Отговори на тема стр <  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 155
Автомобил: Subaru Outback H6 3.0 AT 2002 бенз.
Рейтинг: -47
Кофти...Кофти...
Отговори с цитат
Vmax написа:
Ако нещо е подозрително - това е волана, загледай се по- ;) внимателно...

Забелязвам, че централната част на волана е с друг цвят. Може би е бил претапициран заради силно износване? :) Забелязах, че бяха доста надрани седалките, коланите, и което най-много ме учуди - скоростният лост! Само за 160 хил км :)

Пет Мар 22, 2013 4:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
alexmitev написа:
Vmax написа:
Ако нещо е подозрително - това е волана, загледай се по- ;) внимателно...

Забелязвам, че централната част на волана е с друг цвят. Може би е бил претапициран заради силно износване? :) Забелязах, че бяха доста надрани седалките, коланите, и което най-много ме учуди - скоростният лост! Само за 160 хил км :)

износват се и за 150к.км,от личен опит ти казвам..това че е на 160 и много износено не е гаранция,има си стилове на каране на стоене и т.н

Пет Мар 22, 2013 5:10 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Кофти...Кофти...
Отговори с цитат
А възможно ли е по VIN номера да намеря сервизна информация за колата, или доста малко вероятно? :) Гледам, че има такива сайтове

Пет Мар 22, 2013 5:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
По VIN се проверяват само американките. Ако сервизната книжка е истинска на тази кола, то маслото е сменяно на няколко пъти на повече от 30 хил. км. пробег и на 2 години :-~ .

Пет Мар 22, 2013 6:58 pm
Върнете се в началото
Профил

Кофти...Кофти...
Отговори с цитат
plaskom написа:
Ако сервизната книжка е истинска на тази кола, то маслото е сменяно на няколко пъти на повече от 30 хил. км. пробег и на 2 години :-~ .

Да, и аз забелязах че не е бил много редовен предишният собственик в бокса - в такъв случай може би книжката е истинска или просто джамбазите ги е мързяло да пишат :D Или е възможно да е карал някакво супер качествено масло или смяната на маслото да не е била записвана в сервизната история (да речем от неоторизиран сервиз)?

Също си мислех, възможно ли е автотърговеца да е комбина с Любо (вие го познавате повече от мен :)) така че като отида да каже "всичко е ОК - взимай я" и после да се окаже, че е пълна трошка :)

Не ми се иска да се отказвам толкова лесно от тази бройка, понеже е от 2003-та и е IMAGE (всъщност какви са екстрите в повече спрямо базовия модел?)

Пет Мар 22, 2013 7:52 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 207
Автомобил: Mazda 323F MT 2003
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Няма никакъв шанс да са комбина! Любо е пичага и ако има и най-малкия проблем или съмнение, че колата е ок, то ще ти го каже в прав текст. Просто Ник Ауто внасят по 7-10 Субарута на месец и почти всички огледи минават през сервиза на Любо, защото е на 5мин. път и може да са си намерили приказка, но това няма нищо общо с безпристрастността при огледа. Гарантирам!

Пет Мар 22, 2013 7:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
zlost написа:
Гарантирам!
Гарантираш, ма на тоя човек може да му изгорят 7999 лева нали!?!?! Любо няма да му я оправи без пари после, а тия филми айде там да идем че близко че не знам си кво си сме ги гледали и друг път, искат да те прекарат 100%! :facepalm: А ти колега "alexmitev" им тегли една п***а майчина на тия, като не искат има и други субари по авто-къщите, ти си плащаш, ти си клиента и имаш пълно право да изискваш обстоен преглед и си я караш където искаш, аз директно при тия техни думи бих излязъл от авто-къщата.... :facepalm:

Пет Мар 22, 2013 8:20 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 207
Автомобил: Mazda 323F MT 2003
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
momcho2000 написа:
zlost написа:
Гарантирам!
Гарантираш, ма на тоя човек може да му изгорят 7999 лева нали!?!?! Любо няма да му я оправи без пари после, а тия филми айде там да идем че близко че не знам си кво си сме ги гледали и друг път, искат да те прекарат 100%! :facepalm: А ти колега "alexmitev" им тегли една п***а майчина на тия, като не искат има и други субари по авто-къщите, ти си плащаш, ти си клиента и имаш пълно право да изискваш обстоен преглед и си я караш където искаш, аз директно при тия техни думи бих излязъл от авто-къщата.... :facepalm:

Колега, познаваш ли Любо, ходил ли си в сервиза му, оправял ли ти е колата и колко пари ти е взел, че говориш така. Малко наизуст ми звучи изказването ти. Аз лично съм му закарал 2 коли за оглед и двете ги купих, и на двете им смених каквото трябваше, и си платих за това, и съм доволен. Отидох за първия оглед при него по съвет на колега от форума и не бях разочарован. И един въпрос - на една 10 годишна кола мислиш ли, че ще и се сменят само консумативите? Естествено, че ще има да се пооправи нещичко по нея, ама чак "да му изгорят 7999 лева" и да му набутат трошка. Всички мноооого яко си защитаваме правата на потребители

Пет Мар 22, 2013 8:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз все за тези 160 хиляди се чудя.
Моята кола е от 15.10.2009г и е на 60хилки,а не карам много и имах до преди 20 дни втора кола.
На един колега е с 3 месеца по стара и е на около 150 хилки.
На 10 години 160к наистина не е карана.
Как става да не се сменя масло на време като то след 12хиляди км почва да свършва :facepalm: Останалите 18к км доливаме ли :pardon:
Хайде в Швейцария е по-качествено горивото и маслата ама пък на 30 000.
Може пък някой и да успяват ............... химикала.
А волана е като нов #-o отвън и е по нов от моя.
Но колата може да е читава и на повече километри.Стига хората да са сериозни(продавачите и твоя майстор)
То че без ремонти няма да се мине,но да не са :-~ ](*,)

Пет Мар 22, 2013 11:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Единствено мога да кажа, че във въпросната автокъща нямат скрупули да връщат километражи - след като бяха изкупили (бартер) форумна кола с обява тук и я бяха върнали 100-тина хиляди... Но иначе може и да е читава, поне е внос от Швейцария, което е значително по-добре от жабарите...

Съб Мар 23, 2013 3:18 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 243
Автомобил: Outback 2.5 AT 2002 и 2.5 2016
Рейтинг: 85
Отговори с цитат
Здрасти Колега

Аз ходих, пребоядисвана е мисля отзад от ляво и не дават да се ходи до сервиз.
" -Отдавана нашата автокъща не кара колите по сервизи"
И аз си тръгнах.

EDIT:
Изглеждаше много добре на външен вид.

Съб Мар 23, 2013 12:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 1
Автомобил: Mazda6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2h4jwq

Ходих да гледам този боксер дизел. Купе и ламарини без забележка, но го нямаше пластмасовия капак на двигателя. Припалихме я, подадох газ на място, цялата се разтресе. И дим да ме няма...търсенето продължава.

Съб Мар 23, 2013 4:08 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 42
Автомобил: Subaru Outback 2.5 2004
Рейтинг: -5
Кофти...
Отговори с цитат
Здрасти колега , моито суби е от ник ауто. Незнам за този конкретен екземпляр ,но искам да те предупредя че този пич те гледа в очите и те сапунисва безкруполно. Лошото е ,че му се доверих и после си брах гайлето. Много внимавай с него !

Съб Мар 23, 2013 9:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Автомобил: subaru forester 2.0 MT 2002
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, колеги по темата и ние взехме от там / не искам да му споменавам даже и името / и ще те посъветвам:
1.вземи майстор с теб ако ти самият не си такъв.
2.ако нямаш такъв познат, мини я задължително през някой сервиз а ако не иска да го избереш ти, тогава му тегли една и дим да те няма.
Казвам ти го с най добри пожелания, за да ти спестя после едни 3-4хилки които няма да ти изброявам за какво бяха защото ще стане много дълъг списъка.Но да не те занимавам грешката си бе изцяло моя и вина в случая си имам само аз, щото не ми се водеше друг да я види па аз ужким по- :) назнайвам нещо ма явно не е така.И така обикаляй и гледай в морето много риба.

Нед Мар 24, 2013 9:23 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Отговори с цитат
:shock: тия от Ник=Ауто големи мошеници се оказват, като гледам списъка с оплаквания се засилва, и говорим за големи суми и ремонти, не дребни неща... [-X

Нед Мар 24, 2013 12:01 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 17
Автомобил: Subaru Legacy 2,2 AT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Чак сега виждам темата, за съжаление.
Колеги, този автомобил го купиха в събота (23.03.2012) пред мен. Така че, вече е продаден и
няма смисъл да го коментираме. Както се казва "на печелившите - честито!".
Колко са печеливши момчето и баща му дето го взеха в събота е друг въпрос.
Въпросният екземпляр го гледах за сефте малко преди Коледа. Беше току-що докаран, измит
и лъснат, но нямаше цена. Понеже беше неделя в автокъщата нямаше никой, а дядото на
бариерата не знаеше нищо (нормално, човека е охрана, а не дилър :) ).
Тогава огледах колата само отвън и доколкото успях салона през прозорците.
Направи ми впечатление по-големия луфт под десния преден фар (този откъм шофьора).
Че колата е боядисвана разбрах от омазаната с боя ключалка на шофьорската врата.
През януари Аутбека се появи в cars и mobile на цена 8250 лв, а през февруари или началото на март я свалиха на 7990.
В събота цената в НИК-АУТО беше 7900. На колко се продаде не мога да кажа.
Хората бяха дошли преди мен, но аз не знаех - иначе нямаше да я гледам - а и никой от продавачите не ми каза.
Външен вид - добър за кола втора ръка. Драскотини по преден капак, калници и врати, като само на едно място беше до метал, който вече беше почнал да ръждясва. Съвсем лека корозия по ъглите на вратите.Повече ръжда видях единствено отвътре по ръба на вратата на багажника. Заден ляв калник е с цвят, който се различава от този на купето, като погледнеш под ъгъл срещу светлината.
Интериор - задоволителен. Седалки и табло в добро състояние. Леки драскотини по предна лява седалка. Таванът обаче е окаян особено в задната му част, над багажника.На предните колани им трябваше малко помощ, за да се приберат. Задните - ок.
Мотор - запали без газ, на високи обороти работеше добре, но когато колата загря и свали на 750-800 об. мотора затресе. И остана да тресе, докато не го угасих. По сервизна книжка колата беше обслужена на 98К км (ангренаж, ролки, водна помпа), така че според продавача се "качваш и караш още 40К без грижи, сменяш само масло". Но според мен това не е кола на 159К км.
И въпреки, че е 2003-та, че е фейслифт и че има бутон VDC OFF - не струва тези пари. От друга страна, като се замисля, щом се продаде, значи струва. Дано хората, които я купиха да са доволни и да нямат ядове. Пожелавам им хиляди безопасни и безаварийни километри.

mescalin - прав си, пича е много сладкодумен :D

Нед Мар 24, 2013 9:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 102
Автомобил: TLC HDJ80, Subaru Impreza GD EJ20
Рейтинг: 21
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Greg4o написа:
Аз все за тези 160 хиляди се чудя...

Ако всичко е редовно, няма нищо за чудене. Имам не малко приятели около мен, с автомобили купувани от нови, вече на по 10г. и доста под 100.000км. Конкретно за момчетата от спомената автокъща, километрите се връщат, като на много други места.

Нед Мар 24, 2013 11:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Алекс, предната броня на колата на е сваляна и отзаде имаш едни 1000 лв разходи за нова стоп-дъска, освен, ако евентуално не се намери втора употреба за 350-400.....това е освен всичко останало което са ти изписали колегите ;)

Пон Мар 25, 2013 8:41 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 362
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Аз не мога да разбера защо някой колеги се стряскат от километраж на 300-400 000 км.

Аз съм свидетел на кола, чието състояние беше перфе на 312 000, върнаха я на 152 000 и газ ...

Вто Мар 26, 2013 3:05 am
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Телефон: 0888667357
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте и добре заварили,

Обмислям да се метна на това : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2i6n19

За жалост не съм карал Субару, 4х4 и автоматик досега, така че въобще не съм в час. Лошото е, че колата е м-у Хасково и Димитровград и е без номера, което прави сложен огледа в читав сервиз. Ако някой е от региона и има идея къде и при кой да я закарам ще съм му много благодарен. Приемам всякакви съвети и пожелания.... :)

Пет Мар 29, 2013 10:55 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 157  >