| Автор |
Съобщение |
|
boian.kalchev
Регистриран на: Съб Юни 20, 2009 9:16 am Постове: 51 Местоположение: Варна Рейтинг: 2
|
|
Колега Anton Yankov,вярно е това ,което казваш,но като чувам какво неща се говорят за тези машини...надали ще е проблем да е на еди-колко си километра.Надявам се да не е на седем цифрен километраж а като стана въпрос за това-има ли начин да се разбере точно на тоя модел на колко е?
|
|
|
|
| Пон Ное 18, 2013 9:24 pm |
|
|
|
lukanov
Регистриран на: Пон Яну 21, 2013 12:26 pm Постове: 9 Местоположение: Norway
Автомобил: Outback 2,5 2008
Рейтинг: 0
|
|
| Нед Дек 01, 2013 5:16 pm |
|
|
|
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
|
|
| Нед Дек 01, 2013 6:59 pm |
|
|
|
Dorian
Регистриран на: Пон Май 13, 2013 8:42 am Постове: 41 Местоположение: София/Пловдив
Автомобил: Toyota Avensis 1,6VVTi
Рейтинг: 15
|
Някой от Сливен или региона може ли да каже нещо за този екземпляр. Цената е фрапиращо ниска а на снимките изглежда лачена. Т.е. доста са се постарали да прикрият проблемите но все пак за тази цена ме вълнува до колко е зле колата и дали си струва да ходя да я гледам. http://www.cars.bg/c529621Не съм се обаждал по телефона но и да се обадя ще ми кажат че всичко и е наред което няма да е вярно.
|
|
|
|
| Пон Дек 09, 2013 1:36 pm |
|
|
|
dimy
Регистриран на: Вто Фев 28, 2012 5:11 pm Постове: 207 Местоположение: Самоков
Автомобил: outback2.5 ,lancer sportback
Рейтинг: 7
|
Колега нали не вярваш ,че тая кола е на 140 000 км ,  , аз еи това загледах http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=50wu0h но е без теглич и не ми върши работа , и продължавам да се двоумя за 2-ро или 3-то поколение , макар 2 ро да има по голям багажник .
_________________ http://www.carspending.com/bg/vehicles/5570-subaru-outback
|
|
|
|
| Пон Дек 09, 2013 7:43 pm |
|
|
|
Dorian
Регистриран на: Пон Май 13, 2013 8:42 am Постове: 41 Местоположение: София/Пловдив
|
То е ясно че е сигурно на 340 000. Аз и за тази която си показал ти не съм сигурен че е на 250 000. Всички са напудрени и трябва да се изкорубят целите. Май е важно да няма ръжда и салона да е ок. Всичко друго трябва да се смени. Реално се оказва че този модел ако наистина искаш да е читав цената му трябва да е 12-13 000лв. Тези по скъпите по 8 000 лв май са най прецакващите от всички. Понеже си мислиш че си дал повече пари уж за хибава кола а тя пак е същия кенеф просто автоджамбазина я е напудрил повече. Ето една кола която ми препоръча човек от форума, които със всеки слеедващ разговор разбирам че наистина знае за какво става въпрос когато си говорим за Субару. http://www.autoscout24.es/Details.aspx? ... asrc=st|srПроблема е че аз просто не мога да се пречупя психически че трябва да дам толкова пари за този модел като навсякъде виждам следващата генерация за тези пари.
|
|
|
|
| Пон Дек 09, 2013 8:43 pm |
|
|
|
dimy
|
Истината е ,че много хора се лепят на лъскави /напудрени/ коли. Имам познат дето се занимава с коли и той разправяше следния случай за едно бмв на 330 000 дето решили да не го пипат и така висяло 1 месец , след това го направили на 150 000 и още същият ден заминало  . На хондата ми и смених салона с кожен като я взех , от смяната съм минал 230 000 км. и седалката се разкъса  , а Лансера е на 35 000 км и му се е изтъркала топката на скоростния лост  . Другото което ме плаши са измитите двигатели, а в Германия гледах си държат доста високи цени 2 -ра генерация дори има по-скъпи от 3 та 
|
|
|
|
| Пон Дек 09, 2013 10:24 pm |
|
|
|
petko 69
|
Аз също небих си продал колата за по малко от 6х евро нека е 01 год.Не е важно годините ,а в какво състояние се намира колата. 
|
|
|
|
| Пон Дек 09, 2013 10:35 pm |
|
|
|
icho_87
Пресен - пресен
|
Привет. Попаднах на една любопитна оферта от бг мобилето - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=51ptp5Не съм имал допир с подобен автомобил, но това което съм гледал за тях много ме радва. Искам подобен автомобил, но не мога да си позволя двойната цена за ляв волан. Наясно съм с недъзите на десният волан, но дестинациите ми не са кой знае какъв проблем. Питам чисто информативно за мнението ви - струва ли си самата оферта и какво може да се крие зад нея  Между другото поздрави за невероятния форум. Лесно се ориентирам, имате много добра подборка на теми и чудесни съвети, а таблиците за рахода направо ме смаяха  Благодаря за вниманието и успех на всички 
|
|
|
|
| Сря Дек 18, 2013 11:52 am |
|
|
|
Dorian
|

Колега относно тази кола ще ти кажа само да се замислиш над няколко неща и сам да прецениш дали нещата са ок. 1. Аутбек 2004 с малкия двигател на 160 000км ? Възможно, но почти невероятно (а на тази цена направо си е престъпление) 2. Разгледай цените в Англия. Да предположим че докарването на колата + печалбата на търговеца е 1000 Евро (много малко вероятно да е толкова малко но все пак) значи вадиш 2000лв от цената. и тук идваме към третатат точка 3. Остава реална цена на колата в Англия 4000лв = горе долу на 1800 паунда  Дали има сила която да те убеди че тази кола е читава и струва толкова пари на острова. Те доматите с колците сигурно ги ядат. Извода поне за мен на пръв поглед колата е на над 250 000км и е тоталка която е закрепена по някакъв начин или по-малко вероятното е крадена. Лично аз тази кола не бих си я купил за нищо на света на джамбазина да му дам 6 бинки и след това дори и да не сменяш волана ремоните по нея ще са ти още толкова за да успееш да я закрепиш. Но всеки си знае за него. Аз си търся Аутбек от над 6 месеца и още не съм намерил правилния. Лично мога да споделя от нещата които изчетох през тази половин година е че не съм достатъчно богат да си купя евтино Субару. Колкото и да ги смятах няма вариант да караш субару след 2002 година и да дадеш по малко от 10 000лв преди да си сигурен че всичко по него е наред (в обозрими граници) . От там нататък всеки сам си носи кръста. Ако наистина си решил че искаш да караш субару като мен и искаш да си сигурен в колата трябва да се въоръжиш с търпение и да вдигнеш малко бюджета. Успех с търсенето
|
|
15
|
|
| Сря Дек 18, 2013 1:50 pm |
|
|
|
dimy
|
Покупката не е проблем , а поддръжката аз си смятам така средно 20-30к на година , като повече клоня към 30к , проста сметка кола на 10 г няма как да е под 200 000  или ако има цената ще и е доста над другите ! И аз като колегата чета и си търся кола, факт е , че доста от обявите висят с месеци ?! колега казваш , че нямаш пари за нормален волан ,а скачаш на кола дето грубо ти излиза данък 250лв , винетка 70лв , масло веднъж годишно 100 лв, гражданска 230 лв , 10000км * 2.6лв/100км = 2600лв , гуми 16ки или 17 ки 2 комплекта 800лв / евтини/ ще изкарат 3г или 266лв на година , ако искаш и каско още поне 500 лв или стана 4 бона на година ти е колата тук не слагам първоначалните обслужвания и ремонти не дай боже та си помисли пак за каква кола , всеки иска да кара хубава кола но си е цифра , иначе нямаше да пишем тук ,а ще си ги изкарваме от авто салона пожелавам на всеки да си вземе любимото возило от там 
|
|
|
|
| Сря Дек 18, 2013 2:36 pm |
|
|
|
icho_87
Пресен - пресен
|
Добра логика, dimy. За съжаление точно така стоят нещата Нооооооо ние не се предаваме 
|
|
|
|
| Сря Дек 18, 2013 3:37 pm |
|
|
|
snable
Регистриран на: Чет Фев 23, 2012 9:18 am Постове: 229 Местоположение: Sofia
Автомобил: outback 2.5 '00
Рейтинг: 17
|
|
| Чет Дек 26, 2013 2:17 pm |
|
|
|
niau
|
Някой да е гледал този Outback? http://www.mobile.bg/11382512250620701Интересно ми е да сверим впечатления. Това което аз забелязах е: - На волана има разлика в луфтовете от двете страни на клаксона (airbaga). - Хидравликата на волана издаваше странен звук при въртене на гумите на място. - Щората на багажника беше без щипка от ляво. Т.е не върши особенна работа в това си състояние. - Това с новите зимни гуми не го видях. Освен че са различни и предните бяха доста износени. - Липсва ключалката на дясната врата. Като се изключат тия неща като цяло колата ми хареса.
|
|
|
|
| Пет Дек 27, 2013 10:42 pm |
|
|
|
snable
Регистриран на: Чет Фев 23, 2012 9:18 am Постове: 229 Местоположение: Sofia
Автомобил: outback 2.5 '00
Рейтинг: 17
|
|
Точка2- струват 2.30лв. в Subaru София тези накрайници Гумите - много често ако са хубави гумите като пристигнат колите, ги подменят с по-стари. Ако дойде по-скъпа кола с износени гуми - да и сложат някоя екстра и да вдигнат цената умишлено. На снимки изглежда много запазена, но това за ключалката е кофти показател.
|
|
|
|
| Съб Дек 28, 2013 12:50 am |
|
|
|
niau
|

Благодаря колега snable. Относно две ми се струва, че проблемът прилча на това описание: viewtopic.php?f=5&t=14821Не съм сигурен, че те разбирам за тия накрайници. Гледам, чета из форума и зяпам обяви. Не мога да схвана как така в mobile.de или в autoscount24 почти не виждам outback 3.0 H6 2001-2003 под 4000 Euro, а в mobile.bg не виждам кола над тая цена. При това повечето са внесени от Швейцария. Определено този тип кола ми допада. Живея извън София и имам по около 70 км на ден път (голяма част от тях по хубав равен път на извънградско). Трябва ми кола която да е стабилна, удобна и сигрурна и покрай която да не губя много време по сервизи. 4х4 ми трябва щото ходя и за риба сравнително често. Клиеренса на Outbacka ми се струва ок за моето село и рибарски нужди. Случва ми се 1-2 пъти в годината да мина по няколко хиляди км из Европа. H6 определено ми се вижда ювелирна работа. Чета написаното из форума за разхода и не виждам особенна разлика между нея и по-малките двигатели. Харесва ми и факта, че няма турбина и очевидно се поддава на газификация (със съответните плюсове и минуси от това). Както и да е не очаквах подобни ценови феномени. В същото време сравнявам разни оферти примерно на сайта на Тойота за използвани автомобили и пак въпросните чужди сайтове. Там нещата са по съпоставими... С две думи странна работа. Предполагам нещата ще се изяснят като закарам няколко коли на преглед в сервиз и им направят оглед хора по-запознати от мен.
|
|
|
|
| Съб Дек 28, 2013 6:29 pm |
|
|
|
zorvalth
Рейтинг: 23
|
|
Аз избрах вариант Германия. 2003 аутбек за 8300 преди регистрациите и съм безкрайно доволен за всеки лев които съм дал повече. Дано уцелиш на автомобил, а не като мен от вторият път и по трудният начин :-)
|
|
|
|
| Нед Дек 29, 2013 8:55 am |
|
|
|
petko 69
|
Когато продадох един мой автомобил който бях купил нов, стелките бяха като нови,а беше на 140хил.Този е на същите километри,а оригиналните липстват  .Това виждам от снимките,иначе н6 е прекрасен автомобил. 
|
|
|
|
| Нед Дек 29, 2013 10:52 am |
|
|
|
niau
|
|
Интересно ми е да чуя коментар относно волана. Това с разликата в луфтовете от двете страни на airbaga ми се видя доста странно.
|
|
|
|
| Нед Дек 29, 2013 5:55 pm |
|
|
|
tisho_varna
Регистриран на: Сря Окт 26, 2011 4:27 pm Постове: 49 Местоположение: varna
Автомобил: subaru Legacy