Здравейте колеги, от доста време съм фен на марката и най накрая се реших и закупи Субару Импреза 2.0 , 115кс, автомат . За сега съм страшно доволен от колицата. Возията е добра и въпреки, че е автомат си бяга Имам няколко притеснения относно скоростната кутия Малко ме плаши този автомат. Никога не съм имал автомат и ме е страх да не я строша Гледам да я пазя, но питането ми е На калищаци ще държи ли? Да не изляза на орането и да оставя там 1000 за нова кутия Ето снимки на колицата
Ако правите сбирки ще се виждаме и запознаем. От Плевен съм и на някой ако му се наложи нещо без да му мисли да звънка ще помагаме. Владо се казвам, тел- 0896411566.
Вто Юни 04, 2013 9:33 pm
plaskom
Регистриран на: Пон Фев 22, 2010 4:06 pm Постове: 2780 Местоположение: София
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Честито и много безаварийни километри с Импреза-та Нямаш проблеми с автомата на Субару, той е "дураку устойчив" . Ако останеш някъде в нивата, то няма да е зареди него.
Честито градски ! Зимата ще разбереш какво си купил
Автомата е здрав, но за да си остане така, и не само той, си обслужи колата без компромиси - т.е. масла на автоматика, диференциала, двигател, ремъци, ролки, водна помпа, свещи, почистване на радиатора от боклуци, нов термостат и т.н.
Колеги имам Субару Импреза 115к.с., 2000куб.см. Един познат ми каза, че над 70 км.ч. изключва едното предаване на автомобила. Вярно ли е това? Някой знае ли? Моят познат ми каза, че е чел това нещо в английски сайтове в интернет. Телефоните са ми 0887/798192 и 0895/464879.
Колеги имам Субару Импреза 115к.с., 2000куб.см. Един познат ми каза, че над 70 км.ч. изключва едното предаване на автомобила. Вярно ли е това? Някой знае ли? Моят познат ми каза, че е чел това нещо в английски сайтове в интернет. Телефоните са ми 0887/798192 и 0895/464879.
Пич, кажи на твоя познат да почете повече, доста повече - няма Субару без двойно предаване постоянно Във форума има тонове информация - първо четете, за да не става спам по чужди теми