Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|
Точно тази обява е коментирана малко по-назад в темата(на 53стр. и продължава на 54 стр.).Това е ПОДОЗРИТЕЛНО ниска цена за такава кола. Това се отнася и за колегата "toli"-НЯМА ТАКАВА ЦЕНА ПРОСТО,незнам как тези неща не ви правят впечетление.Успех и на двамата с търсенето  .
|
|
|
|
| Пон Апр 22, 2013 4:24 pm |
|
|
|
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323       
|
toli написа: http://www.mobile.bg/11365794358533197,някой с инфо за тази кола и автокъщата и къде може да се провери на близо? Този вече не е наличен 
_________________ http://www.dek.bg/main.php
|
|
|
|
| Пон Апр 22, 2013 4:33 pm |
|
|
|
vladivelev
Автомобил: sub outback 2.5 2004
Рейтинг: 0
|
|
| Вто Апр 23, 2013 6:53 pm |
|
|
|
Тедо
Регистриран на: Сря Яну 23, 2013 1:12 pm Постове: 99 Местоположение: София
Телефон: 0888811914
|
DDD написа: ...Това е ПОДОЗРИТЕЛНО ниска цена за такава кола. Това се отнася и за колегата "toli"-НЯМА ТАКАВА ЦЕНА ПРОСТО,незнам как тези неща не ви правят впечетление.Успех и на двамата с търсенето  . Не бих казал, че е евтина - първо е с обикновена тапицерия (не кожа) при това с лекета, които се виждат на снимките... Второ е по-евтиния мотор 2.5 и то с газова (да се чете минимум 250х. пробег), трето е нов внос и има допълнителни разходи за да се "подкара"...
|
|
|
|
| Вто Апр 23, 2013 9:02 pm |
|
|
|
SNS
Регистриран на: Вто Фев 19, 2013 1:14 pm Постове: 12 Местоположение: Варна / Стара Загора
Автомобил: Mitsubishi Galant 2.5 V6 AT
|
Аз съм го гледал този. Но още, като видях салона и се отказах да гледам за удари и прочие. Колата е внос от Италия може би не по-малко от 300 000км, хич не е пазена вътре, много драскотини навсякъде по салона, тапицерията на шофьорската седалка беше доста протрита. Иначе в обявата пише доста подвеждащи неща, че и перфектна. 
|
|
|
|
| Сря Апр 24, 2013 8:03 am |
|
|
|
rgjb
Автомобил: Outback
|
|
| Пет Апр 26, 2013 8:11 pm |
|
|
|
Geo_Plam
Регистриран на: Вто Яну 24, 2012 9:47 am Постове: 259 Местоположение: София
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80 
|
|
Какво трябва да очакваш - преди седем месеца автомобилът е бил 5-годишен (евентуално). Сега, вече е 6. Американски внос - километраж в мили. Това по никакъв начин не прави колата лоша, дори напротив (зависи от гледната точка). Ако ти харесва - сервиз или професионален поглед върху "дребни детайли" - и е твоя или не е. В крайна сметка, това е автомобил "втора ръка"...
_________________ Subaru Forester SF first love Subaru Forester SH Subaru Outback Wilderness
|
|
|
|
| Съб Апр 27, 2013 12:00 am |
|
|
|
bobi161
Регистриран на: Сря Ное 21, 2012 1:12 pm Постове: 199 Местоположение: София
Автомобил: OUTBACK H6 `02
Рейтинг: 76 
|
|
На Дефи в Княжево Аутбеците съм ги гледал и са им хубави като цяло - все пак получаваш регистрирана и обслужена кола, готова за употреба и с някаква гарация - това не са малко плюсове!
Познавам шефовете на Автокъщата и ги имам за точни и коректни! Все пак колита са втора употреба и задължително се гледат като хората.
|
|
|
|
| Съб Апр 27, 2013 6:15 pm |
|
|
|
dent
Регистриран на: Пет Апр 26, 2013 1:11 pm Постове: 18 Местоположение: софия
Автомобил: B9 Tribeca
|
|
| Вто Апр 30, 2013 7:16 pm |
|
|
|
plaskom
|
Geo_Plam написа: Какво трябва да очакваш - преди седем месеца автомобилът е бил 5-годишен (евентуално). Сега, вече е 6. Американски внос - километраж в мили. Това по никакъв начин не прави колата лоша, дори напротив (зависи от гледната точка). Ако ти харесва - сервиз или професионален поглед върху "дребни детайли" - и е твоя или не е. В крайна сметка, това е автомобил "втора ръка"... На американките, най-големия плюс е че по VIN-а можеш да провериш какво се е случвало с колата и на колко км. е била преди да напусне Щатите.
