Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 33  >
 Бензиностанции - качество на горивата! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 948
Автомобил: Lexus LS 460, 2007
Рейтинг: 354
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
sonda написа:
Качествени са горивата на Газпром Колега...вътрешна информация ;)

Съгласен, ако няма намеса по трасето от източника до крайния потребител.

Нед Юни 16, 2013 9:46 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Предлагат ли премиум горивата на Газпром, или само ниския клас? В София не съм виждам тяхна, или съм за очен лекар... :D

Нед Юни 16, 2013 10:37 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
=Alex= написа:
Предлагат ли премиум горивата на Газпром, или само ниския клас? В София не съм виждам тяхна, или съм за очен лекар... :D

Не си за преглед - още не са брандирани. Имат една станция - на входа на Сф по цариградско - отдясно до Горублянското ханче.

Нед Юни 16, 2013 10:52 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 126
Рейтинг: -23
Кофти...
Отговори с цитат
И на Богров бившата Ромпетролска е Газпром! В момента тече брандиране на всичките! 98 е най-високия клас за сега, но е с качеството по-високо от българския 100 октана!

Нед Юни 16, 2013 11:55 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
В Пловдив видях две. Боядисани в бяло и без обозначения. Има транспарант "Обекта се стопанисва от Газпром,отстъпка за бензин и дизел до 9ст. " Явно имат някакви премиум горива. :idea: В Бургас има в .... Меден Рудник -1бр. :D

Нед Юни 16, 2013 12:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
поне в Русия и май дори в Сърбия са така - тези, брандирани с NIS са им "достъпния" клас, а тези, брандирани с Gazprom са с премиум горивата, които наистина са много добри. Поне там... тук не знам как ще е ...

П.С. За Български 100 октанов - не ми е известно да има такъв, нито инсталация в Лукойл, която да вади 100 октана гориво. Шел доколкото зная го внасят от Гърция, ама знае ли човек...

Нед Юни 16, 2013 12:14 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Напуснал форума

Кофти...
Отговори с цитат
=Alex= написа:
поне в Русия и май дори в Сърбия са така - тези, брандирани с NIS са им "достъпния" клас, а тези, брандирани с Gazprom са с премиум горивата, които наистина са много добри. Поне там... тук не знам как ще е ...

П.С. За Български 100 октанов - не ми е известно да има такъв, нито инсталация в Лукойл, която да вади 100 октана гориво. Шел доколкото зная го внасят от Гърция, ама знае ли човек...

Така де, в Лукойл нямат преработка до 100 октана! Под "български" имах предвид продаван по другите бензиностанции и представян за 100 октана! Всички станции ще бъдат брандирани, а от догодина ще има и 100 октана, засега само 98,който е доста добър! А и хубави ресторантчета ще да има скоро в станциите :) :) отстъпката 9 ст/л е за над 40 литра, от 20-40 е 6 , а до 20 -3ст/л!

Нед Юни 16, 2013 9:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Ясно, благодаря :) Нека пуснат техния 100октанов, да сравним с Шелския как ще е...че на Еко и това недоразумение за бързо хранене ОМВ горивата са гОла вОда сравнени с нормалните Европейски държави.

Нед Юни 16, 2013 10:34 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Напуснал форума

Кофти...
Отговори с цитат
=Alex= написа:
Ясно, благодаря :) Нека пуснат техния 100октанов, да сравним с Шелския как ще е...че на Еко и това недоразумение за бързо хранене ОМВ горивата са гОла вОда сравнени с нормалните Европейски държави.

Доволен ли си от новия Нитро 100 октана? :-?

Нед Юни 16, 2013 11:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За да няма чудене какви са горивата които зареждаме:
На всяка бензиностанция има папка достъпна за клиентите с листи за безопасност. Има данни за горивата, маслата, течност за чистачки и други чорбички. За всяко гориво има анализно свидетелство и декларацията от последната доставка. Там е написан произхода. В последно време някой от доставчиците декларират само че горивото отговаря на нормите според анализ в лаборатория. По имената на лабораториите може да се ориентирате. Ако някой има интерес мога да напиша имената на лабораториите.

Пон Юни 17, 2013 7:53 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
sonda написа:
=Alex= написа:

Доволен ли си от новия Нитро 100 октана? :-?

Ами още не мога да кажа със сигурност за колата, но мотора го харесва много ;) Смятам, че от Шелския 100 октанов по-добро гориво няма в БГ по бензиностанциите (бензиностанциЙ, както казват някои хора) и като му дадеш обилно октан бустър и става добре положението.

Чет Юни 20, 2013 12:05 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 704
Автомобил: WRX '02 & 2.0X '04
Рейтинг: 177
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
tony написа:
В Пловдив видях две. Боядисани в бяло и без обозначения. Има транспарант "Обекта се стопанисва от Газпром,отстъпка за бензин и дизел до 9ст. " Явно имат някакви премиум горива. :idea: В Бургас има в .... Меден Рудник -1бр. :D

Може ли локация на двете в Пловдив?

Пет Юли 05, 2013 9:18 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
demoman написа:
tony написа:

Може ли локация на двете в Пловдив?

Понеже не съм от Пловдив ще го обясня по простичко. Едната се намира до Мол Пловдив. Заставаш с гръб на централня вход и тръгваш на ляво и след около 200-300 м се вижда. Как се казва улицата, не знае. Втората не мога да се сетя, но пак някъде около центъра е!

Пет Юли 05, 2013 9:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 207
Автомобил: Mazda 323F MT 2003
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Приятели, да отбележа, че съм впечатлен от Fuel Save-а 95 на Шел. Не бях зареждал на тази бензиностанция близо 3 години, но преди 2 седмици ми се наложи по спешност :D ... и О, чудо. Турих 20 левчета, колкото да загасне лампата и колата тръгнаааа. И то как. След 2 деня напълних догоре. И О, чудо (отново)! Колата пак мърка и хвърка. Преди 2 дена пак догоре от трета различна бензиностанция на ШЕЛ и резултатът е пак същия. Аз ли съм извратен след толкова много и различно скапано гориво, но определено съм мнооооого доволен. Те Шел явно като усетиха дебелия, започнаха да пускат по-качествени горива. Дали е така, само времето ще покаже. Поздрави!

Пет Юли 05, 2013 10:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 162
Автомобил: Субару Аутбек Н6 3.0 2005 год
Рейтинг: 59
Отговори с цитат
Сещам се за още две бензиностанции на Газпром в Пловдив - едната е до Първо РПУ, преди беше Шел май, а другата е на излизане от Пловдив посока Труд, до Ромпетрол.

Вто Юли 23, 2013 1:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 143
Автомобил: Outback 3.6R 2016
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Е добре де, колко по-малко реално харчи колата с с 100 октановия v-power racing в сравнение с нормален 95. Предстои ми доста път и съм се зачудил. По мои сметки, че да се върже трябва да гори поне 1литър по-малко на извънградско, ама дали.....Сега съм на 9.5-10.

Вто Юли 23, 2013 4:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 131
Автомобил: LEGACY 3.0 RB
Телефон: 0885853102
Рейтинг: 69
Отговори с цитат
Колега, пробвай - едва ли ще инкасираш някакви колосални загуби.
При мен със сигурност разликата е поне 1 л. надолу, което ми е напълно достатъчно да карам с посоченоя от теб 100 октанов бензин - вече повече от 2 месеца.
Освен това не е за подценяване и усещенето за повече мощност и по-голяма пъргавина в ниските обороти.

Вто Юли 23, 2013 9:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 108
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
fliyng pig написа:
Е добре де, колко по-малко реално харчи колата с с 100 октановия v-power racing в сравнение с нормален 95. Предстои ми доста път и съм се зачудил. По мои сметки, че да се върже трябва да гори поне 1литър по-малко на извънградско, ама дали.....Сега съм на 9.5-10.

До 120 км/ч без круиз ще бъдеш на 8,6-8,8 литра. На магистралата обаче ако не падаш под 140 с круиза, под 9,5 е мираж!

Сря Юли 24, 2013 9:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Отговори с цитат
Аз когато съм го засичал, се оказа че разликата в цената покрива разликата от разхода на гориво и от тогава карам само със 100 октана.
:)

Чет Юли 25, 2013 7:06 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 143
Автомобил: Outback 3.6R 2016
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ще се пробва тая работа, пък както дойде! :)

Чет Юли 25, 2013 9:35 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 33  >