Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари?
| Автор |
Съобщение |
|
automan
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 6:12 pm Постове: 183 Местоположение: Перник
Автомобил: Субару Форестър 2,5 ХТ
Рейтинг: 29
|
|
Не съм видял добре, че и турбо-модела е с десен волан. Това не променя нещата за мен. Да пристрастен съм, не отричам. В съвременното натоварено движение, възможността да изпревариш бързо, да спреш също така, да се движиш с висока скорост на ниски обороти - са все важни неща. По лесно се увеличава мощността на турбо-мотора и усещането е невероятно. Разочарованията от ходенето в някой град за определена кола съм ги изпитал лично. Може би е по добър варианта да се търси кола карана в България. Истината е , че хубавите коли и в чужбина са скъпи. Преди време си направих труда да намеря средна цена на модела, който управлявам по обяви в Европа и бях изненадан, че цената е една и съща - там в евро, тук в лева. Как става транспорта, документи, такси и т.н. и в крайна сметка да стане колата двойно по евтина, всеки може сам да прецени. Трудно се дава съвет за избор. Всеки си хвали коня. Добре е , че "нета" е пълен с информации, сравнения от всяка гледна точка.
|
|
Последна промяна automan на Пон Юли 22, 2013 9:33 pm, променена общо 1 път
|
|
| Пон Юли 22, 2013 8:41 pm |
|
|
|
connectix
Автомобил: Forester
Рейтинг: 0
|
http://www.cars.bg/c160684Тази я гледахме тази вечер. Само си изгубихме времето! Засега се спираме на турбинираната кола! Тя хем е по-запазена, хем повече радва!
|
|
|
|
| Пон Юли 22, 2013 9:11 pm |
|
|
|
SubBox
Автомобил: Subaru Forester
Рейтинг: 15
|
|
| Вто Юли 23, 2013 9:28 am |
|
|
|
plaskom
|
Не знаех че имало и "заводски" чипове Колко още неща могат да се научат от автоджамбазите 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Вто Юли 23, 2013 12:02 pm |
|
|
|
seppy
|
|
| Вто Юли 30, 2013 2:05 pm |
|
|
|
adddt
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2012 3:33 pm Постове: 1249 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152   
|
|
Така колега вторият форестър ( този от нови хан ) седи от доста време като обява ( не съм 100% сигурен но ми се мотае че я бях виждал тази обавя като имаше сняг още може и да греша с някой друг месец-тогава аз гледах активно ) а и като цена мисля че е доста променена от тогава......
Погледни и за тема във форума за автомобилите от нови хан .
|
|
|
|
| Сря Юли 31, 2013 3:14 am |
|
|
|
b3lq7a
Регистриран на: Чет Мар 29, 2012 9:03 pm Постове: 223 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 2.5 XT - EX
Рейтинг: 97  
|
adddt написа: Така колега вторият форестър ( този от нови хан ) седи от доста време като обява ( не съм 100% сигурен но ми се мотае че я бях виждал тази обавя като имаше сняг още може и да греша с някой друг месец-тогава аз гледах активно ) а и като цена мисля че е доста променена от тогава......
Погледни и за тема във форума за автомобилите от нови хан . Тя седи от една година. Беше на 16000лв. Но не е сниман салона и волана, което би ме накарало да се замисля - защо? Задницата е много клекнала - заминали СЛС амове. За тези пари не можеш да вземеш читаво ХТ 2006+ година. Първата има снимки на салона и надписа МОМО не се чете добре на волана. Имам опит с боядисване на кожен волан. Този е боядисан ужасно. Лъснат мотор не е добре. Не можеш да видиш за течове и тн. Според мен е поредна далавера на някой търгаш.
|
|
|
|
| Пет Авг 02, 2013 6:08 pm |
|
|
|
melhaer
Автомобил: Subaru Outback, H6, 2005
Рейтинг: 117  
|
здравейте, почнах и аз да се оглеждам, но преди да отида да гледам, понеже нямам много опит с коли и не разбирам много да попитам дали някой има инфо за тази кола: http://www.cars.bg/c57216добавям и скрийншот, че обявата може да изтече, докато някой ми отговори. Това, което ме притеснява е, че е автоматик, четох темата тук и има много добри отзиви, но досега не съм карал. Хубавото, което си мисля е, че колата е карана в БГ и си има собственик, а не е "нов" внос, карана само от бабата до супер маркета...
Прикачени файлове:
sub.jpg [ 384.74 KiB | Прегледано 697 пъти ]
|
|
|
|
| Нед Авг 04, 2013 12:10 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Някой гледал ли е този екземпляр и ако не е,някой би ли му хвърлил един поглед. То е ясно,че ще го водим на преглед,но посред лято от Варна до София си е приключение и ако хич не става...... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3nfkud
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пон Авг 05, 2013 9:06 am |
|
|
|
seppy
|
Здравей колега, Току що се връщам от сервиза. Карах го при Краси(софиянци знаят за какво стана на въпрос). Задните амортисьори са за смяна, левият е сменен и не е реголируем, което прави колата видимо по-ниска, десният е протекъл. Според Краси, това е +2к ако се сложат пак реголеруеми, ако се слагат обикновенни колата няма да държи в завой и при рязко спиране. Три от колелата са за смяна на лагери, вият. Предно дясно е и за смяна на каре. Друго по окачването няма. Според груби сметки на Краси, части + труд само за окачване е около 3к. От къщата не дадоха временни номера, тест драйв не е правен и не се знае двигателя как е, дали има течове, не се знае и скоростите как са. Шумове в мотора няма но не се знае какво има в двигателя, Краси каза, че докато не се направи тест, как сменя скорости, не може да каже дали ще има ядове по мотора.
|
|
|
|
| Пон Авг 05, 2013 11:32 am |
|
|
|
plaskom
|
А бе много калпави тези субарута  , само на 134 хил. км. карано от баба швейцарка и заминали лагерите на 3 от колелетата + каре + амове + кой знае още к'во по скоростна кутия и двигател. Направо ще се откажа да си купувам 5-то Субару 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Пон Авг 05, 2013 2:02 pm |
|
|
|
Greg4o
|
plaskom написа: А бе много калпави тези субарута  , само на 134 хил. км. карано от баба швейцарка и заминали лагерите на 3 от колелетата + каре + амове + кой знае още к'во по скоростна кутия и двигател. Направо ще се откажа да си купувам 5-то Субару  То на тази цена ква да е? ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
|
|
|
| Пон Авг 05, 2013 6:24 pm |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253     
|
Колеги, защо си губите времето да ходите да гледате таласъми ходили до Луната и обратно само заради ниската цена? За тези пари много ясно ще е смляна от каране и ще има нужда от 5к лв за да стане пак кола, а нервите не си струват парите. Цитираните горе обяви стоят от доста време и колите не са станали по хубави, само цената им пада. 
_________________ If in doubt, FLAT OUT!
|
|
|
|
| Пон Авг 05, 2013 7:51 pm |
|
|
|
Greg4o
|
|
Прав си Тенко,но все пак благодаря на колегата,че ми спести разкарването.
|
|
|
|
| Пон Авг 05, 2013 10:52 pm |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253     
|
|
Грегчо, обявите ги има няколко поста по-нагоре и са коментирани много от доста време насам. Радвам се, че ви е помогнал колегата.
_________________ If in doubt, FLAT OUT!
|
|
|
|
| Пон Авг 05, 2013 11:00 pm |
|
|
|
seppy
|
seppy написа: Здравей колега, Току що се връщам от сервиза. Карах го при Краси(софиянци знаят за какво стана на въпрос). Задните амортисьори са за смяна, левият е сменен и не е реголируем, което прави колата видимо по-ниска, десният е протекъл. Според Краси, това е +2к ако се сложат пак реголеруеми, ако се слагат обикновенни колата няма да държи в завой и при рязко спиране. Три от колелата са за смяна на лагери, вият. Предно дясно е и за смяна на каре. Друго по окачването няма. Според груби сметки на Краси, части + труд само за окачване е около 3к. От къщата не дадоха временни номера, тест драйв не е правен и не се знае двигателя как е, дали има течове, не се знае и скоростите как са. Шумове в мотора няма но не се знае какво има в двигателя, Краси каза, че докато не се направи тест, как сменя скорости, не може да каже дали ще има ядове по мотора. Само да допълня, тази кола е без турбо(там е но не работи), може да е проблем за 20 лева(проблем с клапата) може и да е за 1к.
|
|
|
|
| Сря Авг 07, 2013 4:43 pm |
|
|
|
ico_tech
|

Тц, тц. Тъкмо и аз я гледам вече почти месец и си викам - бе тя ако е добре на тези пари ще стои ли там.м Но си е тръпка де. Човек започва да прави едни сметки и .... просто не знае къде свършва сметката. Щом и турбото не работи най-вероятно и автомата ще е в "цветущо здраве". Понеже съм си патил от страхотни снимки и вонеща реалност включваща разходка до Германия. Импреза - беше от дилър на Субару, но в такова окаяно състояние, че просто не си струваше да се гледа. Германеца смъкна 30 % + комплект нови гуми и след като пак му отказах започна да ме нарежда и хока, за дето бил се вътрил 60 евро за мене. Аз му показах колко ми струва билета да се разходя до там . А при положение, че имахме 15 телефонни разговора и още толкова мейли, в които можеше да каже за какво става дума , вече вяра ни на дилър ни на дявол. Това малко в страни от темата, но като цяло цените на Субарата в нашто Мобиле и Cars.bg са толкова примамливи, че човек се пита що да се разхожда 4000 км за лудо. Е после пак му идва нанагорно ако се върже. 
_________________ Legacy GT, Subaru Impreza 2.0
|
|
|
|
| Сря Авг 07, 2013 9:06 pm |
|
|
|
steling
|
|
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Пон Авг 12, 2013 10:17 am |
|
|
|
Zlob1l
|
Здравейте Субару фенове  От известно време следя форума и много се хадъхах да си взема едно Фори 1999-2001 ( естествено жената иска по-новия модел ... ама каво от това  , аз ще си влача малкия и кучката по планините и на палатки  ). От около 1 седмица гледам една обява - http://www.cars.bg/c382736 - ако някой знае нещо по въпроса за тази кола или я е гледал, ще се радвам на някакво компетентно мнение. P.S. Досега не съм имал Субару и съм много бос по всякакви въпроси, така, че се надявам на вас за помощ. После естествено - почепка  Поздрави, Лъчо
|
|
|
|
| Пон Авг 12, 2013 12:39 pm |
|
|
|
nelim
Регистриран на: Нед Окт 14, 2012 11:05 pm Постове: 122 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Forester 2.0 "00 MT
Рейтинг: 21
|

Zlob1l написа: Здравейте Субару фенове  От известно време следя форума и много се хадъхах да си взема едно Фори 1999-2001 ( естествено жената иска по-новия модел ... ама каво от това  , аз ще си влача малкия и кучката по планините и на палатки  ). От около 1 седмица гледам една обява - http://www.cars.bg/c382736 - ако някой знае нещо по въпроса за тази кола или я е гледал, ще се радвам на някакво компетентно мнение. P.S. Досега не съм имал Субару и съм много бос по всякакви въпроси, така, че се надявам на вас за помощ. После естествено - почепка  Поздрави, Лъчо Егати кефа  Се едно видях мойто Фори, само че на мен огледалата са ми черни  Мен колата ми изглежда добре, ако всичко е както е описано и работи като хората, нещата който ми правят впечатление: - 1. няма подгряване на седалките (копчетата който се намират до ръчната са заменени с кутия) 2. не ме кефи къде и как е сложена газовата бутилка  3. струва ми се че няма панорамния покрив + 1. колата изглежда стегната отвън и отвътре, поне на снимките, все пак огледа на място ще си покаже 2. фейслифтовия модел 3. то идва от горното - има автопилот който липсва при повечето преди фейса Цената ми се вижда малко висока, липсват някой екстри който аз си търсех задължително, и все пак ако е наистина добре технически, няма проблем с виско муфа, двигател, климатик и е добре обслужвана с някакъв коментар на цената, количката е супер  пс. аз май имам някаква слабост към точно тая разцветка на Фори и може и да пиша леко пристрастно 
_________________ Subaru Forester '00MY Facelift COLOR: RED MICA/WARM GRAY ENGINE: 2000CC EMPI SOHC 125hp (EJ202) TRAIN: FULLTIME 4WD (F4WD) MISSION: MANUAL TRANSMISSON (MT)
|
|
|
|
| Пон Авг 12, 2013 1:42 pm |
|
|
|