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Сря Май 01, 2013 7:38 am |
|
|
|
apopov
|

Здравейте Колеги, започна сериозно напоследък да ми издъхва старата бръкмичка, та..започнах да се замислям (жената я убедих значи е решено  ) и аз за един Аутбек. Чета по темите за Н6-цата колко е яка ама като че ли ми идват в повечко конете и разхода, та затова съм се насочил към Subaru Outback 2.5i 2007 (или '06) модел. Исках да ви попитам относно тез две обяви в mobile дали имате някакви впечатления (на пръв поглед или ако някой я е оглеждал), препоръки или насоки? За което благодаря предварително http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11331978945606642&f1=details&slink=2suph6 - тази е първата - някъде по-нагоре в постовете мернах за тази автокъща че са коректни http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11366627083194473&f1=details&slink=2t5gqj - тази е 2рата малко доста ми идва като цена, но пък изглежда разкошно особенно ако и тез километри са близо до истината! Предупреждавам не съм на много на 'ти' с автомобилите  (не е и като да съм на 'вие' , но ми бягат доста специфики още повече в 4х4) Исках само да допълня, че се целя в надежност, стабилност, сигурност и проходимост на колата (като разбирам че съм на правилното място ) Искам да мога да натоваря колелата (и/или скарата) и да се забия некъде в балкана на некой язовир, гьол, ручей.
|
|
|
|
| Сря Май 01, 2013 11:47 am |
|
|
|
sonda
Напуснал форума
|
|
| Сря Май 01, 2013 7:09 pm |
|
|
|
fenix
Регистриран на: Съб Апр 02, 2011 9:36 pm Постове: 356 Местоположение: София
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105  
|
Не съм гледал нито една от двете,но по-добре се насочи към първата.Щом на снимки предните седалки са в това състояние,то представи си ги на живо  (салона по-принцип е издържлив) .Освен това е италиянка,километрите ги умножи минимум x2,да не кажа и x3 при неясна потдръжка,също така бягай от наличната газова уредба-още една гаранция за мнооооого километри.Знам,че те привлича по-ниската цена,но....,а и до колкото виждам и няма щората-поне 200лв(сметни и регистрация-600лв,обслужване и т.н)Първото със сигурност не е 215к.с.-209 е,което говори не добре за познанията на продавача за модела,газта е слагана в БГ(по-добрия вариант).С зимни гуми е-предвиди си поне 800 за нови летни.Каквото и да решиш първо мини през някой от майсторите,занимаващи се само със Субару,че после да няма 
|
|
|
|
| Чет Май 02, 2013 7:52 am |
|
|
|
sonda
Напуснал форума
|

Напълно си прав колега!Първия с нови гуми ще задмине 10 000 лв,а втория е крайно амортизиран...виждам и аз , и би могъл дори да прескочи тази цифра в прогрес на стягането!Гледах вчера и този швейцарец- http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details ,за който по-назад в темата едно момче казва,че е препоръчан лично от Любо от Люлин!Запали добре,макар и след 5-6 оборота,което ми се стори странно!След утихване на оборотите имаше леко претрисане,което отдавам на свещ вероятно!Добре изглежда отвън и вътре и има печка /не я пробвах,адска жега беше/!По носачите и щангите отзад имаше ръжда,по шасито-не..но всички швейцарки,гледани до сега,бяха в идентично състояние!Сметката ми е следната-цената +400 /закарване до кат,регистрация и екотакса/,+600 гуми,+300 обслужване/в най-добрия случай/+ок300 за първите вноски гражданска и каско! Видно е,че е по-изгодно да се вземе читав екземпляр от БГ ,регистриран,а ако може и с КАДЪРНО монтирана газова от висок клас / макар,че съм противник на газ-та по принцип/,но...няма за бюджет 7-8к  Знам,че няма реална алтернатива в този клас коли с подобни качества,комфорт и надеждност!
