|
|
Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 1
|
|
Продаван Subaru Forester 2.0x
| Автор |
Съобщение |
|
ilyoka
|

Продавам Subaru Forester модел 2003 г., 2000 куб.см., 92kW/125 к.с, ръчна ск.кутия. Километри - 111800 Купувано е 2003 г. в България от ''Субару Моторс ООД’’,тогавашния официален вносител. До 98433 км. е поддържано гаранционно в техния сервиз в София". След това е поддържана само при Дидо/Citi service/ и Миро / сервиза в новия Хлебозавод/ във Варна. Всички консумативи са сменяни навреме, а частите се купуват от Марин. Преди 10000км. са сменени задни амортисьори и ангренажен комплект. Колата е с летни гуми Pirelli Scorpion и зимни Bridgestone Blizzak DM-V1 на около 5-6 х.км със стоманени джанти. Има почти всички екстри за модела без подгрев на седалки и автопилот. Монтиран е заводски предпазен щит на заден диференциал,секретният болт и стелките са на Subaru. Салонът е много запазен. Регистрирана е като 6+1 на физическо лице. Застраховка и тех.преглед до средата на януари 2014 г. Платен пътен данък за 2013г. Колата е втора в семейството и е карана основно извънградско Продавам я, защото си купих Outback. Цена 11 500 лева. Тел. 0898212515.
|
|
|
|
| Чет Ное 28, 2013 7:54 pm |
|
|
|
pbojinov
Автомобил: Jeep GCherokee
Телефон: 0898394916
Рейтинг: 0
|

Привет на всички, Мога да споделя, че видях колата на Колегата при една командировка до Варна в края на ноември. Снимките, които е публикувал отговарят на състоянието. Гледах колата в сервиз и видях, че е поддържана много добре. Рядко се вижда автомобил в движение, който да не е омаслен и омърлян отдолу, но този ме изненада.Освен това видях и фактурите за ремонти и обслужване - всичко навреме и масла, които трябва. Зимните гуми са много добри. Летните заедно с летите джанти не съм ги виждал, но на снимките са в добро състояние. Ръжда по купето няма никъде. Mоят избор падна върху Forester с автопилот, подгряване и др. такива по подразбиране от Grand Cherokee, от който слезе жена ми и аз. Нека да кажа и нещо за Колегата - прави му чест, че писа на моята обява, че търся Forester 2003-2005 г. и около месец поддържахме връзка , тъй като аз съм в София, а той във Варна. Не беше обявил колата в нито един сайт за продажби и във Варна ми отдели достатъчно лично време да ме запознае с нея, да я покарам, защото аз не бях карал Subaru към този момент. Бързи, бавни, климатроник,ел. стъкла - всичко работи даже и акумулатора му е нов. Всеки бъдещ собственик би спестил някои разходи при покупка на подобен Forester, освен, ако не търси автомат, екстри и малко повече мощност. Поздрави, Юлиян и успех - П. Божинов.
|
|
|
|
| Нед Дек 01, 2013 10:32 pm |
|
|
|
ilyoka
|
|
Здравейте всички,искам само да добавя,че гражданската и прегледа са до края на 2014г.
|
|
|
|
| Чет Яну 30, 2014 8:44 am |
|
|
|
ilyoka
|
|
Моля, администратора да премахне обявата,поради продажба на автомобила.
|
|
|
|
| Чет Фев 06, 2014 2:56 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|