Отговори на тема стр <  1, 2
 Forester с газов инжекцион и Flashlube 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 948
Автомобил: Lexus LS 460, 2007
Рейтинг: 354
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
А някой ще каже ли как се отразява на катализатора това FLASHLUBE?

Пет Авг 09, 2013 12:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 159
Автомобил: 09 Subaru Forester 2.0 5МТ
Рейтинг: 17
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колеги вече минах 7 000 км на газ без самзката и нищо:) Газта я оставихме да се подава богато, нещо от порядъка на 12/100 и колата пее и върви:)

Понеже не искам да прявя реклами във форума, няма да казвам каква газова съм сложил, изобщо не подава бензин след 3500 оборота карам си я изцяло на газ и съм доволен.

За нашите коли проблема е повече в бедната смес отколкото в клапаните. Все пак това е мое неекспертно мнение но практиката го доказва:)
Лятно време някой газстанции променят съоъношението пропан-бутан в цистерните си за да не се набутват от разширението на газта и така ни зареждат с едва ли не предварително обеднена смес, която да прегрява клапаните. Между другото съм забелязал ,че при бедна смес светва чека така , че ако заредите на някоя газстанция през лятото и ви светне чека да имате в предвид и този факт.

Вто Авг 20, 2013 6:46 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 454
Автомобил: TDI
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Obd системите се справят с тази ситуация:)

Иначе газта е пълна помия - факт:)

Аз пък днес монтирах електронен омаслител, ще видим как ще е. Времето ще покаже.

Вто Авг 20, 2013 10:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2