Отговори на тема
 не пали 
Автор Съобщение

Постове: 3
Автомобил: subaru impreza j20
Телефон: 0896896186
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет на всички собственици или фенове на Субару.От около 3 г. съм собственик на Субару Импреза 2000к.см. автоматик,до сега сериозни проблеми не съм имал,но сега... ](*,) ...не пали.Стартера не завърта все едно не съм на позиция паркинг.Какво мога да направя,че съм оставил колата в едно село...или да викам пътна помощ.Предполагам че някой датчик се гъбарка с мен...някакви идеи...

Нед Апр 28, 2013 8:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Някой би ли ми казал,как да намеря този датчик за положение "P или N" .Благодаря предварително.

Пон Апр 29, 2013 6:37 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
A като е на контакт светват ли индикатори по таблото? Имаш ли фарове? Акумулатор и стартер наред ли са?

Пон Апр 29, 2013 6:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, вземи захранване с кабели от друг автомобил и пробвай да запалиш твоя. Ако стане с кабелите сменяш акумулатора. Ако не стане страртера трябва да се провери - или се сваля или на място с кабел направо от плюса на акумулатора (само се чуква за около 1 секунда по плюсовата на стартера). За датчика на скоростната кутия има тема. Ако не запала с кабели и не си особено наясно с автомобила върви в сервиз за проверка на стартера, не се мъчи сам.

Пон Апр 29, 2013 7:21 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря Ви.Успях днес сутринта заедно с "неволята" и много ровичкане да запаля и вече е в сервиз.Дано ми се падне ..."по-ефтина повреда".Поздрави.

Пон Апр 29, 2013 11:36 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема