Би ли дал обяснение някой който е по-запознат как така 4-степенната автоматична кутия на Легаси има 5 предавки. Потеглям колата ускорява нормално при което на 4-та вдигам 85км/ч и в този момент оборотите са 2500, съвсем плавно оборотите падат без никакво усещане за превключване на предавка до към 2200. След това със 100км/ч двигателя е на 2500об/мин. и т.н. Колегите с ръчни скорости споделиха че при тях със 100км/ч оборотите са малко по-високи което се дължи на различното предавателно число предполагам.
Колега напоследък ни заливаш с много странни въпроси.Ни четеш ,ни попиваш.В златния фонд има тема на колегата Николов как работи автомата и там е описано всичко.
36
Сря Дек 04, 2013 6:21 am
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
интересното е,че аз съм с 5 а все едно съм с 6 , а аз 6-тата предавка я усещам между 3-4скорост ,а някой път се измества между 4 и 5 скорост viewtopic.php?f=25&t=14060
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
Колега напоследък ни заливаш с много странни въпроси.Ни четеш ,ни попиваш.В златния фонд има тема на колегата Николов как работи автомата и там е описано всичко.
Не се обиждай! Благодаря за съвета, напоследък си ми много полезен!
Ами много добре си е обеснено, И ако имаш 4 предавки е нормално разтоварващата да се усеща като 5-та. Обаче по посаното в темата реално излиза че има 3 степени на АТ скорости и 4-та разтоварваща/ Аз затова си карам МТ да си знам какво и колко имам
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm