Отговори на тема
 Аутбек Н6 биене при натискане спирачки 
Автор Съобщение

Постове: 5
Автомобил: Subaru Outback H6,2004
Телефон: 359896644010
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте приятели!

Вьрнах се от рейс и реших да си подкарам колата.При натискане спирачки,скорост 40-60км се усешта леко биене вьв волана.
Не сам ходил да го гледат,ама си мисля че са дисковете .Някои имал ли е подобен проблем преди?Какви дискове да сложа,ако излезнат те.Те са били сменени преди 35к и ме учудва толкова бьрзо да заминат.Благодаря Ви предварително.

Чет Юни 13, 2013 6:29 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 509
Автомобил: Дизелов
Рейтинг: 410
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Вижте тук:
viewtopic.php?f=4&t=9019
и тук
viewtopic.php?f=1&t=6075

Чет Юни 13, 2013 6:34 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 126
Рейтинг: -23
Кофти...
Отговори с цитат
Дискове са..закачи ги на струг и ще се установи. Иначе и нови да са , ако си с висока скорост и натиснеш спирачка рязко и ги нагрееш доста, след което примерно следва локва и последващо бързо охлаждане, изкривяването е гарантирано!

Чет Юни 13, 2013 7:41 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 237
Рейтинг: 130
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
BASA написа:
Здравейте приятели!

Вьрнах се от рейс и реших да си подкарам колата.При натискане спирачки,скорост 40-60км се усешта леко биене вьв волана.
Не сам ходил да го гледат,ама си мисля че са дисковете .Някои имал ли е подобен проблем преди?Какви дискове да сложа,ако излезнат те.Те са били сменени преди 35к и ме учудва толкова бьрзо да заминат.Благодаря Ви предварително.
Дисковете може да са понатрупали ръжда докато си бил на рейс, но да се изкривят от седене не вярвам, освен ако не си оставил ключовете от колата на някой докато те няма .. :)
Пък и при криви дискове не се усеща само леко биене във волана, по ксоро огледайте окачването на колата и кормилната уредба, за разбит шарнир, накрайник или тампон ..

Чет Юни 13, 2013 7:44 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Автомобил: Audi A4, 1.8T
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Или гуми.
При мен се появи някаква вибрация след смяна на зимните с летни и само на определени видове пътни настилки.

Чет Юни 13, 2013 8:12 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема