|
Страница 1 от 1
|
|
Смяна на фабричното CD на Форестър 2003г.
| Автор |
Съобщение |
|
kiiiiko
Автомобил: Subaru Outback H6, 2007
Телефон: 0879054668
Рейтинг: 15
|
Здравейте, тук съм отскоро и за огромна радост и аз се сдобих с дълго търсения Форестер След като вече преминах през всичко, което касае първоначалното обслужване, искам да ви попитам дали мога да сложа голямото CD на мястото на малкoто. Гледам, че отдолу има място, на което е оставена някаква жабка. Субито е 2003г.,а аз говоря за ето това CD, благодаря предварително:) http://www.ebay.com/itm/SUBARU-FORESTER ... e2&vxp=mtrП.П. Линка е само ориентировъчен, нямам предвид точно този екземпляр.
_________________ SUBARU OUTBACK H6 3.0
|
|
Последна промяна kiiiiko на Съб Май 04, 2013 9:53 pm, променена общо 1 път
|
|
| Съб Май 04, 2013 8:57 pm |
|
|
|
balbeck
|
Да, можеш. CD-то и жабката са хванати странично с едни планки - можеш да махнеш само едното или и двете. Ето ти упътване как се разглабя:
|
|
|
|
| Съб Май 04, 2013 9:39 pm |
|
|
|
kiiiiko
Рейтинг: 15
|
Благодаря 
_________________ SUBARU OUTBACK H6 3.0
|
|
|
|
| Съб Май 04, 2013 9:50 pm |
|
|
|
nikos
Регистриран на: Чет Ное 22, 2012 11:24 am Постове: 35 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.0XT 03'
Рейтинг: 0
|
Здравейте колеги, От скоро и аз съм с Форко '03. Оборудван е със стоковия CD плейър, който е доста дървен, а CD-та не ползвам от години за слушане на музика (имах касетофон със стерео жак и usb вход). Иска ми се да подменя сегашния плейър с по-модерен. Нещо от сорта като това, което е дал колегата в първия пост. Видях на две субарута (импреза и форко '05) такива цели модули, които елеминират жабката под сегашния плейър. Въпросите са ми: 1. Какъв е размера на този "двоен" плейър? Дали е стандартен? Къде мога да намеря повече информация за него? 2. Къде освен eBay мога да гледам за такива системи? Магазини ? Благодаря! 
|
|
|
|
| Нед Май 12, 2013 7:29 pm |
|
|
|
legolass
Регистриран на: Чет Май 09, 2013 8:18 pm Постове: 86 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Legasy 2.5 GT
|
|
Не виждам в темата отговор на колегата за размерите на 2 DIN плеърите, както и къде могат да се намерят. Макар че от задаването на въпроса са минали три месеца, все пак да отговоря: да, размерите им са стандартни.
_________________ Subaru Legasy 2.5 GT
|
|
|
|
| Вто Авг 13, 2013 9:36 pm |
|
|
|
Mrak
Регистриран на: Вто Фев 02, 2010 10:40 am Постове: 204 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 2.0X, SG9
Рейтинг: 39
|
nikos написа: Здравейте колеги, От скоро и аз съм с Форко '03. Оборудван е със стоковия CD плейър, който е доста дървен, а CD-та не ползвам от години за слушане на музика (имах касетофон със стерео жак и usb вход). Иска ми се да подменя сегашния плейър с по-модерен. Нещо от сорта като това, което е дал колегата в първия пост. Видях на две субарута (импреза и форко '05) такива цели модули, които елеминират жабката под сегашния плейър. Въпросите са ми: 1. Какъв е размера на този "двоен" плейър? Дали е стандартен? Къде мога да намеря повече информация за него? 2. Къде освен eBay мога да гледам за такива системи? Магазини ? Благодаря!  От тук съм пазарувал: http://www.eonon.com/Car-GPS-Navigation ... S-DVD.html
|
|
|
|
| Сря Авг 14, 2013 10:17 am |
|
|
|
legolass
|
Купих и ми инсталираха 2 DIN плеър Kenwood DDX-4021BT от този сайт: http://www.avitel-bg.com/kenwood_ddx-4021bt_dvd-usb-btДоколкото разбрах, нямало е проблеми с монтажа, но трябва да се има предвид, че тъй като плеърът е универсален, а не е правен специално за Субару, са били необходими преходници за буксите от плеъра към буксите на Форестъра.
|
|
|
|
| Сря Авг 14, 2013 7:28 pm |
|
|
|
wesel
Регистриран на: Съб Май 10, 2008 5:14 pm Постове: 112 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.0 TD 2011
Рейтинг: 18
|
legolass написа: Купих и ми инсталираха 2 DIN плеър Kenwood DDX-4021BT ... Здравей колега, знаеш ли дали този плеър може да показва системна информация от компа на форестъра? Поздрави.
|
|
|
|
| Чет Авг 15, 2013 8:15 am |
|
|
|
Mrak
Регистриран на: Вто Фев 02, 2010 10:40 am Постове: 204 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 2.0X, SG9
Рейтинг: 39
|
wesel написа: legolass написа: Купих и ми инсталираха 2 DIN плеър Kenwood DDX-4021BT ... Здравей колега, знаеш ли дали този плеър може да показва системна информация от компа на форестъра? Поздрави. Такъв съм виждал един единствен да се продава в ebay, китайски. Може и да има някакъв начин компютърджия да го направи, ако е с Windows или Android системата.
|
|
|
|
| Чет Авг 15, 2013 11:28 am |
|
|
|
legolass
|
Не зная дали плеърът Kenwood DDX-4021BT може да показва системна информация от компа на Форестъра. Това, което сме изпробвали, е да свържем камера за задно виждане за Форестър, която закупих от тук: http://www.avitel-bg.com/navitex-gt-s68 ... ear-camera. Така че това е проверено и работи. Камерата беше свързана с допълнителния NTSC вход за задна камера на мултимедийния плеър. В техническото описание е посочено, че устройството има 1 RCA вход освен вече посочения за камерата, но не сме го свързвали и съответно не съм го използвал. Успешно свързахме съвсем елементарен телефон Nokia C2 с плеъра, като използвахме Bluetooth връзката на двете устройства. Може да се набират телефони както от списъка с абонати на самия телефон, така и произволни номера, ползвайки тъчскрийна на плеъра, като звукът се чува от колонките на автомобила, а разговорът се води с монтирания в купето микрофон, който влиза в окомплектовката на Кенууда. Също сме го изпробвали, работи.
|
|
|
|
| Пет Авг 16, 2013 6:19 pm |
|
|
|
kiiiiko