Отговори на тема стр <  1, 2
 Форестър бензин с 5 или с 6 скорости? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Фори с 3.3 или 3.6 от Трибека ще е мания.

Чет Ное 14, 2013 1:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
mitoo написа:
По-скоро много се навивам за BRZ, даже седях в него и много ме искефи. А колкото до темата оказа се, че и двигател от легаси 2,5 след 2006 и компютъра и само малки промени в окабеляването са достатъчни за присадката- поне така изчетох из форумите, само дето няма кола донор, за това няма осъществяване за момента.
P.S. за това което каза bubatu, не са накакви 20 Nm разлика а близо 40, което реално са 20% разлика във вървенето
Ако искаш да върви, си трябва турбо, все тая дали е бензин, дизел или на водорасли ;) За 40 Нм просто не си заслужава да го мислиш.

Чет Ное 14, 2013 7:22 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 2
Автомобил: subaru forester 2.0x
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
mitoo написа:
щом е така сигурно ще да е бил автоматик този форестер. Но не мога да си обясня каква е причината да ме къса с лекота на старта.

Цялата идея ми беше ако е заради някоя шеста скорост, да си сложа една шестскоростна кутия но за тази от дизела трябва да се смени всичко от съединителя до колелата

Ако караш както трябва бензина дизела ще те бие с малко и то около 100км/ч и то ако е майстор в бързото превключване. Аз с моя бензин 2.0i на първа съм с 65-70км/ч ако се дърпам на сфетофар и не веднъж съм ядосвал дори Audi 2.5 tdi. За автоматик забрави да те бие - единствения вариант е да е с турбо или да е 2.5i двигателя.

Чет Май 21, 2015 12:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2