Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
sonda
Напуснал форума
|
fenix написа: За колата не знам,ама собственика е пълен неграмотник  А сега се извини на истинския собственик  , а напсувай "другия"....
|
|
|
|
| Сря Юни 26, 2013 8:39 am |
|
|
|
Aikon
Регистриран на: Пет Дек 09, 2011 9:10 pm Постове: 6 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
Колеги от доста време искам да купя Субару и сега се огледах във 2.5,156к, 1999г, Субару Аутбак. На цена от 1600лв. Обявата е в мобиле бг, понеже нищо не разбирам от субару ще се радвам на помощ от ваша страна и съвети относно покупката. Проблеми по колата според продавача са тампон на двг от който се получавали вибрации и лек теч от радиатора на антифриз. Колата е със Софийски номера но се намира близо до Варна, ако някой от вас познва тази кола моля да сподели. Предварително благодаря . http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3btxzb
|
|
|
|
| Чет Юни 27, 2013 8:32 am |
|
|
|
sonda
Напуснал форума
|
|
Ами не е необходимо, Колега, да разбираш от Субару, за да видиш, че колата е в трагично визуално, а вероятно и техническо състояние и няма да е твоя собственост след " покупката" !
|
|
|
|
| Чет Юни 27, 2013 9:00 am |
|
|
|
Aikon
Регистриран на: Пет Дек 09, 2011 9:10 pm Постове: 6 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
sonda написа: Ами не е необходимо, Колега, да разбираш от Субару, за да видиш, че колата е в трагично визуално, а вероятно и техническо състояние и няма да е твоя собственост след " покупката" ! Не собственика го намерих и ще може да се прехвърли. Продал си е колата на това момче от провинцията с който са приятели и са оставили прехвърлянето за по късен етап. Но мен ме итересува понеже е софийска и със стикери на номера Митака дали някой я познава като кола, а външния вид не ме притеснява единсвено тех. състояние ме интересува, вярно че цената е добра и всичко е малко съмнително. Ще се радвам някой ако има предложение за субару независимо легаси, аутбек или форестер от софия...
|
|
|
|
| Чет Юни 27, 2013 9:11 am |
|
|
|
sonda
Напуснал форума
|
Коригирай ценовия праг, за да не си създаваш главоболия и други видове ...болия 
|
|
|
|
| Чет Юни 27, 2013 9:36 am |
|
|
|
adddt
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2012 3:33 pm Постове: 1249 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152   
|
|
Ами както е казвал самият Митко, понякога някой си прави колата там слагат му табелката и след 3-4 години някъде ти я предлагат като правена от там.
А и все пак наистина коко си готов да прежалиш за ремонт а като гледам това трябва да е турбо ?
|
|
|
|
| Чет Юни 27, 2013 1:01 pm |
|
|
|
tamam
Регистриран на: Пон Яну 21, 2008 8:10 pm Постове: 17 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
| Вто Юли 02, 2013 10:06 am |
|
|
|
didoya
Регистриран на: Сря Апр 25, 2012 7:40 am Постове: 454 Местоположение: София
Автомобил: TDI
Рейтинг: 140   
|
|
Доста лачена изглежда.
И цената е добра. Мен ако питаш - отиди, разгледай я добре, запали я и ще знаеш заслужава ли си да продължиш нататък с огледа.
|
|
|
|
| Вто Юли 02, 2013 10:50 am |
|
|
|
BLUE 1
Регистриран на: Нед Яну 13, 2013 10:49 am Постове: 269 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Outback 2.5, `05, TLC `02
Рейтинг: 59 
|
|
| Чет Юли 18, 2013 7:03 pm |
|
|
|
Dorian
Регистриран на: Пон Май 13, 2013 8:42 am Постове: 41 Местоположение: София/Пловдив
Автомобил: Toyota Avensis 1,6VVTi
Рейтинг: 15
|
Здравейте отново от мен. Както някой от вас който следят форума доста често от около 2-3 месеца си търся аутбек, но нещо не мога да намеря колата за мен. Имам два въпроса някой виждал ли е тази хубавица http://www.cars.bg/c324992 и дали знаете читав сервиз в Пловдив където да мога да я закарам да я погледнат. Реално не исках кола с кожен салон, но този ме накефи доста. Притеснява ме ниската цена на автомобила и това че обявата седи доста време а никой не е писал нещо за нея във форума.
|
|
|
|
| Чет Юли 25, 2013 10:45 am |
|
|
|
BLUE 1
Регистриран на: Нед Яну 13, 2013 10:49 am Постове: 269 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Outback 2.5, `05, TLC `02
Рейтинг: 59 
|

Dorian написа: Здравейте отново от мен. Както някой от вас който следят форума доста често от около 2-3 месеца си търся аутбек, но нещо не мога да намеря колата за мен. Имам два въпроса някой виждал ли е тази хубавица http://www.cars.bg/c324992 и дали знаете читав сервиз в Пловдив където да мога да я закарам да я погледнат. Реално не исках кола с кожен салон, но този ме накефи доста. Притеснява ме ниската цена на автомобила и това че обявата седи доста време а никой не е писал нещо за нея във форума. Тази кола я гледах още като я свалиха от автовоза, ако си я гледал и ти е харесала значи сериозно трябва да преразгледаш критериите си  Колата е абсолютна морга, кофти пребоядисана, множество побитости по вратите и калниците , не добре пасната предна броня, липсва кората под двигателя, средната конзола е надрана и ожулена, кожата са се постарали да я освежат, но кирта по фугите на всички панели по таблото си стои, багажният отсек е изключително мърляв и овехтял, двигателя пали добре, но като стабилизира оборотите притриса, може да е дреболия, но може и да не е, на един от задните колани липсва декоративната розетка на отвора от които излиза, за мен това е пълна мистерия как са го свалили. Има още куп дребни детайли които издават моргаджийският и произход. Километрите са и сериозно връщани. Единственото хубаво нещо е, че собствениците са съгласни да се закара в който си искаш сервиз.
|
|
|
|
| Чет Юли 25, 2013 1:21 pm |
|
|
|
Dorian
Регистриран на: Пон Май 13, 2013 8:42 am Постове: 41 Местоположение: София/Пловдив
Автомобил: Toyota Avensis 1,6VVTi
Рейтинг: 15
|
|
Колата съм я виждал само на снимките в обявата и понеже не съм си ходил до Пловдив от бая време а уикенда ще ми се наложи се разрових в нета и я видях и затова попитах някой гледал ли я е. Всички неща които спомена може и да ги има и да се видят с просто око на живо, но и заради това попитах дали някой я е гледал да знам дали да си правя труда да ходя. Но ти си втория човек който ми казва в какво състояние е за което благодаря и няма да си правя труда и да губя половин един час да се занимавам с нея.
|
|
|
|
| Чет Юли 25, 2013 2:10 pm |
|
|
|
mango
|
|
| Вто Авг 06, 2013 3:40 pm |
|
|
|
maznia
|
колеги,здравейте.В момента съм в много голяма дилема,имам едно мондео 2004г 2.0тдци 115кс комби(със разбит маховик(по точно почнал да се разбива)),и смятам да направя бартер за аутбак х6 3.0 2002г. обаче с десен волан,екстрите май със всички+мултимедия която е сложил той.прочетох доста за този аутбак не пишат лоши работи,казват,че двигателя е ок,обаче ако може да дадете и вашето мнение какво да правя.субарото е на 186к мили ето за това става въпрос : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3on3pb
|
|
|
|
| Сря Авг 07, 2013 5:43 am |
|
|
|
tony
|
Колега, това е голяма далавера. И твоето Мондео ли го оценяваш на тази цена? Няма какво да се чудиш, такова Субару в "перфектно състояние", за тези пари, никъде няма да намериш. 
|
|
|
|
| Сря Авг 07, 2013 6:27 am |
|
|
|
bat bubi
|
Колега, Тони ти е подсказал малко иронично, но няма някой в този форум , който да ти каже директно - давай, ти си. Естествено, че Аутбека е в пъти по- добре от Мондеото, отделно, че този дизелов мотор не се слави, като нечуплив.....Но, първо 186000 мили малко се разминават с 200 000 км от обявата.....отделно, че колата е пусната на тези пари за да се вижда сред първите подредени по цена....но в повечето случай самите обяви говорят много за тези които ги пускат. Ако си свикнал с разхода на Мондеото, ще ти е трудно да привикнеш с горивния и текущ разход по Аутбека, така че си прецени добре финансовите възможности, защото няма смисъл да вземеш нещо , което пшосле само да го гледаш. Съгласят ли се на бартер (което по принцип си е опасна работа), трябва да имат желание и задължително да мине колата и през някой читав сервиз за КАЧЕСТВЕН оглед, защото ако е в добро техническо състояние - добре, но ако има нещо скрито, после ще ти излезе през ...... и ще има ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
|
|
| Сря Авг 07, 2013 8:46 am |
|
|
|
maznia
|
|
Колеги,гледах го,карах го.но всичко беше малко на бързо щото трябваше да тръгвам.Иначе колата ми хареса и смятам днес да отивам да е взимам.мондеото ми гори около 9 10л,това е на гас(с някви си керамични дюзи) и претполагам ,че няма да гори повече от 17,18л.Какво да гледам днес като отида? А ,и ми каза че трябвало да се смени маслото на скоростите
|
|
|
|
| Чет Авг 08, 2013 5:54 am |
|
|
|
bat bubi
|
|
Много странно Мондео - хем дизел, хем работи на га"С".....колега, има страшно много и много писано за това какво да се гледа при огледа на едно Субару.....в момента бихме изпаднали в излишно спамене....просто не трябваше да ги оставяш нещата за последния момент, ами като ще ходиш да я гледаш сам, трябваше да попрочетеш за първоначалния оглед.....гледай двигателя да работи гладко и без вибрации и шумове и същото важи и за скоростната кутия (независимо дали те увещават, че маслото и е за смяна)...
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
|
|
| Чет Авг 08, 2013 7:36 am |
|
|
|
maznia
|
|
| Чет Авг 08, 2013 8:25 am |
|
|
|
six_stars
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 10:26 am Постове: 1254 Местоположение: София
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162   
|
Кое му е чат толкова странното, срещу нас има едно исузу трупър дизелов, на газ... 
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Чет Авг 08, 2013 11:30 am |
|
|
|