Отговори на тема стр <  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  >
 Subaru Forester 2014 
Автор Съобщение

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Те всичките такива СУВ-та не са лоши и най-малкото вършат еднаква работа. Да се говори за значими разлики между тях е малко пресилено. БТВ повечето, които са базирани на предно с включващо се задно са достатъчни за зимни условия. Ясно е, че никой не си ги купува за офф-роуд, нито пък за антарктически преход, а по-скоро следва модната тенденция.

Пет Мар 15, 2013 12:20 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Soflab написа:
...
сега обаче искам да задам въпросче: кой аджаба милее за любимата марка, а получава само оплюване тук? ми то ние имаме реална кола в шоурума си, а в много европейски шоуруми имат само снимчици на тая кола. тук е мястото освен да изброявате само + и - на колата да се каже и на кого е заслугата тя да е реалност та да се упражняваме в Топ Гиър сравнения/остроумнене и т.н.
Не искам да влизам в ролята на адвокат на СМТ, за да не ме наплюете, че гоня лична изгода от това, но не мога да се съглася с изцяло негативната оценка за фирмата. там освен един двама механика, които явно не са си на мястото има и двама трима други техни колеги, които живеят със субару идеята. те ежедневно мислят в правилната посока и резултата е налице. и пак само суперлативи за колата и зелени храчки по хората благодарение на които тя е факт тук. веднага се запънахме за цената - тук щяла да бъде 70-80к лева, а видиш ли в САЩ е 30к + долара. ами мога да ви кажа, че там тойта рав4 е малко под 20К долара. изобщо дали има някой който си мисли, че субару трябва да се равни ценово с кия и тойота и форд да речем. а като вземете предвид и факта, че нашия пазар първо е нищожен и второ е изцяло подчинен на политиката на евро съюза с всички защитни мита и т.н. цената от 70к+ лева изведнъж става ясна откъде идва. за мен по-важно е, че момчетата от СМТ видяха кривотата на гърците и обърнаха света, но се отърваха от тях и сега цялата гама и части идва от Германия. дай боже да е за добро, но поне едно "евала" заслужават.
ами "евала" момчета от СМТ! това от мен

Баце, ще ме разплачеш - по-сърцераздирателно едва ли можеше да го драснеш ROFL
Да не си купил дялове в СМТ бре :idea: Ако е така, барем кажи, да почвам да ги хваля поне заради теб :D

Soflab написа:
П.С. само да вметна, че за близо две години форумно членство, ми се натрапва мнението, че най-зелените сополи по адрес на СМТ идват предимно за цени и то предимно от колеги каращи субара преди 2000 година. извода си е за всеки по отделно.

Ммм, дали, ама надали?

Още ми е трудно да асимилирам тоя ти приповдигнат пост в стил комунистически ПР от 80-те години... unbelievable :lipseal:

Пет Мар 15, 2013 1:32 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 4
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
tarambuka3500 написа:
оо, абе новото CR-V е доста добро.

Ама аз искам Субару бе, не искам Хонда... :D

Почнах вече да се заглеждам и по XVто и почвам да се колебая между Форито и него....

Пет Мар 22, 2013 11:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Отговори с цитат
The Coarse написа:
tarambuka3500 написа:
оо, абе новото CR-V е доста добро.

Ама аз искам Субару бе, не искам Хонда... :D

Почнах вече да се заглеждам и по XVто и почвам да се колебая между Форито и него....

:good: :D

Съб Мар 23, 2013 9:42 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Нов фен
Отговори с цитат
plaskom написа:
:good: :D

Пичаги, в шоурума на Симеоновско има не по-малко от три нови форита вече.

Мисля утре да им направя посещение на добра воля и да видим ний тази работа...

Пон Апр 01, 2013 8:16 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Покарах го новия Фори. 2.0 150 коня с CVT. Впечатленията са по-скоро положителни. В сравнение със стария модел има голям скок в окачването. Доста по-стегнато е , но същевременно вози добре по неравности. Много адекватна настройка, която дава повече увереност при шофиране.
Колата е приятно тиха в градски условия. Звука на този нов FB мотор не се различава особено от последните версии на стария EJ, тоест звучи средно вдъхновяващо, но далечно все пак напомня че е боксер.Обаче харчи адски малко(поне 2 литра по-малко), което надявам се ще намали в бъдеще манията за гъзифициране, обладала Субару общестовото по нашите ширини.
Останалат част от колата не е нищо особено.Примерно интериора е подобрен като материали,но леко безличния му японски дизайн не оставя усещането, че си в нещо близко до премиум. В това отношение Мазда ЦХ-5 е по-напред. Управлението е достатъчно директно,макар че все пак не успях да усетя много колата, защото я карах градско. Една разходка да речем до Боровец ще ми изясни доста въпроси. Спирачките ми се сториха прилични.
CVT-то е малко по-добре реагиращо в сравнение с Легаси 2.0 и няма вече толкова изразен характерен шум(вой).
Спрямо предишния модел, колата е подобрена в доста отношения, но продължава да страда от липса на характер.Иначе убеден съм ще върши добра работа.
 12

Пет Апр 05, 2013 12:31 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 88
Автомобил: Subaru Forester 2.0D XE
Рейтинг: 26
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
bubaru написа:
CVT-то е малко по-добре реагиращо в сравнение с Легаси 2.0 и няма вече толкова изразен характерен шум(вой).

Това да не се дължи предимно на подобрена шумоизолация! Като ходих на представянето му, дилъра се кълнеше че новия Фори бил невероятно по-добре шумоизолиран... Тогава покарах един XV с CVT и ми стори че доста вие, ама той беше и с малкия мотор и си беше голяма мъка...

Сря Апр 10, 2013 7:15 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 204
Автомобил: Subaru Forester 2.0X, SG9
Рейтинг: 39
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Демонстрация на X-Mode и сравнение с други SUV.
http://www.youtube.com/watch?v=jDykYthR ... ZjoURaAzAo

Вто Апр 16, 2013 5:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 30
Автомобил: Forester 2.0 AT 1999
Нов фен
Отговори с цитат
Не знам това дали е пускано:

2014 Subaru Forester: Everything you wanted to know about the car and the new X-Mode AWD
http://www.youtube.com/watch?v=2JjcsQaJV1E

Пет Апр 19, 2013 1:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 202
Автомобил: Saab 95 2.0T Тролчо
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Мдаа определено новия ХТ е Форестъра,който искам!!! Убииственно добри данни.

Subaru Forester 2.0XT Lineartronic Comfort

Benzin177 kW (241 PS)Automatik

Hubraum:1998 cm³
Anzahl Sitzplätze:5
Anzahl der Türen:4/5
TürenKraftstoffverbr. komb.:*8,5 l/100 km
Kraftstoffverbr. innerorts: 11,2 l/100 km
Kraftstoffverbr. außerorts: 7,0 l/100 km
CO2-Emissionen komb.:* 197 g/km Zugr.-lgd. Treibstoffart:
Super
Energieeffizienzklasse:E
Schadstoffklasse:Euro5
По въпроса за екстрите има си всичко необходимо,за каране с усмивка!!!
Шайзетата в Германско вече карат тази уникална машина.Едва се сдържам да не отида да си взема едно зверче,макар че до болка ми е ясно че пари за чисто нова кола са зле похарчени пари или както каза преди време един колега от форума,цитирам по спомен:"Прекалено скъпо и безсмислено удоволствие е да купуваш чисто нова кола за да си първия пръднал в купето й!!!" :cool:

Нед Апр 28, 2013 7:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ето и малко снимки за изплакване на очите! :beer:

Прикачени файлове:
5.JPG
5.JPG [ 32.47 KiB | Прегледано 790 пъти ]
4.JPG
4.JPG [ 34.36 KiB | Прегледано 790 пъти ]
3.JPG
3.JPG [ 37.81 KiB | Прегледано 790 пъти ]
2.JPG
2.JPG [ 34.14 KiB | Прегледано 790 пъти ]
Forester 2.0XT.JPG
Forester 2.0XT.JPG [ 36.61 KiB | Прегледано 790 пъти ]

Нед Апр 28, 2013 8:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 886
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Заслужава си пръднята! Проблемът е дали можеш да си я позволиш :-) Иначе колата не мирише на теб и си е гадно!

Нед Апр 28, 2013 11:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Мирооо,не ме засилвай братле,че мноого малко ми трябва да го направя.

П.П. Мисля че ме познаваш от предишните срещи на форума, така че по въпроса дали мога да си го позволя, смятам че сам можеш да си отговориш на риторичния си въпрос!!! :beer:

Пон Апр 29, 2013 12:01 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 886
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Споко Коки, не те бъзикам- това кой може или иска си е негова работа! И мен ме кефи и сърби ама като знам ,че моята за 3г е с 20000 надолу май няма да влизам в нови филми.
Бих те посъветвал да поизчакаш ДЕТСКИТЕ ДОЛЕСТИ на новия модел , че в последно време има издънки със здравината на моторите(бензин и дизел) когато излязат на пазара. След 2години ги оправят. Иначе и мен като ме засърби за кола , лечението е едно- отива един апартамент на вятъра!

Пон Апр 29, 2013 5:53 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
:beer: Така си е спор няма!!!

П.П.То аз и сега карам "самолет",ама искам да карам Субару "самолет"!

Пон Апр 29, 2013 8:46 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Малко мнения от англичаните, аз на тях им вярвам доста повече. В сащ могат да направят смислено ревю само за Баха-та.

http://www.autocar.co.uk/car-review/sub ... ive-review

Интересно пише, че има заден ЛСД.... :-?

Пон Апр 29, 2013 2:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ето и безпристрастни оценки и за новото ХТ.

http://www.themotorreport.com.au/55822/ ... nch-review

Пон Апр 29, 2013 3:04 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Още едно признание за новия Форко 2014... :respect: в crash test-а . Субару Форестър 2014
п.п. Форко е с най-високата оценка, а Аутлендър-а е с "приемлива"... :good:

Вто Май 21, 2013 3:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 692
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Отговори с цитат
Привет,

И на български :)

Хитовите кросовъри в САЩ са опасни

Вто Май 21, 2013 9:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 259
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За разбиращи руски - чудесно и доста изчерпателно ревю в 6 части.
http://www.youtube.com/watch?v=Vn6J_pAa ... E4bo8TtJqu

Пон Юни 17, 2013 7:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  >