Ок, пускам си колата за 2-ри път тука след като първия се разубедих да я продавам

.
Така се случиха нещата, че не я карам особено често и няма смисъл да стои пред блока по цял ден.
Автомобила е купуван от съ-форумец и когато го взех не беше баш в състоянието което очаквах. Но сега, смея да твърдя, че е просто перфектен. Всяка забележка която която съм забелязал е отрстранена.
Outback 3.0 H6, 245 коня, MY2004 -- 199 000 км.
За тези които не знаят, модела е с топ оборудване:
типтроник, автопилот, климатроник, cd changer 6 cd-та, ел седалки, подгряване на седалките, подгряване на предното стъкло, асферични огледала с мигачи и т.н. - всичко си работи без забележки.
- Сменени масла (скоростна кутия, двигател, диференциал) и филтри (на климатик, въздушен).
- Нови накладки и маншони.
- Пълно каско до края на 2013.
- Правен е реглаж на клапаните преди 3 месеца в МИТАКА сервиз, понеже преди мен е карана на газ. Газовата уредба е махната и нея я давам като ПОДАРЪК!
Но се оказа че от нея липсва мап сензора. Къде е отишъл един бог знае, пък не ми се разправя пак с майсторите които я сваляха. Бутилката е от типа който е на мястото на резервната гума.
- РЕНОВИРАНИ кожен салон и волан: като нови са. Няколко външни драскотини, но отвътре е идеална.
- Сменени моторчета на вратите за централното.
- Прегледана е от всички препоръчани майстори в тоя форум, като разбира се може да се гледа при майстор по избор на клиента.
В колата не е пушено и съм я пазил доста.
Може да се гледа в София и в Пловдив(уикендите).
Цена: 16500 (коментар на място)
Смятам да оставя тук известно време обявата преди да я пусна в мобилета и т.н., че ми иска да отиде при фен на марката.
0895/728160 - Емил