|
|
|
|
| Чет Май 02, 2013 8:14 am |
|
|
|
dent
Регистриран на: Пет Апр 26, 2013 1:11 pm Постове: 18 Местоположение: софия
Автомобил: B9 Tribeca
|
|
| Пет Май 17, 2013 6:54 pm |
|
|
|
Dorian
Регистриран на: Пон Май 13, 2013 8:42 am Постове: 41 Местоположение: София/Пловдив
Автомобил: Toyota Avensis 1,6VVTi
Рейтинг: 15
|
Колега аз може би са най-малко компетентен по въпроса, понеже и аз сега се ориентирам и си търся, но от това което гледах (горе долу същата кола и дори с по малко екстри) Тази цена е нереално ниска. Т.е. км не са реални и със сигурност има нещо гнило в Дания. В началото и аз се надявах на такава цифра но се оказа че реалната е около 2 пъти по-висока. Може и аз да греша, но за момента съм останал с такова впечатление. Тук viewtopic.php?f=1&t=14185 съм описал моите премеждия и дано не се обезсърчиш а като мен да се надъхаш още повече за да откриеш правилния екземпляр за теб. Успех с търсенето
|
|
|
|
| Съб Май 18, 2013 9:03 am |
|
|
|
didoya
Регистриран на: Сря Апр 25, 2012 7:40 am Постове: 454 Местоположение: София
Автомобил: TDI
Рейтинг: 140   
|
|
Не че нещо, ама при кола на старо "реална" цена няма - всичко е на късмет. Дори и да гледаш и да внимаваш пак не знаеш - кола на старо е, всичко винаги може да изтропа.
Давам ти пример - моята я взех от частно лице, на истински 120к км, купувана е нова от Бг и карана само тук - поддържана само в официалният сервиз - сервизна история, книжки, фактури - всичко имам. Колата наистина беше много запазена и изглеждаше, че си струва по-скъпата цена от средната за модела - бях пробвал доста други екземпляри преди това.
Е да де, ама въпреки, че колата беше супер (и още си е) и аз си я кътам сега на 137к км (17к км по-късно) колата е в бокса и мотора е навън и ще отлетят една прилична сума пари - духнали гарнитури на главите. Та посланието ми - на старо ли е колата - ако ти харесва - гледай, тествай и ако няма нещо очевидно - вземай. По-добре е след 10к да отвориш мотор на кола за 13к, отколкото на кола, за която си дал 20к. Та така.
Успех!
|
|
|
|
| Съб Май 18, 2013 9:12 am |
|
|
|
sonda
Напуснал форума
|
Привет колега! Първо огледай колата бавно и внимателно, после запали и покарай и премини в режим 'слушане' ! Като позагрее, пак гледай и слушай...виж за течове. Пробирай нарочно по-големшки дупки, за да видиш предница и окачване. А ВТОМАТА ДА Е МАЗЕН, А МОТОРА ДА НЕ СЕ ЧУВА! Извади докъде намериш пръчка за мерене на масло в коша и зяпай-преди да запалиш..особено "пефектен,чисто нов внос от Италия".Ако всичко е наред-взимай и късмет!
|
|
|
|
| Съб Май 18, 2013 9:34 am |
|
|
|
dilyan
Регистриран на: Пет Май 03, 2013 9:22 am Постове: 6 Местоположение: Монтана - София - Бургас Рейтинг: 0
|
Здравейте, Все още не сме колеги, но искам да станеме  Въпроса ми е следният: Харесал съм си ето този автомобил http://www.cars.bg/c192726Понеже нямам никакъв опит с марката, а и нищо не успях да намеря в търсачката, за този тип автомобил. Какво Ви е мнението за автомобилите внесени с газова уредба от чужбина? Какво трябва да гледам като отида на оглед? Ще съм много благодарен, ако някой колега с подобен автомобил ми сподели разход на гориво на това техническо чудо Благодаря предварително! П.С. Не съм фен на автоматичните скоростни кутии, за това си избирам ръчните 
|
|
|
|
| Съб Май 18, 2013 11:07 am |
|
|
|
sonda
Напуснал форума
|
Лоша е комбинацията от газ и Италия...с подправка Монтана  Успех..
|
|
|
|
| Съб Май 18, 2013 11:39 am |
|
|
|