Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 KYB AGX, нови, София, няма цена 
Автор Съобщение

Постове: 15
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Чисто нови регулируеми амортесьори Kayaba AGX с 8 степени на твърдост за Импреза. До колкото знам за всички импрези без турбо до 2000г. (ако бъркам ме поправете) Донесох си ги от щатите за моята асматичка, но като си направих сметка в момента - амортесьорите струват повече от колата, така че приемам РАЗУМНИ оферти.
088681544 Владислав

Не знам защо модератора махна по-горния текст - От него се разбира че продавам амортесьори - чисто нови, 4 броя са( два предни и два задни) цената всеки нормален човек би разбрал, че е по договаряне ($660 са ми излезли до тук, някой ще ги даде ли?! за слабо и дърто субару, защото съм обяснил, че не стават за турбо импрези. За това приемам разумни оферти.) Пропуснал съм единствено да поясня, че в момента съм в София, а други ден не знам къде ще съм. Що се отнася до снимки - айде стига! От 1000 обяви ПРОДАВА СЕ - половината нямат снимки. В момента няма с кво да ги снимам. Проверете в интернет, мойте са същите - оригинални с гайка, лепенки и отверки за регулиране на предните амортесьори.
И все пак:
KYB AGX за Импреза ГЦ8 от 1.6 до 2.0 и от 91 до 2000г - регулируеми маслени амортесьори със произход Япония, внесени от САЩ. Чисто нови, два предни два задни. Задните са с 8 степени на твърдост, предните - с 4. Казвам се Владислав, в момента съм в София и отговарям на номер 0886815443. Амортесьорите струват $660, но тъй като съм реалист приемам оферти, демек ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ. Съжалявам че нямам снимки.

Модератори, моля не трийте обявата ми!

Сря Юни 05, 2013 6:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Обявата е изтрита предполагам защото правилата, които сте приели при регистрацията споменават, че при публикуване на обява за продажба освен ЦЕНА трябват и актуални СНИМКИ, не от нета а на това, което продавате.

Чет Юни 06, 2013 7:39 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
пусни снимка заради членовете на форума, че поне аз не съм виждал регулируема Каяба за Субару :-~

Чет Юни 06, 2013 7:44 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
... и модел.

Чет Юни 06, 2013 8:08 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

Нов фен
Отговори с цитат
Съжалявам че не мога да пусна снимки, но моите излглеждат по същия начин. Ако някой иска да ги види на живо - няма проблем.
http://www.ebay.com/itm/KYB-4-AGX-STRUT ... 483bdb8189
Рових из каталога за 2013 на KYB, но там изобщо агх не ги пишат за отделните модели.
Задните се регулират от тук http://www.z1motorsports.com/popup_imag ... imageNum=3
Предните - от тук http://www.lovehorsepower.com/images/MR ... gx_top.jpg

Чет Юни 06, 2013 6:46 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Направих снимки. Както се вижда имат ожулено по боята, вследствие прехвърляне по летищата, също така са без кашони, разбираемо - бяха в сак от US до BG.
Прикачени файлове:
DSCF6099.JPG
DSCF6099.JPG [ 652.1 KiB | Прегледано 813 пъти ]

Прикачени файлове:
DSCF6098.JPG
DSCF6098.JPG [ 622.1 KiB | Прегледано 813 пъти ]

Прикачени файлове:
DSCF6100.JPG
DSCF6100.JPG [ 571.27 KiB | Прегледано 813 пъти ]

Нед Юни 09, 2013 7:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 429
Автомобил: Subaru Impreza WRX MY97
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
А защо не стават на тубро импрези ?

Пон Юни 10, 2013 2:06 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Така мисля и май така даваше и в ебай като проверяваш сходството, пък и сигурно тяхните трябва да са по-скъпи (не знам дали по-хубави) => друг модел не вярвам за 1.6 и 2.0Т да са еднакви, но не пречи да се провери или направо пробва.

Пон Юни 10, 2013 5:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1360
Рейтинг: 226
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
VVutov написа:
Така мисля и май така даваше и в ебай като проверяваш сходството, пък и сигурно тяхните трябва да са по-скъпи (не знам дали по-хубави) => друг модел не вярвам за 1.6 и 2.0Т да са еднакви, но не пречи да се провери или направо пробва.

Принципно ще станат и на турбо Импрези, как ще работят не мога да кажа :)

Пон Юни 10, 2013 6:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 213
Автомобил: субару импреза врх
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
VVutov написа:
Чисто нови регулируеми амортесьори Kayaba AGX с 8 степени на твърдост за Импреза. До колкото знам за всички импрези без турбо до 2000г. (ако бъркам ме поправете) Донесох си ги от щатите за моята асматичка, но като си направих сметка в момента - амортесьорите струват повече от колата, така че приемам РАЗУМНИ оферти.
088681544 Владислав

Не знам защо модератора махна по-горния текст - От него се разбира че продавам амортесьори - чисто нови, 4 броя са( два предни и два задни) цената всеки нормален човек би разбрал, че е по договаряне ($660 са ми излезли до тук, някой ще ги даде ли?! за слабо и дърто субару, защото съм обяснил, че не стават за турбо импрези. За това приемам разумни оферти.) Пропуснал съм единствено да поясня, че в момента съм в София, а други ден не знам къде ще съм. Що се отнася до снимки - айде стига! От 1000 обяви ПРОДАВА СЕ - половината нямат снимки. В момента няма с кво да ги снимам. Проверете в интернет, мойте са същите - оригинални с гайка, лепенки и отверки за регулиране на предните амортесьори.
И все пак:
KYB AGX за Импреза ГЦ8 от 1.6 до 2.0 и от 91 до 2000г - регулируеми маслени амортесьори със произход Япония, внесени от САЩ. Чисто нови, два предни два задни. Задните са с 8 степени на твърдост, предните - с 4. Казвам се Владислав, в момента съм в София и отговарям на номер 0886815443. Амортесьорите струват $660, но тъй като съм реалист приемам оферти, демек ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ. Съжалявам че нямам снимки.

Модератори, моля не трийте обявата ми!

колега кажи ми една ориентировъчна цена да си направя преценката дали е в границите на това което мога да отделя

Пон Юни 10, 2013 6:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Ами написал съм - $660 примерна цена. Не искам да ги продавам на загуба поне. Скоро ще пътувам зад граница, колата остава тук. Ако не ги продам - ща, не ща - ще ги слагам. Приемам оферти в границите на разумното. Предполагам ви е ясно, че става въпрос за хубави амортесьори, а дори най обикновената каяба върви (преди поне като съм ровил) 150 предна, 200 задна или нещо от сорта (може и да бъркам). Като цяло и смотаните не са евтини... та около 700 лв струва да се обзаведеш със стокови. Днес един колег по телефона ми каза, че можел за тея пари дето аз продавам моите амове, да си намери коилоувъри. Разглеждал съм доста и цените наистина не са $660 за комплект а доста доста нагоре. Освен ако не се купува нещо секънд хенд, което според мен си е щуротия.
ПП А и бтв дори да ги поръчате от ебай за $550 няма никакъв вариант доставката да ви е само $100 (22кг желязо е).

Пон Юни 10, 2013 9:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Относно амортесьорите - Забелязах, че съм загубил 1 гайка от четирите (която се намира супер лесно и не е нещо специално) от окомплектовката и предполагам сте наясно, че ги докарах от ЮС без кашони. Един вид няма да получите нещо off the store, заради оригиналната окомплектовка, но гарантирам, че всичко е напълно работещо и автентично. Та това което виждате на снимките се продава за 850ЛВ - продавам го вече на загуба, така че не ми звънете да се пазарите - Ако сте заинтересовани - среща на място, виждате стоката и обсъждаме цената.

Като цяло купувате за 850лв нещо което, както видях в БГ, дори и за дърта хонда струва над 1000 лв, за дърта импреза - 1500+.

Нед Юни 16, 2013 11:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.