Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Голям проблем няма искра по свещите !!!! 
Автор Съобщение

Постове: 5
Автомобил: Subaru Impreza 93'
Телефон: 0898441130
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Помощ!!!!! Здравейте нов сам в този форум предишната ми кола бе justy-2 не сам имал сериозни проблеми които да не сам си ги оправял. И така от скоро имам impreza1.8 комби и се почнаха проблемите прекъсваше , нямаше мощност в ниските обороти но учудващо изминах 250 км така без да ме остави. Прибрах се и почнах да я проверявам и установих че шайбата с агренажното колело са разбити шпонката и шпонковия канал на коляновия вал . С това разбиване центровката беше мръднала приблизително с 2 зъба на ремъка. Наварих шпонковия канал който беше разбит само на едната страна възстанових го намерих здрави шпонка шайба и агренажно колело смених ги семеринг на коляновия вал също . Сглобих я завъртях ключа и запали на момента все едно не беше този автомобил потегнах всичко и я изкарах от гаража врътнах и двадесетина километра спирах тръгвах гасих я правех тестове на това което поправих .Проблеми нямаше до 1 момент не можа да запали въртях на стартер но не искаше само 1 път пропука и това и беше никакви признаци на живот ](*,) приятел дойде да ме дръпне с кола но пак не палеше. В гаража започнах с проверките бушони букси свещи нямаше искра и какво ли не дори счупих датчика на коляновия вал купих друг смених го и никакви признаци че това субару ще тръгне. Казвайте съвети какво може да се е случило Благодаря предварително !!!!

Пет Окт 11, 2013 8:13 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега иди в някой свестен сервиз да ти погледнат цялостно колата(раздел "сервизи и магазини").Така от разстояние едва ли някой,ще може да ти помогне,иначе ако трябва да правим предположения-провери и бобината(най-вероятно си го направил,но...)

Пет Окт 11, 2013 9:04 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Ако имах възможност да отида на свестен сервиз нямаше да си играя да пиша в форума.Днес монтирах други бобина и комутатор но ефекта е 0 почнах да проверявам цялата ел. инсталация трябва ми книга за цялата ел. система. Моля някой по компетентен или който е патил да помага с предложения . :-~

Сря Окт 16, 2013 4:04 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 171
Автомобил: subaru outback 2.5 AT 2000 г.
Рейтинг: 29
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
На аудито ми беше станало така,оказа се датчик на Хоу

Сря Окт 16, 2013 5:23 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Смених датчика (на Хол) на коляновия вал утре ще пробвам с комп и ми се изчерпа фантазията . Пак да се изкажа давайте идеи !!! да не сменям марката рано ми е още

Сря Окт 16, 2013 8:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 517
Автомобил: Outback H6 '01
Рейтинг: 66
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Може да е тъпо.......ама ...бензин нагнетява ли?Че се бях вкарал във филм заради помпата.Като дадеш на контакт трябва да се чува помпата! Успех! :good:

Чет Окт 17, 2013 12:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 948
Автомобил: Lexus LS 460, 2007
Рейтинг: 354
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Проверете, да не би да е имобилайзер. Имах проблем с кола от друга марка - във влажно време нямаше стартиране на двигателя. Нищо не светеше по таблото, но нямаше ток на свещите и на дюзите. Намериха протрит кабел в един сноп, изолираха го и всичко се оправи. Успех ](*,)

Чет Окт 17, 2013 9:20 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
И така пак да пиша да упражнявам правопис :giggle: помпата се включва датчика на хол отчита таблото светва всичко си работи по колата единствено няма искра на свещите остана ми 1 опит с компа утре пристига интересува ме имам ли имобилайзер или предпазител на компа .Пак да кажа модела е субару импреза 1.8 103 коня края на 93 по някои части пише дори 92

Чет Окт 17, 2013 4:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
прегледай всички маси които са по мотора

Чет Окт 17, 2013 10:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Оправих се най накрая нищо не е горяло на колата е правена защита против крадци и аз сам я си я активирах .След като поръчах бобина комутатор а накрая и комп и нищо не се получаваше звънях на предишния собственик и той си каза това което не ми беше споменал . Направил прекъсвач на запалителната система който се явява ключа на фаровете за мъгла и аз някак си без да искам сам го натиснал и филма се почна .Цял ден съм я карал да я тествам а утре ще ходя да връщам частите в Лясковец има 1 морга с десетина субарута на части човека излезе много точен и ще ми върне парите .

Пет Окт 18, 2013 5:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема