Отговори на тема
 Нов Subaru Фен 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 100
Автомобил: Subaru Impreza
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, от доста време съм фен на марката и най накрая се реших и закупи Субару Импреза 2.0 , 115кс, автомат :cry: .
За сега съм страшно доволен от колицата. Возията е добра и въпреки, че е автомат си бяга :D
Имам няколко притеснения относно скоростната кутия :) Малко ме плаши този автомат. Никога не съм имал автомат и ме е страх да не я строша :) :) :)
Гледам да я пазя, но питането ми е На калищаци ще държи ли? Да не изляза на орането и да оставя там 1000 за нова кутия :)
Ето снимки на колицата :)
Изображение Изображение Изображение Изображение

Изображение Изображение Изображение
Ако правите сбирки ще се виждаме и запознаем.
От Плевен съм и на някой ако му се наложи нещо без да му мисли да звънка ще помагаме.
Владо се казвам, тел- 0896411566. :beer:

Вто Юни 04, 2013 9:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито и много безаварийни километри с Импреза-та :good:
Нямаш проблеми с автомата на Субару, той е "дураку устойчив" :D . Ако останеш някъде в нивата, то няма да е зареди него.

Сря Юни 05, 2013 6:16 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито и със здраве да си я караш! ;)

Сря Юни 05, 2013 6:24 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито градски ! Зимата ще разбереш какво си купил :D

Автомата е здрав, но за да си остане така, и не само той, си обслужи колата без компромиси - т.е. масла на автоматика, диференциала, двигател, ремъци, ролки, водна помпа, свещи, почистване на радиатора от боклуци, нов термостат и т.н.

Безаварийни километри ;)

Сря Юни 05, 2013 7:45 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито колега,както са ти казали и колегите преди мен-обслужи си колата качествено и няма да имаш проблем :)

Сря Юни 05, 2013 8:50 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 429
Автомобил: Subaru Impreza WRX MY97
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Честито колега ... безаварийно :good:

Сря Юни 05, 2013 9:33 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 100
Автомобил: Subaru Impreza
Нов фен
Отговори с цитат
Мерси колеги за хубавите пожелания :)

Сря Юни 05, 2013 7:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Автомобил: Субару
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги имам Субару Импреза 115к.с., 2000куб.см. Един познат ми каза, че над 70 км.ч. изключва едното предаване на автомобила. Вярно ли е това? Някой знае ли? Моят познат ми каза, че е чел това нещо в английски сайтове в интернет. Телефоните са ми 0887/798192 и 0895/464879.

Вто Юли 09, 2013 1:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Отговори с цитат
vasilbonev написа:
Колеги имам Субару Импреза 115к.с., 2000куб.см. Един познат ми каза, че над 70 км.ч. изключва едното предаване на автомобила. Вярно ли е това? Някой знае ли? Моят познат ми каза, че е чел това нещо в английски сайтове в интернет. Телефоните са ми 0887/798192 и 0895/464879.

Пич, кажи на твоя познат да почете повече, доста повече - няма Субару без двойно предаване постоянно ;)
Във форума има тонове информация - първо четете, за да не става спам по чужди теми

Вто Юли 09, 2013 1:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема