Правила за пускане на обяви в раздела

1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару.
2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка.
3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.

Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  >
 консумативи от най-висок клас - Red Line, AMSOil, EVANS... 
Автор Съобщение
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
xander написа:
=Alex= написа:
Здрасти, адаш, Amsoil Power Foam & Seafoam нямат нищо общо като производителност, нито дори като консистенция (има ги и двете при Красимир) :)
Може би има вероятност да се получи това, но си мисля, че нагар и отлагания нямат място в мотора... независимо какво запушват :)

Ми ползвах Seafoam, и след това сменях гарнитури след това. Не казвам, че е от това , но четох и разни форуми за тази опасност и за това казвам, че може да има връзка ](*,)
А кое е по-хубаво от двете ?

Seafoam ми го даде един приятел, караше мазда RX7 с роторен двигател. при роторните двигатели подобни продукти са доста популярни - те страдат от карбоновите нагари много повече от буталните двигатели. но после проверихме в сравнителните чартове и дори не съм пробвал Seafoam. не че е лош, в топ 10 е - но не може да се сравнява с амсоил или любгард.

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Пет Окт 11, 2013 12:20 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 44
Рейтинг: 18
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
agent dust написа:
underground tuning написа:
Да попитам,къде шлайфате валове и блокове?

обработваме железата на три-четири различни места. глави на едно място, блокове валове и биели на друго, цилиндри на трето - а за допълнителна обработка, портване и гринд, пускам специална поръчка при точно определен майстор. аз имам изисквания за начинът по който се обработват железата и затова за различните процедури - на различни места. доста обикаляне пада и губя много време, но няма друг начин.

А тайна ли са тези места?

Пет Окт 11, 2013 7:19 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 429
Автомобил: Subaru Impreza WRX MY97
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
agent dust написа:
Seafoam ми го даде един приятел, караше мазда RX7 с роторен двигател. при роторните двигатели подобни продукти са доста популярни - те страдат от карбоновите нагари много повече от буталните двигатели. но после проверихме в сравнителните чартове и дори не съм пробвал Seafoam. не че е лош, в топ 10 е - но не може да се сравнява с амсоил или любгард.

Краси, аз към края на месеца сигурно ще те навесят за едно магическо масло + диагностика, така че може и от пяната да се възползвам, ако предцениш. :good:

Пет Окт 11, 2013 9:15 am
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
underground tuning написа:
А тайна ли са тези места?

не - те се знаят от всички, и не са от евтините. просто всеки си има предпочитания.

сега главите ми ги прави минко, работи при джуди. той прави и по-специалните обработки които искам. блоковете ги челосвам в балканстар, там обработвам и цилиндрите. валове, биели, тунели, напасване на лагери - радко в люлин.

0899 612 719 - Венци

Пет Окт 11, 2013 11:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Отговори с цитат
xander написа:
Краси, аз към края на месеца сигурно ще те навесят за едно магическо масло + диагностика, така че може и от пяната да се възползвам, ако предцениш. :good:

пяната на АМСОил е нещо като препарат за автомивка, но на карантиите на двигателя :D ако се прави с накисване на двигателя - сменя се и маслото. ако само се пръска, без накисване - може и да не се сменя масло. т.е. при бързата процедура действа като висококачествена добавка за горивото. така че става и за най-обикновена профилактика, а не само в тежки случаи.

0899 612 719 - Венци

Пет Окт 11, 2013 11:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Има ли добавки за автоматична скоростна кутия

Съб Окт 12, 2013 12:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Отговори с цитат
каква добавка ти трябва и защо?

0899 612 719 - Венци

Пон Окт 14, 2013 1:08 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Отговори с цитат
agent dust написа:

и за почистване преди смяна на старо масло и за предпазване след това
№ 95001 Transmission Flush with LXE® Technology от листата става за автоматик http://www.lubegard.com/~/C-178/LUBEGAR ... sion+Flush

Пон Окт 14, 2013 10:13 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако въпросът е само дали има налично 95001 - да :)

Пон Окт 14, 2013 10:42 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Изгонен
Аватар

Отговори с цитат
отново си направихме един експеримент :D този път със състезателна кола - която е на път да стане шампион в класът си в БФАС шампионата. карбоновото клио на Ангел Григорчев досега караше с YACCO 15w50. просто за тест - промихме двигателя с XENUM, подменихме маслото с Red Line 15w50, и маслен филтър наносинтетика. тестовете ги направи на затворен маршрут Русе. резултатът е, че на следващият кръг колата ще е брандирана с логото на Red Line :D

става дума за двигател в перфектно здраве, и на малко километри. само със смяната на маслото се повиши динамиката! YACCO Galaxy в никакъв случай не е лошо масло, даже напротив, естерна синтетика е. но просто за експеримент сипахме Red Line, при това не топ серият WT, a каквото се слага и на цивилните автомобили - и резултат имаше моментално. когато колата навърти повечко километри и сработи химията на редлайн, ще направим измерване на диностенда, на който е мерена последно - само за справка. въпреки че става дума за състезателен автомобил - бяха приложени същите процедури, които правим и при цивилните ежедневки.

0899 612 719 - Венци

Сря Окт 16, 2013 12:41 am
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Отговори с цитат
mitoko написа:
agent dust написа:

и за почистване преди смяна на старо масло и за предпазване след това
№ 95001 Transmission Flush with LXE® Technology от листата става за автоматик http://www.lubegard.com/~/C-178/LUBEGAR ... sion+Flush

да, има го. даже вече го използвахме успешно - на една от бигачките се беше развил фиксатор на скоростната кутия, и беше изтекло доста масло - включваше предавки трудно. преди да го сменим - промихме кутията с LUBEGARD, и после подменихме маслото с ново. засега всичко е ОК.

промиване на ръчна скоростна кутия с LUBEGARD:

когато колата е топла, старото масло се източва. налива се някакво обикновено и евтино масло, но прясно. добавя се LUBEGARD, и колата се оставя да работи на подемника, като 10-15 минути се сменят непрекъснато предавките. после маслото се източва и вече се сипва ново и хубаво масло.

при автоматините кутии не е хубаво да се налива масло, което не е по спецификации на кутията. затова промивката може да се прави без да се използва прясно евтино масло, а добавката направо се сипва на старото масло, и после се сменя - след като поработи с добавката и реди предавките десетина минути. при автоматици които включват с удар предавките това помага - иначе трябва да се разглобява кутията за профилактика

0899 612 719 - Венци

Сря Окт 16, 2013 12:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 20
Автомобил: AlfaRomeo146 1.4 TS
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Добър ден.Интересувам се от оферта за масла от тези които предлагате.Вискозите 5W40,става въпрос за италиански автомобил със автомобилна газова уредба.Количество 5 литра,цена-или там каквато е точната разфасофка.Ако искте някакви допълнителни данни за да изберем точния продукт веднага ще бъде дадена точната информация.Благодаря предварително и се извинявам ако не съм написал правилно запитването. :)

Нед Окт 20, 2013 12:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Отговори с цитат
redline 5w30 euro или 5w40 euro
amsoil 5w30 signature
amsoil 5w40 diesel

цените за амсоил ги има в ценовата листа, публикувана в предните постове. цената на редлайн досега беше 38лв литъра, като пристигне новата доставка евентуално ще има промяна в цената

няма проблем да се кара и с 5w30 - нищо че в каталозите излиза 5w40 и 10w40.

0899 612 719 - Венци

Нед Окт 20, 2013 10:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Отговори с цитат
ето и ценовата листа за Red Line гамата - вече разполагаме с наличности от маслата и добавките. само по-екзотичните двутактови масла и добавки са все още на поръчка, също и маслата за мотоциклети - те ще са налични на склад преди откриване на мото сезона.

ценовата листа е в PDF формат.

Изображение

Прикачени файлове:
Red Line Retail Pricelist 2013.pdf [307.25 KiB]
509 пъти

0899 612 719 - Венци
Пон Окт 21, 2013 11:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Отговори с цитат
понеже имам много ЛС за чакащи редлайн - който съм пропуснал да ми пише пак или да звънне на телефоните

0899 612 719 - Венци

Вто Окт 22, 2013 12:09 am
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Отговори с цитат
LUBEGARD Engine Flush - изчерпан. днес купиха последните 4 бройки. ще се постараем да набавим достатъчно количество в най-скоро време.

