Отговори на тема
 Питане за Фори 99г теч от предния прозорец 
Автор Съобщение

Постове: 70
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Случвало ли му се е на някой и как е решил проблема с теч от предния прозорец от към дясната колонка. По-точно като си мия колата или вали дъжд се получават капки по дясната колонка и се стичат. Като погледна от близо и забелязвам, че има нещо като дунапрен под прозореца и той е мокър. Дали се е отлепил или нещо е запушено.

Чет Ное 07, 2013 7:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 124
Автомобил: Subaru Forester 2.0XT
Рейтинг: 49
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Колата има ли шибидах?
Ако има го огледай - като го отвориш има дупки за отводняване...
Другия вариант е ако е сменян предния прозорец - отвън има едни пластмасови лайсни, които го обкантват.
Пробвай леко да повдигнеш около "заподозряния район" и да огледаш отдолу как е залепен прозореца...
Успех

Пет Ное 08, 2013 9:48 am
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Shtukata написа:
Колата има ли шибидах?
Другия вариант е ако е сменян предния прозорец - отвън има едни пластмасови лайсни, които го обкантват.
Пробвай леко да повдигнеш около "заподозряния район" и да огледаш отдолу как е залепен прозореца...
Успех

Има нещо като шибидах (панорамен покрив), но ми се струват отпушени дупките. Ще пробвам да сипя вода в тях да видя какво ще стане. Оригиналния прозорец е. Мисля от вътрешната страна покрай колонката да го намажа с силикон. Преди време едни джамджии така ми намазаха на една Алфа и спря. Все на мен ли ще ми се паднат такива коли с разлепени прозорци:)

Пет Ное 08, 2013 4:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Shtukata написа:
Колата има ли шибидах?
Успех

Има нещо като шибидах (панорамен покрив), но ми се струват отпушени дупките. Ще пробвам да сипя вода в тях да видя какво ще стане. Оригиналния прозорец е. Мисля от вътрешната страна покрай колонката да го намажа с силикон. Преди време едни джамджии така ми намазаха на една Алфа и спря. Все на мен ли ще ми се паднат такива коли с разлепени прозорци:)

Пет Ное 08, 2013 4:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема