Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 SUBARU Accessport v3 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 205
Автомобил: легаси 2002
Телефон: 0898735912
Рейтинг: 40
От звездите одобрен
Отговори с цитат
някой ползвал ли е такова устроиство или да знае нещо за нeгo
http://a248.e.akamai.net/origin-cdn.volusion.com/sweft.sttav/v/vspfiles/photos/AP3-SUB-003-2.jpg?1374246392

това пише в саита (The Accessport е най-продаваният в света, най-гъвкавата и най-лесният за използване ECU решение ъпгрейд за Subaru. Отключете силата скрита в превозното средство чрез замяна консервативни фабричните настройки с по-агресивни калибриране. Следвайте ни организираха ъпгрейд с предварително заредени Off-и телевизионни шелф (OTS) карти или да използвате потребителски карти за всяко изменение ниво. Това е последното решение за управление на двигателя, което някога ще се нуждаете. Проверете Автомобили Съвместимост Търговия с вашия V2 Accessport за V3
Цена: $ 650.00)

Съб Авг 31, 2013 7:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз имам първата версия на АксесПорт. Устройството е за турбинирани автомобили. Производство е на Cobb tuning САЩ. Устройството се "жени" за ЕКУ-то на колата. От сайта на Cobb се теглят карти за различен тип гориво (Н95, Н98) и различна мощност (Stage 1, Stage 2), качват се на устройството и след това на ЕКУ-то. Stage 1 е за стоков автомобил и повишава мощността с около 10%. Stage 2 е за изпускателна система без катализатори. Според комуникацията ми с Cobb за да се качи Stage 2 е необходимо единствено да се смени даунпайпа със същия диаметър без катализатори или да се мине на един размер по-голяма такава с високопропусклив катализатор. При този стейдж мощността се качва с още около 5%. Според мен ако някой иска да модифицира автомобил по евтино ще е да си махне катализаторите от ъп и даунпайпа, да мине на един размер по-голяма изпускателна система и да се ремапне при Тони или Бад Дог.
АксесПорт е забавна играчка при това даста скъпа.

Съб Авг 31, 2013 8:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема