Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Мъничко помощ 
Автор Съобщение

Постове: 5
Автомобил: Subaru Impreza
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги здравейте . Преди известно време си купих Импреза автомат-96 ' ,но се скъса жилото на предния капак . Освен това не работят светлините на автоматика . Молбата ми е дали някой продава жило или откъде да намеря ново или да го рециклирам . Приемам всякакви мнения и предложения . Също така искам да сменя маслото и филтъра на автомата . И нещо , което прочетох и не съм съгласен . Някой беше написал че автоматика на Субару е слаб .... Не знам какво е имал превид но аз съм страшно доволен . Карам също и Митсубиши автомат , просто Импрезата сменя без никакво придърпване , не е възможно да усетиш , кога превключва , а и се изтрелва изумително за 1700 кг кола . Това последното го пиша , ако има колебаещи се дали да си вземат автомат или не ... аз лично друга кола не помирисвам повече . Много благодаря за отделеното време .

Сря Апр 03, 2013 8:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Мога да ти дам жилото . Утре ми звънни по някое време .0898381598- Дидо

Сря Апр 03, 2013 9:03 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 5
Автомобил: Subaru Impreza
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря колега , никога не съм си представял че е толкова лесно :) къде ли не търсих .

Сря Апр 03, 2013 9:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема