Отговори на тема стр <  1, 2
 Афтърмаркет изпускателна система 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
mandata_sv написа:

Моята идея е за по-добър звук.Маршрута ми е балкански преход искам да го чувам.За сега тези коне са ми достатъчни,не че няма да съм доволен и от още малко :D .Въпросът ми е от изпускателните колектори ли да започне смяната или след тях.А за Коледа жената ми обеща подарък http://www.knfilters.com/search/product ... od=57-0646 за да бъде щастието пълно. ROFL

Ако искаш звук, смени задното гърне. Спести парите за външен интейк за турбо Субару.

Пет Окт 04, 2013 9:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 32
Автомобил: Impreza 03, Outback 07
Телефон: 0895674122
Рейтинг: 28
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Vmax написа:
mandata_sv написа:

Моята идея е за по-добър звук.Маршрута ми е балкански преход искам да го чувам.За сега тези коне са ми достатъчни,не че няма да съм доволен и от още малко :D .Въпросът ми е от изпускателните колектори ли да започне смяната или след тях.А за Коледа жената ми обеща подарък http://www.knfilters.com/search/product ... od=57-0646 за да бъде щастието пълно. ROFL

Ако искаш звук, смени задното гърне. Спести парите за външен интейк за турбо Субару.

A някакви препоръки за такова,ще съм благодарен много.

Нед Окт 06, 2013 12:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2