Здравейте колеги,
След дълго чакане и въздишки по чуждите коли,дойде време и аз да презентирам моя звяр - Аутбек 2,5 АТ 2000 г.По една или друга причина отлагах тази покупка поне 4-5 години и сега съм особено щастлив,че чакането свърши.Харесвам Субару от дълго време,защото не е просто кола,а страст,емоция и легенда.Относно модела,нямах никакви колебания - Аутбек,защото харесвам широките и удобни комбита и защото ще возя две деца с багаж като за четири

.Тъй като твърдо бях решил да си внеса колата от чужбина,вместо да купувам от тук "хубава и евтина",възложих задачата на bat bubi - Боян от настоящият форум,знаейки че има богат опит в това отношение.Искам да ви кажа,че не познавах Боби предварително и мнителността ми в началото беше нормална,но.....напразна.Истински пич,който набеляза и проучи автомобила в Германия, по начин по който не съм и предполагал,че някой го прави и резултата е налице - много запазен и обгрижван автомобил за своята почти 13 годишна възраст.Единствен собственик (в документите има благодарствено писмо от Субару Германия към въпросния господин,затова,че е предпочел именно тази марка),педантично подредена папка с фактури и касови бележки за всички ремонти и покупки по колата и редовно водена сервизна книжка.Допълнително монтирани в оторизиран сервиз преден и заден парктроник , печка WEBASTO и изведен на таблото бутон VDC OFF (който както знаете не е фабричен преди фейса).Обслужих я при Миро -Варна,смених задни спирачни дискове и накладки заради ръждата характерна за колите карани в Германия и Австрия и това е към момента.Надявам се скоро да няма нищо належащо,а да ми остане само кефа от шофирането.Прилагам и няколко "пресни" снимки.
Това е от мен,надявам се да се виждаме на национални и местни сбирки.....

.
Прикачени файлове:
subi 4.jpg [ 1.13 MiB | Прегледано 1057 пъти ]
Прикачени файлове:
subi 3.jpg [ 1.24 MiB | Прегледано 1057 пъти ]
Прикачени файлове:
subi 2.jpg [ 1.03 MiB | Прегледано 1057 пъти ]
Прикачени файлове:
subi 1.jpg [ 1013.79 KiB | Прегледано 1057 пъти ]