Отговори на тема
 Проблем с Legacy 2-пада ремъка на алтернатора и хидравликата 
Автор Съобщение

Постове: 3
Автомобил: Legacy
Телефон: Nookia
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги нов съм тук и имам нужда от помощ , появи ми се много странен проблем...
Колата е легаси 2 2.3 , та проблема ми е следния слагам пистовия ремък затягам ролката на коляновия вал паля колата и след има няма 1 минута ролката се разхлабва и ремъка пада постоянно се разхлабва... Ако някой може да ми помогне , да даде някакъв акъл от какво може да е това ще бъда много благодарен... П.П. Пада ремъка на алтернатора и хидравликата този на климатика си стои... Благодаря предварително...

Вто Мар 26, 2013 9:16 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Интересно, че изобщо махаш ролката на коляновия вал, така както го описваш излиза, че изобщо канала на шайбата не влиза в шпонката на оста на коляновия вал - виж като падне следващия път шайбата има ли, аджеба, изобщо шпонка в канала на оста на коляновия вал - която да се подава изпод канала на зъбното колело - то при субару е малко странно с 1 шпонка 2 шайби се хващат... Съмнява ме да бие шайбата чак толкова, демферна ли ти е шайбата?

Вто Мар 26, 2013 10:19 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Тя не пада просто се развива и започва да играе аз не съм я свалял само съм я претягал до сега развивам алтернатора слагам ремъка стягам всичко паля и пак се развива ... Сега ще я сваля да видя дали има шпонка ......

Вто Мар 26, 2013 10:31 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Видях къде е проблема цялата ролка от вътре е изстъргана явно не е бил завит болта и при работата на мотора докато е въртял самата шпонка е "изяла" шайбата от вътре останала е само на края и не може да захапе шпонката за ролката от там е бил целият проблем . Благодаря за помощта колега ! :bow:

Вто Мар 26, 2013 11:04 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Въпросът е - от колко време е така шайбата - това си е болежка на субару - изяден канал на шайбата от недобре стегнат болт - дано да нямаш и последствията от неотстранен дълго време такъв проблем.

Вто Мар 26, 2013 12:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема