|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Маховик - информция спешно!!!
| Автор |
Съобщение |
|
ico_tech
|
|
Здравейте колеги,
много спешно ми трябва чертеж на маховик на ЕJ20 и по - точно информация за размерите на полосата за съединителя. Тия дни ще го стържа (маховика), обаче лицето на маховика е на степен и ми трябва височината на тази степен.
Предварително благодаря на отзовалите се
_________________ Legacy GT, Subaru Impreza 2.0
|
|
|
|
| Пон Мар 24, 2008 9:35 am |
|
|
|
BE REAL
Регистриран на: Чет Мар 01, 2007 11:26 pm Постове: 619 Местоположение: JAPAN
Автомобил: коли , които не са правени от Краси
Рейтинг: 120  
|
ico_tech написа: Здравейте колеги, много спешно ми трябва чертеж на маховик на ЕJ20 и по - точно информация за размерите на полосата за съединителя. Тия дни ще го стържа (маховика), обаче лицето на маховика е на степен и ми трябва височината на тази степен.
Предварително благодаря на отзовалите се
Абе момче един маховик струва , и то мноо добър махови струва 250-350 лева зависи къв искаш последно гледах че имаше за 199$ , не се занимавай със стъргане на маховик 
|
|
|
|
| Пон Мар 24, 2008 9:42 am |
|
|
|
ico_tech
|
|
колега, ако беше само маховика щях да го прежаля, но в момента само чаркалака вече мина 1000 лв. Пък и затова си я правя сам, щото в сервиз никой няма да ме чака една седмица да събирам части.
Честно казано не виждам защо да го сменям след като може да се оправи с една проста стругарска операция. Ако не намеря информация за стъпката ще е направя по сегашната в посока увеличаване натяга на диафрагмата. Не мисля, че ще сбъркам повече от 0.2 мм. Пък резултата ще видим после.
Както казват хората първият път боли - после вече свикваш (за ваденето на мотора имам предвид)
|
|
|
|
| Пон Мар 24, 2008 11:10 am |
|
|
|
BE REAL
Регистриран на: Чет Мар 01, 2007 11:26 pm Постове: 619 Местоположение: JAPAN
Автомобил: коли , които не са правени от Краси
Рейтинг: 120  
|
ico_tech написа: колега, ако беше само маховика щях да го прежаля, но в момента само чаркалака вече мина 1000 лв. Пък и затова си я правя сам, щото в сервиз никой няма да ме чака една седмица да събирам части. Честно казано не виждам защо да го сменям след като може да се оправи с една проста стругарска операция. Ако не намеря информация за стъпката ще е направя по сегашната в посока увеличаване натяга на диафрагмата. Не мисля, че ще сбъркам повече от 0.2 мм. Пък резултата ще видим после.
Както казват хората първият път боли - после вече свикваш (за ваденето на мотора имам предвид)
Сега разбрах ти неискаш да го олекотяваш а иска да го изравниш така ли ?
В момента правя поръчка на цял кит , ако искаш мога да ти подаря моя на СТИ-то но това ще стане след като го сваля обаче незнам кога ще е тва предполагам ще мине 1 месец 
|
|
|
|
| Пон Мар 24, 2008 12:13 pm |
|
|
|
ico_tech
|
|
да аз не уточних - не го олекотявам. трябва да го изравня. Но диска ляга на полоса, която е по висока от равнината за монтаж на притискателя.
Благодаря за предложението, но мисля, че твоя няма да стане. При тебе мисля съединителя е pull type и муфата е в маховика. Оттам сигурно и конструкцията е друга.
Другия проблем е , че съпругата ми кара колата и едим месец ако я оставя без кола ..... абе не е добре.
Имам сега проблем и с амортисьорите - Кони искам да сложа, но в каталога не пише нищо за обикновени Импрези. Та се питах дали някой знае тези от Импреза GT дали стават. Само те са в годините на моето купе.
Благодаря все пак.
Като монтираш новия кит(олекотен предполагам) ще се похвалиш с резултата. Двигателя реагира почти мигновено с тези маховичета от 5 кг, но на място не знам как ще е
|
|
|
|
| Пон Мар 24, 2008 12:30 pm |
|
|
|
Vmax
|
Колега - Кони от Руди 96, ако искаш точна инфо, питай Митака сервиз, аз си взех вече чифт задни Кони и утре съм в бокса 
|
|
|
|
| Пон Мар 24, 2008 7:09 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|