Просто реших да го поокалям след обилен дъжд из гората, но с изненада открих каква финна, лепкава и хлъзгава кал има по пътя. И реших да не влизам в гората .
Чет Юли 04, 2013 6:01 pm
bobeck
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 2:07 pm Постове: 628 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
Мда, с гуми за асвалт е зле положението. Аз зимата така се изненадах неприятно в една кошмарна лепкава кал. Е с много газ, упоритост и VDC Off успях да се измъкна, ама оттогава си имам едно наум като влизам в кални места със шосейни гумета:)
Ейй как съжалявам че не заснех от предния уикенд химичните свойства на Ираклийската кал (глина) след пороя беше като лодка в тази кал но хайванчето се измъкна без проблем само че аз предвидливо (мързеливо) си карам със зимните гуми M+S и се справя доста по-добре на калчицата
_________________ Пазете природа чиста с www.naPalatka.bg и намерете своето кътче чрез www.SpotBulgaria.net въздушна фотография www.Quadvert.com
Мда, с гуми за асвалт е зле положението. Аз зимата така се изненадах неприятно в една кошмарна лепкава кал. Е с много газ, упоритост и VDC Off успях да се измъкна, ама оттогава си имам едно наум като влизам в кални места със шосейни гумета:)
Имам следният въпрос. За какво е това VDC? От други теми във форума съм чел как на автомобилите, които не може да се изключва правят допълнителен бутон за изключване. Та защо след като я има тази екстра всеки иска да я изключи?
Пет Юли 05, 2013 9:19 am
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140
Имам следният въпрос. За какво е това VDC? От други теми във форума съм чел как на автомобилите, които не може да се изключва правят допълнителен бутон за изключване. Та защо след като я има тази екстра всеки иска да я изключи?
Именно - гумите са 5 годишни Yokohama Geolander . Последното им лято и се старая да ги употребя като за последно:) Многократно се порових в тая кал със и без VDC. Резултата е както и се очакваше - със VDC държиш поне посоката която си решил, но затъне ли те "спъва", без VDC се пързалям навсякъде и се измъква но колата се върти както си иска в тая лепкава кал и с тоя наклон на пътя...
В тая кал само хубава гума, иначе... може и да се наложи да се вика трактор Добре че поне е равно. Аз драпах един 20-30% наклон с летни гуми и подобна кал... голямо приключение... макар че на същото място с зимните гуми си слизам без никакви притеснения.
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm