Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
Arkidqkono
Регистриран на: Вто Мар 05, 2013 4:12 pm Постове: 121 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Legacy
Телефон: 0887806304
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте,
От съвсем скоро карам Legacy 2001г. и се нуждая от съвет! 1. Кормилната рейка е протекла, има странен шум при завиване с ниска и висока скорост и смятам, че е от нея. 2. Също така се чува леко боботене(виене) и мисля, че има заминал лагер. 3. Задните спирачни апарати барабар с накладките хващат много малка част от диска отколкото мисля, че трябва да бъде. (ще кача снимки).
Не знам какво да правя, от Варна съм и се чудя в кой сервиз да ида, за да свършат тази работа както трябва. Чудя се дали да рециклират рейката, да търся втора употреба или да купувам нова, но не знам колко пари е. Ако лагерът е за смяна, някой знае ли дали върви в комплект с главината или е самостоятелен?
Ще очаквам отговор и благодаря предварително.
|
|
|
|
| Вто Мар 19, 2013 10:59 pm |
|
|
|
plaskom
|
Колега, отиди в сервиз (Субару Варна или при Миро) да погледнат колата и да ти кажат какво е и колко ще струва. И тогава му мисли. 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Сря Мар 20, 2013 5:44 am |
|
|
|
bat bubi
|
Миро - 0899842822 За нова рейка - държиш ли се за нещо  - 1600-1800лв, за рециклиране, до колкото знам зад затвора има едни пичове оффроудаджии и има един майстор в Долище, но както и рециклирането, така и втората употреба си е хазарт. Зависи какво точно има да и се подменя или на каква ще случиш....има теми и за едното и за другото....
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
|
|
| Сря Мар 20, 2013 8:25 am |
|
|
|
Arkidqkono
|
|
Благодаря за насоката, ще звънна на Миро, защото съм малко негативно настроен към Субару Варна.... Не съм ходил при тях но масово от форума се оплакват от тях.
Поздрави!
_________________ Полезни автоаксесоари за вашият автомобил!
https://protektoperfekto.bg/product-category/avtoaksesoari/
|
|
|
|
| Сря Мар 20, 2013 5:35 pm |
|
|
|
deadman
|
Arkidqkono написа: Благодаря за насоката, ще звънна на Миро, защото съм малко негативно настроен към Субару Варна.... Не съм ходил при тях но масово от форума се оплакват от тях.
Поздрави! Колега ако масово са се оплаквали от Субару Варна - за което аз не съм чувал - значи не ходи при Миро. Ако са се оплаквали от Субару Варна значи са се оплаквали от Миро и Иво беше другото момче там. Субару Варна беше първия сервиз на определена марка, където ми казваха в прав текст кое могат и кое не могат да постигнат от поставените от мен условия. Пример: маслото в автомата ми го сменях на друго място, защото в прав текст Иво ми обясни, че машина нямат и го сменят по конвенционалния начин. В момента Субару Варна работи с нови механици, за които нямам наблюдения, но да се "плюе" по нечии адрес без преки наблюдения си е чиста проба клеветничество. ПП: Аз си правя колата при Миро.
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
|
|
| Чет Мар 21, 2013 8:26 am |
|
|
|
plaskom
|
Първоначално се въздържах от мнение относно Субару Варна и изчаках колегите от Варна да ги подкрепят, което и се случи. За тях съм чувал само добри думи, каквито са и моите лични впечатления. И между другото те са едни от малкото работещи в сервиз за Субару, които идват на национални срещи на феновете и явно не се притесняват, че някой недоволен от тях може да ги "оплюе" 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Чет Мар 21, 2013 9:28 am |
|
|
|
Arkidqkono
|
|
Аз не съм искал да обидя никой и това казах, че лично аз не съм ходил при тях и не мога да кажа реална оценка. Явно не съм разбрал, защото помислих, че Миро е отделен сервиз.
Грешката е моя и не съм искал да обидя никой.
|
|
|
|
| Чет Мар 21, 2013 11:26 am |
|
|
|
deadman
|
|
Миро работеше в Субару. Вече не работи там. Като му звъннеш ще ти обясни къде точно му е сервиза сега. На лесно място е - в хлебозавода, точно срещу портала.
Колегата пласком е прав - трябва да работиш перфектно и да си фен за да може да си позволиш да отидеш на национална сбирка на марката без да се притесняваш от физически и психически повреди.
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
|
|
| Чет Мар 21, 2013 11:34 am |
|
|
|
Arkidqkono
|
|
Благодаря за информацията, със сигурност ще отида при Миро.
|
|
|
|
| Чет Мар 21, 2013 4:34 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|