади дубликат .......А бе документи,нали имаш книжка и голям талон,минава се,най-малкия проблем  Другото ,което позволява да не изискват толкова данъка е ,че прегледа е преди края на годината и повечето хора не го плащат до последния срок,След десетина дена минах и с аутбека,същия център,но за него ме питаха за данъка,и него не плащам вече четвърта година ,не съм го регистрирал в НАП.Казах ,че е в къщи .Минава се,къде в друг град,/по-малък/,просто не го носиш,ама трябва да минеш,че предния или същия ден ти и изтекъл срока на прегледа и т.н.Има вратички  Преди 3 години продадох Еспейс с неплащан данък,платих в съда такса към данъка 30 лв и с тази квитанция замина за Силистра 
|
|
|
|
| Чет Мар 14, 2013 4:49 pm |
|
|
|
tennn
Регистриран на: Съб Сеп 27, 2008 4:05 pm Постове: 117 Местоположение: По света и унас в София
|
|
Квитанциите за данъка ги искат от Нова Година насам.
|
|
|
|
| Чет Мар 14, 2013 4:59 pm |
|
|
|
Гената
|
Ще измислим нещо. Пропуснах да спомена за кубатурата-1800, 75 к.с.,разход на газ 10л./100 км.Има ли офроуд маняци,за горски терени не ви е необходим никакъв китап  Прятелчета,ако знаете какъв ,,Brat,,става от него. Ако си остане мое,наесен ще му сменя фасона .Това беше една от мечтите ми за преданото ми другарче.
|
|
|
|
| Пет Мар 15, 2013 8:49 am |
|
|
|
Гената
|
Май ще ми се сбъдне мечтата,ама ще трябва да си купя и крава,че да ползувам "пикапа" за сено  .Никой ли не харесва този здравеняк,няма друг модел с толкова стаж без проблеми...1690 лв. и това е...  Все пак 2 в 1 е 
|
|
|
|
| Сря Мар 27, 2013 8:01 am |
|
|
|
tennn
|
отказа ли се от продажбата вече..какво стана? 
|
|
|
|
| Вто Юни 04, 2013 10:32 pm |
|
|
|
tony
|
Явно.Гената го е написал в обявата: Цитат: Ще ми е много трудна раздялата, ама ако до 20 април не се продаде се отказвам и моля след тази дата да не ме търсите .
|
|
|
|
| Сря Юни 05, 2013 3:16 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|