предлагайки на клиентите пълен пакет, установихме - че към маслото с високо качество предпочитат най-хубавата промивка(а предлагаме и доста по-евтини), искат най-добрите маслени филтри(а предлагаме от 10 до 60лв). което е похвално - LUBEGARD е ферарито на добавките. към смяната на маслото клиента получава бонус, премиум смяна на масло :D това че при източване на маслото наклоняваме колата за да изтече всичко от картерът - е доста важно. последните 200-300 грама от старото масло са най-мръсни - и ако не се наклонява колата. точно те остават на дъното на картерът. затова които не сменят масло при нас - може по телефона да получат инструкции как да го направи техният механик.

ако е гарга - да е рошава. поставяйте и това изискване на механиците си, да сменят маслото правилно. 200гр гняс на дъното на картерът - не е нещо което се връзва с Red Line масло и почистваща добавка на LUBEGARD.

и после не забравайте - цялата газ! за да може по-бързо да сработи новото масло. една кола не се плаши от много газ, а от лошо обслужване.

0899 612 719 - Венци

Сря Окт 23, 2013 1:19 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 512
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117
Отговори с цитат
Да се отчета и аз - след промивка и смяна на масло с AMS Premium Protection сега съм на фаза "разработване" с пълна газ :D . Не знам дали само от маслото (махнах катализаторите и смених задното гърне), но колата е по-пъргава от когато и да било. Кефя се и чакам резултати - намален или никакъв разход на масло. Преди това масло бях с Мотул и Eneos и разход около 1,5 - 2 л. на 8000 км. Наистина съм много благодарен на Алекс, Краси и другите с принос в тази просветляваща тема за масла и добавки и за възможността да се възползваме от тях! :good: За мен е изключително полезно и научих много неща, за които не се бях замислял, а сляпо доверявал....

Сря Окт 23, 2013 7:48 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ivodanov написа:
Да се отчета и аз - след промивка и смяна на масло с AMS Premium Protection сега съм на фаза "разработване" с пълна газ :D . Не знам дали само от маслото (махнах катализаторите и смених задното гърне), но колата е по-пъргава от когато и да било. Кефя се и чакам резултати - намален или никакъв разход на масло. Преди това масло бях с Мотул и Eneos и разход около 1,5 - 2 л. на 8000 км. Наистина съм много благодарен на Алекс, Краси и другите с принос в тази просветляваща тема за масла и добавки и за възможността да се възползваме от тях! :good: За мен е изключително полезно и научих много неща, за които не се бях замислял, а сляпо доверявал....

И от двете е - с хубаво масло колата става много по-пъргава и леко се развърта. В първите 1-2 000км ще ти гори масло докато почисти всичко и се разпънат сегментите, после спира. Така че си проверявай маслото на 500км.
Сега като става по-студено сутрин, би трябвало да усетиш на студен старт по-равномерна работа на двигателя и по-тиха.

Сря Окт 23, 2013 8:13 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Vmax написа:
И от двете е - с хубаво масло колата става много по-пъргава и леко се развърта. В първите 1-2 000км ще ти гори масло докато почисти всичко и се разпънат сегментите, после спира. Така че си проверявай маслото на 500км.
Сега като става по-студено сутрин, би трябвало да усетиш на студен старт по-равномерна работа на двигателя и по-тиха.

Аз сложих Red Line, но промих с Бардал. Поизлязе аки след това. Сега на студен ДВГ като запали няма хлопане, тропане и т.н. и на всичко отгоре е по-тиха.

Сря Окт 23, 2013 8:21 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 429
Автомобил: Subaru Impreza WRX MY97
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
И аз да се похваля, вчера след 5 часа в сервиза за смяна (Ейй тоя Краси много популярна личност... през 5 мин идваше някой да го прекъсне :pardon: ), след промивка с Lubeguard, вече съм Ред Лайн. Колата е доста по-пъргава и значително по-тиха. Тропането сутрин още го има ... ама се надявам да изчезне след като свикне с маслото ;). Да оправя и последните дяволчета и ще лети тая кола :beer:

Евала Краси :beer:

Сря Окт 23, 2013 1:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  >