Отговори на тема
 Въпроси и препоръки за WRX 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 41
Телефон: 0886599522
Рейтинг: 5
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте, хора... Имам няколко въпроса относно импреза 95-та година(японската версия).

1. Имам двубутални апарати отпред и там искам да си сложа дискове 294мм и се чудя дали могат да станат и какво ли ще ми е нужно за да ги нагодя?
2. Имам проблем с оувърбууст, т.е. като смачкам до долу педала на газта и започва да прекъсва. Това може ли да е в следствие на факта, че помпата ми и инж. са ми сменени с по-големи? Не би ли трябвало соленоида на турбото да го регулира това? Като съм ходил на замерване на смесите (без да оувърбууства) нямаше проблем. Колата ми заводски надува на 0.99 бара и предполагам, че не може да се настройва защото е 95та.. някакви съвети?
Благодаря ви предварително!

Сря Авг 21, 2013 9:55 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 831
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Ами ако се дави в бензин ще прекъсва да.

Чет Авг 22, 2013 11:47 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
1. Трудно ще минеш от 277 на 294 с адаптор понеже разстоянието е много малко за да се побере главата на дори имбусен болт.
Но пък мога да ти покажа как стават твоите адаптори с 315мм диск.
2. Прекъсва от fuel-cut. Най-лесно е да сложиш независим буст контролер, а ако успееш да намериш проблема да си възстановиш заводския електронен.

Чет Авг 22, 2013 11:52 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Отговори на тема