Здравейте, хора... Имам няколко въпроса относно импреза 95-та година(японската версия).
1. Имам двубутални апарати отпред и там искам да си сложа дискове 294мм и се чудя дали могат да станат и какво ли ще ми е нужно за да ги нагодя? 2. Имам проблем с оувърбууст, т.е. като смачкам до долу педала на газта и започва да прекъсва. Това може ли да е в следствие на факта, че помпата ми и инж. са ми сменени с по-големи? Не би ли трябвало соленоида на турбото да го регулира това? Като съм ходил на замерване на смесите (без да оувърбууства) нямаше проблем. Колата ми заводски надува на 0.99 бара и предполагам, че не може да се настройва защото е 95та.. някакви съвети? Благодаря ви предварително!
Сря Авг 21, 2013 9:55 am
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
1. Трудно ще минеш от 277 на 294 с адаптор понеже разстоянието е много малко за да се побере главата на дори имбусен болт. Но пък мога да ти покажа как стават твоите адаптори с 315мм диск. 2. Прекъсва от fuel-cut. Най-лесно е да сложиш независим буст контролер, а ако успееш да намериш проблема да си възстановиш заводския електронен.
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074