Защо това комби да е наследник на Легаси? Нали щяло да има ново Легаси след средата на 2014, почти идентично с консепт модела? Ако изглежда наистина така, ще е брутално. http://youtu.be/1G8gL3VDcJk
Това вече прилича на кола / малко ми е странно Субару да е лъскаво и хубаво /. Много ми е интересно какъв хардуер ще задвижва 21 цола джантоци с гумета 265...
Това вече прилича на кола / малко ми е странно Субару да е лъскаво и хубаво /. Много ми е интересно какъв хардуер ще задвижва 21 цола джантоци с гумета 265...
Не знам дали прилича на Орел инсиниа, бат, но и не ме интересува - ако пуснат това - съм безвъзвратно продаден на Субару. Изглежда, че най-накрая са наели някоя яка батка, дето умее дизайна... Само, вярно, дано му сложат и подходящи мотори, примерно H8 би-турбо
Чет Дек 05, 2013 12:24 pm
adddt
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2012 3:33 pm Постове: 1249 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Oще е само премиера за Япония. В Щатите Не се продава(това е глупаво инфо от тъпите ни аФто-журналисти), а и не забравяйте, че Американците не харесват комбита, както и принципно нямат понятие от автомобили, така че вероятно там няма да го има. Колата е супер яка, само че повярвайте те ми, ако ще и 900 коня да е , с това CVT просто няма смисъл. Дано го пуснат при нас с 6МТ дизел или 2.0 DIT от новия WRX.
Да, те първо пуснаха само за Джапан Легаси ДИТ 300 коня и то само с CVT. Каквито и виртуални настройки да и направят и направят на тази кутия, тя си остава "виртуална", става само за ускорение, а не за каране. Лексъс също я ползват за хибридите, което е срам при положение, че те първи в света пуснаха 8-АТ при уникалния IS-F.
Може да имат много причини да ползват тази кутия: Цена,тегло,а може пък ,ако тестваш такава с DIT мотора да имаш други впечатления. То и в Япония има завои по пътищата. Знае ли човек. Ръчките зад волана доста помагат за динамиката. Само издържливостта още е неизвестна и всички знаем защо. Аз съм карал такава само на Фори 2.0 и тази комбинация е ОХЛЮВ . Но пък доста ми допадна 120/2000 оборота - икономийка
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
Може да имат много причини да ползват тази кутия: Цена,тегло,а може пък ,ако тестваш такава с DIT мотора да имаш други впечатления. То и в Япония има завои по пътищата. Знае ли човек. Ръчките зад волана доста помагат за динамиката. Само издържливостта още е неизвестна и всички знаем защо. Аз съм карал такава само на Фори 2.0 и тази комбинация е ОХЛЮВ . Но пък доста ми допадна 120/2000 оборота - икономийка
Ползват я, защото нямат друга. Не искам да я тествам в DIT защото още повече ще ме яд, че я слагат само нея. М4 излиза сега пак с МТ...просто е така за феновете, макар че 90% ще си купят DCT. Порше, макар че леко прецакаха хардкор привържениците с PDK при 991 GT3, продължават да слагат масово МТ-та. Отделно , че това PDK e балсам за душата. Субару просто не трябваше да махат МТ-то от тези модели. Пък който е инавалид, да си взима и тролея.