Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
| Автор |
Съобщение |
|
momcho2000
Регистриран на: Чет Яну 28, 2010 6:15 pm Постове: 773 Местоположение: Видин
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84 
|
Здравейте и от мен, казвам се Момчил Петков на 29 години от гр. Видин несемеен, завършил средно-специално, в момента работя в цех за производство на велосипеди, много съм запален на тема лов, първата ми кола е Шкода 120Л след нея Citroen ZX, Opel Corsa, Toyota Celica, Ford Puma, отново Шкода ама Felicia, SUBARU LEGACY, Daewoo Matiz и сега отново на SUBARU ма тоя път IMPREZA  , е това от мен много поздрави на всички фенове на марката и пожелавам на всички многооо безаварийно шофиране с субарите... 
_________________ На колата ти ако не пише Made in Japan, СМЕНИ Я!
|
|
|
|
| Вто Фев 26, 2013 6:43 pm |
|
|
|
metodian
Регистриран на: Съб Дек 10, 2011 6:32 pm Постове: 278 Местоположение: Варна
Автомобил: subaru outback
Телефон: 0882705040
Рейтинг: 22
|
|
нещо тая тема съм я пропуснал-чекай и аз да се изкажа: Марин Методиев на 33 години съм.Висше инженерно образувание Работя като организатор производство в цех за поцинковани профили за гипсокартон и усилители за пвц дограма прдишни коли:жигулка:рено клио: три опела астра:щаранче-много добро; сега вече аутбак 2,5 2005г.автоматик музика-да има мелодия и ритъм разбира се семеен съм с две момчета на 9 и 5 години
|
|
|
|
| Вто Мар 12, 2013 8:53 pm |
|
|
|
petrasio
Автомобил: Subaru Legacy sedan 2001, 2.5, auto
Рейтинг: 31
|
|
Петър Георгиев 34г. Варна Работя в Мафията (енергото), компютърджия, футболист и фитнесьор. Нищо не разбирам от коли. Карам Легаси 2001... уж.
|
|
|
|
| Пет Мар 15, 2013 11:07 am |
|
|
|
vi4oni
Регистриран на: Пет Мар 15, 2013 2:11 pm Постове: 24 Местоположение: Austria
Автомобил: Subaru SVX, Legacy, Justi, Scenic
Телефон: 0888012366
Рейтинг: 15
|
|
Хайде и ние... И аз и съпругата ми-заклети фенове на марката! Аз, Велико, майор от ракетни войски(бившите), на 50 и Валентина, оперна певица, на 4.... год.! До сега: Трабант, Лада, Алфа Жулиета, Рено Еспас 4х4, Еспас 2.2 ТД, БМВ 325 д, Легаси-2 бр. ...Днес: 2 броя СВХ и Рено Гранд Сценик за цялата Фамилия... Не искам никого да дразня, но и Сценика е супер. Мод. 2004, от 2005 до днес-от 0 до 205 000 км., абсолютно берпроблемно и безаварийно изминати. Пожелавам всекиму подобна радост!
|
|
|
|
| Съб Мар 23, 2013 11:28 am |
|
|
|
CaesarVarna
Регистриран на: Нед Фев 03, 2013 11:54 am Постове: 147 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Outback 2.5 99г
Рейтинг: 7
|
Цанко от Варна. От доста време търсех достоен наследник на старата ми любов Хюндай купе и го намерих в лицето на едно легаси лимитед 2.5 99г седан  Има си забележките, но с търпение и малко парички всичко ще си дойде на мястото. По принцип продавам авточасти в Косер и от време на време се изявявам на музикално-сватбарското поприще като DJ  To be continued ... 
|
|
|
|
| Сря Апр 03, 2013 9:11 pm |
|
|
|
Geshev
Автомобил: Субару Форестър 2.0 МТ 2001
Рейтинг: 16
|
|
Аз съм Митко от Пловдив. Живея в София. По професия авиотехник, образование висше авиационно. Предишните ми коли са рено клио и тойота корола. От королата бях много доволен но ми се докара по голяма кола. Взех си форко 2001 да се возим с приятелката ми и кучо и за сега близо 3500 км съм много доволен.
|
|
|
|
| Пон Авг 12, 2013 4:14 pm |
|
|
|
Пламен Янев
Регистриран на: Вто Мар 12, 2013 5:21 pm Постове: 180 Местоположение: Търговище
Автомобил: Impreza Outback 2005;Оutback 2020
Телефон: 0894736253
Рейтинг: 181    
|
Пламен Янев.Инженер технолог,вина и високоалкохолни напитки.Абе сичко дет се пие на тоя свет, ми е ясно как се прави Предишен "автомобил",Голф 3,сега Impreza Outback, дет се вика от кокошка на кон(или нещо такова)  .Поздрави на всички ! 
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2013 7:29 pm |
|
|
|
gkesov
Регистриран на: Вто Мар 12, 2013 5:43 pm Постове: 60 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester, Subaru Justy
Рейтинг: 15
|
За мен: Георги, 39 годишен, хирург. В момента търкалям Форестер и едно доста лифтнато Джъсти набор 96, с което експериментите продължават  Предишни коли-много, от Запорожец до Г-класа, за която не икам да си спомням ....
|
|
|
|
| Съб Авг 24, 2013 8:20 pm |
|
|
|
kobalto
Регистриран на: Вто Апр 02, 2013 11:16 pm Постове: 10 Местоположение: Чирпан
Автомобил: Subaru Legacy
Телефон: 0888953212
Рейтинг: 0
|
|
здравейте казвам се Георги и аз реших да се запиша. На 40 години съм образование средно специално карам фори 2.0 от скоро сем. положение женен деца едно син предишни коли много са затова ще изброя само тези които сам запомнил полски фият 125 п , застава гт 55 ,даихацу опел няколко форд същата работа не им помня бройката фият типо мицубиши каризма и сега Subaru forestar 2.0 98g и да не забравя работя към министерство на отбраната слушам всякаква музика без чалга хоби мотоциклети (обичам да ги карам ). ами това е от мен .
|
|
|
|
| Съб Сеп 21, 2013 12:24 am |
|
|
|
outback2002
Регистриран на: Вто Авг 13, 2013 7:24 pm Постове: 11 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Forester 2.0T
|
Здравейте Фенове на най яката марка-Субару ! казвам се Драго на 44г., по професия-"Магазинер" продавам техника/всичко, което може да се мушне в контакт /:D завършил съм СУ, женен с две прекрасни деца. Родом съм от Червен бряг, живея във Варна.Разпускам с малко футбол и тенис на маса в свободното време. Киноман и аудиофил, що се отнася до чалгата, трябва да я забранят със закон Предишните коли, няма да ги изброявам, че няма толкова място, но от както се качих в Outback H6, кефа е неповторим ! За по-добра кола, не смея да мечтая, но много ме кефи WRX-STI ! Ако е рекъл Господ, един ден мога и този кеф да доживея На всички "Субаристи" желая много и безаварийни километри, много радост и забава с лябимата марка ! p.s.Много съжалям, че не успявам да се явя на сбирките във Варна, но ще се старая
|
|
|
|
| Нед Сеп 29, 2013 11:22 am |
|
|
|
MorganCreek
Регистриран на: Нед Май 26, 2013 7:32 pm Постове: 100 Местоположение: Плевен
Автомобил: Subaru Impreza
|
Здравейте Казвам се Владко с мозачето гл...ко. На 32 години, семеен от скоро и карам Субару от деня в който ми се роди детенцето  Образование Висше не завършено КСТ Бургаски свободен. Средно специално Хладилни и климатични инсталации. Работа в магазин за техника като IT на сайта им. Първата ми кола беше Honda Civic 86г и след това се започна с Фиат Пунто, Сеат Ибиза, Хонда Сивик "американка" , Алфа 146 , Нисан Примера , Мазда 323, Рено Лагуна, Сузуки Балено, Хюндай Купе, Астра Г, Пак Сузуки Балено , Хонда Сивик ОТНОВО, Мазда 323 ОТНОВО и най накрая Субару Импреза  Музика : Всичко слушам, но по малко 
|
|
|
|
| Чет Дек 26, 2013 1:32 pm |
|
|
|
Tisho09
Регистриран на: Съб Окт 12, 2013 1:04 pm Постове: 394 Местоположение: Варна
Автомобил: STI
Рейтинг: 300      
|
|
Здравейте и от мен. Казвам се Тихомир от Варна. На 23 години съм. Запалих се по марката от доста дълго време и ми стана като мечта. И ето че се сбъдна. От около 2 месеца карам Subaru Impreza 2.0R `08. Образование: Средно ->Електрообзавеждане на производството Висше ->Корабостроене и морска техника Работя като проектант.
|
|
|
|
| Чет Дек 26, 2013 4:42 pm |
|
|
|
Bat_Koko1
Регистриран на: Вто Авг 30, 2011 8:53 pm Постове: 110 Местоположение: Sofia, Bulgaria
Автомобил: Legacy 2.5 GX AT 2001
Рейтинг: 11
|
Здравейте! Хайде и аз да се добавя.  Аз съм Николай, от София, на 41 години. Предишни автомобили: Жигули, на която се учих да карам, Москвич и с това се изчерпват соц возилата. После VW Golf II ръчка, един ми беше малко, та се снабдих и с VW Голф III автоматик, след време разкарах голфовете и реших че една голяма и здрава кола е по-добре от 2 малки. И стигнах до Legacy GX 2000 г. Образование- средно специално. Работя/тих като шофьор, station manager и други неспецифични за длъжността ми неща в туристическа агенция & GSA Замалко да забравя! Собственик и на (НЕ)движима собственост Татра 815... (сега май е само недвижима собственост)  И още една вметка.. Toyota 11г от моя живот. Много здрава с идеален двигател. Но обстоятелствата ме накараха да се разделя с нея.
|
|
|
|
| Чет Дек 26, 2013 5:07 pm |
|
|
|
Alex Justy
Регистриран на: Съб Яну 11, 2014 4:28 pm Постове: 14 Местоположение: Шумен
Автомобил: Subaru Justy
|
|
Ами аз /Александър/ ще бъда първи за тази година! От Шумен съм,на 38 , семеен с три дечица. Вишист съм но сега имам фризьорски салон. Притежавал съм VW двойка , тройка и Поло. Сега карам Opel Astra-G и Subaru Justi -04. Още съм нов във форума и се надявам да намеря нови приятели!
|
|
|
|
| Сря Яну 22, 2014 6:19 pm |
|
|
|
melhaer
Автомобил: Subaru Outback, H6, 2005
Рейтинг: 117  
|
|
Име: Божидар Години: 35 Соц. статус: Семеен Професия: Работя в софтуерна фирма Музика: Метъл, хардкор - Metallica, Slayer, Anthrax, Soulfly, Sepultura, MachineHead, Hatebreed, Gojira, Pantera...един от основателите на българския фен клуб на Металика съм - Harvester of Sofia Разпускам с : обичам да чета, да излзиам с приятели, ходя често на концерти в чужбина - това лято предстоят два концерта на Металика в Прага и Виена Образование: Висше Какъв е бил предишния ви автомобил: Suzuki Swift 1995, 1.3 (все още си го имам) Сегашен: Subaru Outback, H6, 2005
|
|
|
|
| Нед Фев 02, 2014 11:39 am |
|
|
|
sanmartin84
Регистриран на: Вто Ное 19, 2013 5:36 pm Постове: 166 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza 1.6GL AWD
Рейтинг: 21
|
И аз да се запиша в темата: Мартин, на 30 години (от скоро), занимавам се с гуми за камиони (от скоро), карам Импреза MY93 (от скоро), хобито ми е радио-управляеми модели (от много време), с висше образование (в далечно бъдеще), семеен (от няколко години , вече не ги и броя), без дечица...засега, че не мога опазя радио-моделите  . Поздрави.
|
|
|
|
| Пон Фев 10, 2014 10:35 pm |
|
|
|
MartoAl
Регистриран на: Съб Юли 26, 2014 8:38 pm Постове: 144 Местоположение: София
Автомобил: Impreza 94, Forester 2.5 XT 6MT
Телефон: 0898865927
Рейтинг: 126  
|
Съвсем случайно попаднах на темата и реших и аз да се разпиша. Казвам се Мартин на 18 години от София. Все още съм ученик (спец. Аудио, видео и кинотехника). Не пия и не пуша. Карам Impreza 1.8 от 1994г. от както имам книжка(та и от преди това), а отскоро по документи съм собственик и на Forester 2.5ХТ от 2006г. (от 10 годишен си мечтая за Impreza GF8). Слушам всякаква музика (основно House, Rock и Rap). През свободното си време обичам да: играя тенис на маса и билярд, да си карам колата в кал или сняг и да ремонтирам неща които реално погледнато си работят, а аз само ги съсипвам  .
|
|
|
|
| Чет Дек 25, 2014 2:53 am |
|
|
|
doktormik
Регистриран на: Вто Май 13, 2014 7:55 am Постове: 57 Местоположение: пловдив
Автомобил: AUTBACK 3.0 2007
Телефон: 0899923148
Рейтинг: 25
|
Ангел Миков,46г,лекар в Спешна помощ-Пловдив,с един син засега,разведен 1 Мазда 323 89г- 2 Ровър-Метро 3 Рено 5 турбо 4 Лада Самара 5 Хонда Интегра 6 Ауди 90-93г 7 Пежо 306-96г 8 БМВ 325 тдс Е34 9 БМВ 520-98г  трагедия... сега Аутбек 97г,АТ  за мен най-доброто от всички дотук
|
|
|
|
| Чет Дек 25, 2014 9:16 am |
|
|
|
joeless
Регистриран на: Пон Апр 21, 2014 8:52 am Постове: 190 Местоположение: В. Търново
Автомобил: Христофор
Рейтинг: 74 
|

Май само аз не съм се разписал.. Казвам се Иван, но за повечето ми познати съм просто Джо.. Години: 30 Статус: Семеен отскоро, за наследници - работя Образование: Висше, организационна специалност, но работя в областа средно-специалното по-скоро Професия: Специалист по системи за сигурност, изграждам и поддържам вече 6-7 години. Не мисля да се пенсионирам като такъв де.. Куче: Рада (Госпожина) се казва, на снимката вляво. Българско гонче и още нещо. Не я ползвам за лов, макар че е наследила страхотни гени и нюх. Имам кучета откакто се помня.. Свободно време: Като цяло е малко  Но.. Палатки насам-натам, щъкане по планини и гори, диви морета, зимата сноуборд далече от големите курорти, лятото - грубиянско велосипедиране из града. Разходки с кучката извън града. Обичам да човъркам и поправям всякакви неща. Майстори у дома не влизат. Музика: Качествен джаз, соул, трип-хоп, добрия стар хип-хоп - De La Soul, Тribe Called Quest и в тоя дух.. БеГе-Реге Предишни автомобили: Дълго време бях заклет Шкодаджия, имах няколко задномоторни (105 и 120), един Фаворит, после една Киа Сефиа с която успях да стигна до такива места на които Форестъра още ме е страх да го затикам.. Едно служебно Легаси 2,2 -1992 заради което се влюбих в Субару и не спрях да мечтая докато не навих жена ми и си взехме настоящото.. Бъдещи автомобили: Форестър с повечко кончета че 122те идат малко малко на моменти... но след доста време, в този има още много приключения неизживени... 
_________________ Subaru Forester 1998 - 2.0MT [122]
|
|
|
|
| Чет Дек 25, 2014 10:23 am |
|
|
|
BukTop
Регистриран на: Сря Яну 16, 2013 12:38 am Постове: 184 Местоположение: София
Автомобил: 1998 Impreza WRX GT
Рейтинг: 38
|
Да се запиша и аз. Казвам се Виктор, на 25 години съм. От Варна. Обвързан, неженен. Образование виШУ, Комуникационна техника и технологии. Работя с професионална кинотехника. Междувременно се занимавам с онлайн търговия на неща нямащи нищо общо с нея. Коли по ред на номерата: бус VW T3 86г. VW Polo 2f 93г. Субару Леоне 85г. и от скоро Субару Импреза 98г. В свободното си време се занимавам с много неща: свиря на барабани и малко на бас китара, от както имам Леонето съм запален по оффроуд, играя компютърни игри, насам-натам с приятели и така.  Музика: слушам много неща, жици предимно, обичам също джаз, класическа музика, електронна, олд скуул хип хоп и други. Като цяло бягам далече от комерсиални бози, които са правени с цел печалба, а музикалната им стойност е отрицателна. За чалгата нищо няма да казвам, че говорим за музика все пак.  Това е от мен 
|
|
|
|
| Съб Дек 27, 2014 8:53 am |
|
|
|