Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Кола закупена от сервиз на Субару в Германия? 
Автор Съобщение

Постове: 4
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, предстои ми покупка на автомобил от мечтаната години наред от мен марка (най-накрая ще сменя стария ескорт). Бях се на сочил към Форестър 2,0 фейслифта от 2000-2002г. След няколко месеца огледи на различни автомобили се оказа, че тези които се вкарват в страната са с тотално занемарени салони и самите автомобили са преексплоатирани, купетата са с неприятни миризми, тапицериите и пластмасовите елементи са брутално издрани и т.н. Огледах различни обяви от Германия и Швейцария и се оказа, че автомобилите от тези години в прилично състояние са доста по-скъпички... сумата от 6500-7000 е максимума който мога да отделя заедно с регистрацията. Поради тази причина се насочих към Импреза 2001-2002 с кръглия фар с мотора който е 2,0... тези които гледах са в доста по-прилично състояние. Салона е важен защото автомобила ще се ползва като семейна кола и след време ще се вози и малко бебе и държим да е чисто и запазено все пак.
И конкретно по темата, попадна ми Импреза отговаряща на изискванията ни, закупена от немски сервиз на Субару. Поради невъзможността да мина през сервиз с колата преди покупката, се чудя доколко може да е предимство или недостатък този факт... дали колата е добросъвестно постегната в сервиза или е катастрофирала и оставена на сервиза да я възстанови и продаде.
Ще се радвам да прочета вашите мнения, препоръки и съвети, защото твърдо съм решил това да е марката която да карам през следващите години.

Вто Юли 30, 2013 9:12 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1217
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Неските дилъри си поддържат колите. Моята също е поддържана само в дилър на субару и газовата там е слагана.

Проблема при теб е че не можеш да я минеш на оглед преди покупката, което си е хазарт. Без значение дали ти казват "в дилър само е обслужвана", "баба я е карала до магазина и обратно". Огледа преди покупка е задължителен. В противен случай всичко е на късмет.

сега:
    Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)

Вто Юли 30, 2013 9:41 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 509
Автомобил: Дизелов
Рейтинг: 410
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Вижте и тази тема viewtopic.php?f=7&t=14633

Вто Юли 30, 2013 9:55 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 463
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ами тоо, кола и жена са си на късмет.
А иначе и в Германия си има мошенници,трябва да си отваряш очите това е.

Вто Юли 30, 2013 11:18 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема