Автомобилът е 2013 SUBARU OUTBACK с 3,6 Н6 мотор limited и всичко необходимо да покрие нуждите на всеки един член от семейството. Дай боже всеки му по един такъв.
Прикачени файлове:
IMG_7923.JPG [ 525.74 KiB | Прегледано 1278 пъти ]
То язе да си кажа нямам време да и се радвам но за сметка на това жената и детето имат Сега тръгвам да попътувам че да изработим някоя пара като се позавърна ще и направя още някой фотос да показвам тука. Нямам търпение да я закарам на брега на Дунав да я потормозим там из калта. Ако се сеща Миро с неговата какви ги върши искам да разберем дали и с тази ще го можем. А що се отнася до приликата с Форестър или Трибека Според мен трибека е вече излишен модел в предвид размерите на това тесвах ги и това "комби" не само е по-голямо ами и е по- високо от трибеката нямам идея дали Субару ще правят по-големи коли от тези. На автоизложението в Шарлот северна каролина нямаха нищо ново и изключение на двувратата "Тойота" и XV Което тук си го има само дето му казваха Импреза Аутбек С голямо учудване разбрах ,че цените на новите автомобили са много близки едни до други буквално са през 2-3000 за спортистите обаче идва друг ценоразпис
Здравейте колеги от Русе . Някой да има желание да се съберем на една среща тая седмица ,че мина доста време от последната на която присъствах чакам отговори и предложения за място и час.
Другари за мое голямо нещастие имам много малко време да сядам пред омпютъра и да виждам какво се случва тук. Но въпреки това с угорчение разбирам ,че вие русенските субаристи нищо не правите и аз съответно нищо не изтървам.С огромно разочарование смея да ви изкритикувам.
Да да прав си. Имах честа на една среща да присъствам понеже не съм от Русе и се надявам срещите да зачестят .Имам наблюдение че марката Субару в русе се размножава доста добре с големи темпове,но срещите ги няма никакви.Също тъка мога да кажа че собствениците на ръждивия форум (опел)всеки вторник се събират на мола на Липник. разбирам,че колегите имат работа ,но 1 среща за 2 години малко е .Ако съм обидил някого моля да бъда извинен.
Колеги имам нужда от услуга . От Стара Загора съм и ми е малко много пътя до Русе за да видя един джип . Търся такъв и най-важното е да няма ръжда под калниците и шасито . Обадих се на човека от автокъщата и ми каза че е внос от Италия което е перфектно , но вече нямам доверие на такива хора след разходката ми до софия за уж 4 те перфектни Pajero та.
Молбата ми е утре някой може ли да го погледне и да ми направи по детайлни снимки отдолу под калниците и да запали двигателя , трябва да пали перфектно .