Някой има ли информация за тази Импреса (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|

Здрасти колега.От къде си?Ако си от Варна най-добре погледни колата на място и сам прецени.Мога да коментирам единствено автокъщата(да не се приеме като реклама само).По принцип се опитват да поддържат що годе някакво качество(то на фона на останалите автокъщи,не че е много трудно,но това е друга тема) и държат на името си(уж).Продават предимно запазени автомобили(пак казвам сравнено с това което се продава от останалите).Двама познати имам които си купиха коли от там(преди около 2-3 години) и са доволни.Разполагат също така със собствен сервиз за първоначално обслужване на новозакупени автомобили от тях,НО предвит малко по-специфичното обслужване на Субару,не бих им гласувал доверие на сервиза.Почти съм сигурен,че не са обслужвали боксер двигател  ,нищо че ще ти обяснят друго.Продават предимно масовки и доставят такива и по поръчка на клиента(предимно Мерцедес,БМВ,Ауди,Фв,Шкоди,тук там някоя друга италианка и доста рядко японски машини).Имам наблюдение,тъй като от време на време минавам от там и се отбивам да видя какво продават от чисто любопитство.Така че има вероятност и да е читава машината,но си иска оглед в сервиз(не техния разбира се). Относно това,дали ще върви 1,5 двигател-да върви,да върви колко да върви-колкото 1,5  ,а и е на газ.както са писали и преди мен колегите-не може да очакваш чудеса.Успех 
|
|
|
|
| Нед Авг 18, 2013 9:44 pm |
|
|
|
borgbg
|
Благодаря за бързия отговор! Да от Варна съм и сега тази седмица ще отида на място.... Иначе за сервиза и аз така дочух, че продавали наистина запазени автомобили, цените им били леко завишени, но мен цената ме устроива, ако всичко с колата е наред.... И предвид по-специфичното обслужване, къде във Варнна би ми препоръчал добър оглед за Субару 
|
|
|
|
| Пон Авг 19, 2013 12:38 am |
|
|
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|
viewtopic.php?f=10&t=13778И при Миро(който до скоро работеше в официалниа сервиз на Субару Варна), и в Субару Варна,ще ти свършат работа.На което и от двете места да отидеш,няма да сгрешиш.
|
|
|
|
| Пон Авг 19, 2013 8:32 am |
|
|
|
borgbg
|
Мерси братле! Днес ще ходя да я гледам, дано всичко е ток 
|
|
|
|
| Пон Авг 19, 2013 9:51 am |
|
|
|
borgbg
|
не мина много добре огледа....оказа се поочукана на места като от градушка, а и след около 5 мин работа на мотора, запали на газ, после минах на бензин, поработи минута, после пак на газ и след малко изгасна и не запали повече  ....може би свърши бензина, но и на газ не палеше а светеше и някоя друга лампичка зелено...обяснението беше свършил е бензина и газ сигурно няма и така и не запали.....и сега се чудя дали да не ходя до Плевен да видя една на бензин 2.0 16v 160hp.....предполагам,че много ще гори с това AWD, но живот и здраве може и газово след време, поне ми изглежда по запазена, макар и 2006..... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3sod6x
|
|
|
|
| Пон Авг 19, 2013 10:28 pm |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
Извънградско, ако карам спокойно и държа оборотомера в ниското, ми гори 8.5/100км газ и толкова бензин. Това беше докато я карах с транзитните номера. 100-120 по магистралата. След като я регистрирах разхода е стабилно 10-11/100км газ  Повече от 11/100 извънградско трудно ще качиш. Тук сигурно ще изтръпнат доста хора, но извънградско аз карам в диапазона от 3500 до 6000 оборота. Все пак тези Субарута са за каране. Градско в София не съм засичал още. Така че го смятай около 9/100 газ извънградското на 2.0R мотора.
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Вто Авг 20, 2013 11:26 am |
|
|
|
jafaar
Регистриран на: Пет Ное 06, 2009 9:53 pm Постове: 1162 Местоположение: СОФ
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71 
|
evg3 написа: Така че го смятай около 9/100 газ извънградското на 2.0R мотора. 10ка ако е с 4 човека и багажа за морето  Проверено двукратно този сезон 
|
|
|
|
| Вто Авг 20, 2013 12:18 pm |
|
|
|
DDD
|

borgbg написа: не мина много добре огледа....оказа се поочукана на места като от градушка, а и след около 5 мин работа на мотора, запали на газ, после минах на бензин, поработи минута, после пак на газ и след малко изгасна и не запали повече  ....може би свърши бензина, но и на газ не палеше а светеше и някоя друга лампичка зелено...обяснението беше свършил е бензина и газ сигурно няма и така и не запали.....и сега се чудя дали да не ходя до Плевен да видя една на бензин 2.0 16v 160hp.....предполагам,че много ще гори с това AWD, но живот и здраве може и газово след време, поне ми изглежда по запазена, макар и 2006..... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3sod6xНищо колега,просто не е била твойта кола,ще изскочи нещо само трябва търпение и да не се избързва.А относно това "свърши бензина,газта,нафтата" или на каквото е там колата просто не мога да разбера как смятат да ги продават тези коли,като даже не са си направили труда да заредят за 20-30лв.гориво,за да може да се тества автомобила преди закупуване.Лично за мен това са "цървулски" истории.Ако мога да си позволя да ти дам съвет относно закупуването на автомобил,гледай да е без газ,след това ако искаш я газифицирай колата,но преди това е най-добре да не е карана за газ.Нищо,че уж при кадърен монтаж и правилна настройка"няма проблеми с колата",на практика нещата не стоят точно така,но много малко хора си го признават.Просто колата няма как да е същата след като е карана незнайно колко км.на газ в чужбина.Но пък знае ли човек,може наистина да изскочи запазен газифициран автомобил.Така или иначе успех с търсенето и да се похвалиш скоро  .
|
|
|
|
| Вто Авг 20, 2013 1:13 pm |
|
|
|
borgbg
|

DDD написа: borgbg написа: не мина много добре огледа....оказа се поочукана на места като от градушка, а и след около 5 мин работа на мотора, запали на газ, после минах на бензин, поработи минута, после пак на газ и след малко изгасна и не запали повече  ....може би свърши бензина, но и на газ не палеше а светеше и някоя друга лампичка зелено...обяснението беше свършил е бензина и газ сигурно няма и така и не запали.....и сега се чудя дали да не ходя до Плевен да видя една на бензин 2.0 16v 160hp.....предполагам,че много ще гори с това AWD, но живот и здраве може и газово след време, поне ми изглежда по запазена, макар и 2006..... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3sod6xНищо колега,просто не е била твойта кола,ще изскочи нещо само трябва търпение и да не се избързва.А относно това "свърши бензина,газта,нафтата" или на каквото е там колата просто не мога да разбера как смятат да ги продават тези коли,като даже не са си направили труда да заредят за 20-30лв.гориво,за да може да се тества автомобила преди закупуване.Лично за мен това са "цървулски" истории.Ако мога да си позволя да ти дам съвет относно закупуването на автомобил,гледай да е без газ,след това ако искаш я газифицирай колата,но преди това е най-добре да не е карана за газ.Нищо,че уж при кадърен монтаж и правилна настройка"няма проблеми с колата",на практика нещата не стоят точно така,но много малко хора си го признават.Просто колата няма как да е същата след като е карана незнайно колко км.на газ в чужбина.Но пък знае ли човек,може наистина да изскочи запазен газифициран автомобил.Така или иначе успех с търсенето и да се похвалиш скоро  . Не беше моята да , усети се  Иначе за купуването на кола с газово наистина си прав, но точно тази кола си мисля ,че беше слагано там при тях, защото видях са и представители на BRC и наистина копчето за газта , бутилката изглеждаха като нови, но знае ли човек  .... ще помисля още, няма да избързвам и така...  Поздрави!
|
|
|
|
| Вто Авг 20, 2013 2:32 pm |
|
|
|
AndiRenzo
Пресен - пресен
|
|
| Нед Авг 25, 2013 10:03 am |
|
|
|
demoman
Регистриран на: Съб Сеп 29, 2012 2:24 pm Постове: 704 Местоположение: Пловдив
Автомобил: WRX '02 & 2.0X '04
Рейтинг: 177   
|
Аз съм го гледал. Доколкото проверих, всичко му работи - климатик, ел. щуротиите и пр. Според мен, двигателя работи нормално, не се чуват някакви брутални шумове, няма тресене. Има тук там ръжда отдолу, нормално количество като за 12 годишна кола, не видях да има дълбоко изгнили места. Колата е 100% сток, само един буст-метър има добавен. Имала е теглич, което навява за по-сериозно натоварване на съединителя. Интериора като цяло е запазен, тук-таме липсва някоя тапичка или има драскотинки, но не са нещо фатално или неочаквано за кола петнайста употреба. Лошото е, че няма номера и съответно не може да се покара, от което 100% ще изникнат още някои забележки. Общо взето, отивай и я виж. За мен цената трябва да е 4-цифрена за да се продаде тази кола в този вид.
|
|
|
|
| Нед Авг 25, 2013 12:08 pm |
|
|
|
AndiRenzo
Пресен - пресен
|
demoman написа: Аз съм го гледал. Доколкото проверих, всичко му работи - климатик, ел. щуротиите и пр. Според мен, двигателя работи нормално, не се чуват някакви брутални шумове, няма тресене. Има тук там ръжда отдолу, нормално количество като за 12 годишна кола, не видях да има дълбоко изгнили места. Колата е 100% сток, само един буст-метър има добавен. Имала е теглич, което навява за по-сериозно натоварване на съединителя. Интериора като цяло е запазен, тук-таме липсва някоя тапичка или има драскотинки, но не са нещо фатално или неочаквано за кола петнайста употреба. Лошото е, че няма номера и съответно не може да се покара, от което 100% ще изникнат още някои забележки. Общо взето, отивай и я виж. За мен цената трябва да е 4-цифрена за да се продаде тази кола в този вид. благодаря за инфото, явно ще трябва да се ходи на място и евентуално да се закара в сервиз за преглед  ще ми препоръчате ли надежден сервиз в София, където може да я погледнат?
|
|
|
|
| Нед Авг 25, 2013 12:22 pm |
|
|
|
VDG
Автомобил: STI
Рейтинг: 38
|
AndiRenzo написа: благодаря за инфото, явно ще трябва да се ходи на място и евентуално да се закара в сервиз за преглед  ще ми препоръчате ли надежден сервиз в София, където може да я погледнат? Здравей, има тема обобщаваща сервизите в София - тук, докато в раздела за Сервизи и магазини ще откриеш множество мнения на колеги както положителни, така и отрицателни и съответно ще можеш сам да си избереш кой сервиз най-много ти допада. Аз лично залагам на Краси и бих го препоръчал него. Можеш да изчакаш и други колеги да ти дадат препоръки. Успех! 
|
|
|
|
| Нед Авг 25, 2013 7:48 pm |
|
|
|
brymchil
Автомобил: impreza
Телефон: 0889515056
Рейтинг: 0
|
|
| Сря Авг 28, 2013 8:41 am |
|
|
|
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
|
|
Тия нямат бавни да знаеш и автопилот няма, задни еърбеци също няма. За тия • Система за защита от пробуксуване съм на 99% сигурен че нямат и • Електронна програма за стабилизиране също няма. Имам приятел със същата ама комби и моята е същата, но със другата маска. Да не говорим за сенозор за дъжд и хладилна джабка, тва също го няма. Червената облицовка по кабелите към свещите не е заводска, може би е слагана допълнително, но оригиналните кабели нямат нужда от нея. Провери какви са кабелите ако ще я гледаш, те са бял кахър де.
|
|
|
|
| Сря Авг 28, 2013 9:01 am |
|
|
|
Vmax
|

Привет колега, Поздравления за избора на марка, но все пак си купуваш кола, не летяща чиния. Та от снимките какво забелязвам аз: 1. Преден десен калник и с различен цвят от останалата част на колата - или поне така изглежда, но разликата се забелязва с просто око. Ако е пребоядисван, то продавача лъже в описанието. 2. Отзад в ляво на дясната броня има следи от жулнато. За кола на 11 години са бели кахъри, но километрите със сигурност не са 150 000. В Германия се кара мин. по 30-40 000 км на година. За съжаление в Плевен няма кой да я прегледа качествено / с комп. диагностика /. Ако все пак ще я гледаш там, задължително тест на висока скорост и после няколко обратни завоя за да се провери виско муфата. И първо палене на студен двигател. Отделно си направи добре сметката на последващите разходи: 1. Регистрация, еко такса, данък и ГО - около 600-700лв 2. Първо обслужване - ремъци, ролки, масла, филтри, климатик, и нещо дребно - 1200-1500лв. 3. Гуми - тази е на 15 цола, зимните са 195/65 или 60/15 - 4х100 - 400лв 4. ГИ - около 1000лв Общо до тук - 3 500 и то ако колата е без технически или др.скрити забележки. Успех с покупката
|
|
|
|
| Сря Авг 28, 2013 9:06 am |
|
|
|
brymchil
Автомобил: impreza
Телефон: 0889515056
Рейтинг: 0
|
|
| Сря Авг 28, 2013 9:14 am |
|
|
|
Vmax
|
Колега, всички двигатели на Субару са издръжливи стига да са подържани качествено и навреме. И на всички атмосферки се слага газ без проблем, отново ако се направи качествено от човек който знае как. Във форума има много писано за Импрезите, използвай търсачката, за да посъбереш инфо и да ти е по-лесно. Колите нов внос са рискови и колкото е по-евтина, толкова по-голямо дърво те чака.
|
|
|
|
| Сря Авг 28, 2013 9:28 am |
|
|
|
GT9300
Регистриран на: Вто Апр 23, 2013 5:58 pm Постове: 8 Местоположение: Варна Рейтинг: 0
|
|
| Пет Авг 30, 2013 8:40 pm |
|
|
|
neno_11
Регистриран на: Пон Фев 22, 2010 12:02 am Постове: 748 Местоположение: Добрич
Автомобил: WRX
Рейтинг: 84 
|
|