Отговори на тема
 Привет на всички от нов член на форума 
Автор Съобщение

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте на всички!
От скоро съм горд собственик (и човек осъществил една отдавнашна своя мечта) на Субару Легаси и за това реших да се представя на форума :)
Първо за автомобила - Модела е от 1998г, 2.5 4CAM, автоматик,комби.Мисля,че модификацията е Limited,но за това още не съм съвсем сигурен предвид оборудването на колата.
Първите ми впечатления са повече от страхотни.Изглежда автомобила е бил добре подържан,да чукна на дърво,за което благодаря задочно на предишният собственик.Поведението и усещането на пътя е за стабилност и комфорт.Предавките се сменят плавно,и когато се налага колата ускорява доста прилично.
Единствено ми прави впечатление,че колата вътре е малко по-шумна може би от другите марки които съм карал.Дали това се дължи на липсата на рамки на вратите или е друг "проблем" не знам към момента предвид това ,че уплътненията изглеждат здрави.Ако може някой да сподели впечатления ще се радвам.
За мен - казвам се Йордан и съм от София.

Вто Апр 16, 2013 12:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 512
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Добре дошъл, колега и честито!
По принцип двигателят работи доста тихо, при теб какъв шум чуваш? Може би шумът е от гумите или изпускателната система.

Вто Апр 16, 2013 1:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря!
Да,може би не се изразих правилно и докрай.Двигателя работи доста тихо,на ниските обороти до около 2-3500 почти не се чува.Иначе става въпрос за шум в колата като при отворен прозорец например и като,че ли шумовоте отвън се чуват по отчетливо.

Вто Апр 16, 2013 3:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 87
Автомобил: Subaru Legacy sedan 2001, 2.5, auto
Рейтинг: 31
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Толкова е тихо, че като отвориш прозореца и става шумно, нали :) И при мен е така.

Вто Апр 16, 2013 9:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема