Отговори на тема
 Антифриза изчезва 
Автор Съобщение

Постове: 32
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Добър вечер на всички!
Някой има ли идея от какво може да се получава следното:
Колата е 2005-а година Аутбек 2.5 на 114 000 км,реални (колата е от близък).
Наскоро монтирах газов инжекцион,но незнам дали е свързано с проблема,а той е следния:
Антифриза някъде се губи,сипвам до позиция FULL на студен двигател и до вечерта вече е на дъното течността.
Колата си загрява нормално,не вдига градусите,имам парно и няма бял пушек или миризма.
Каква може да е причината за загубата според вас?

Пон Дек 09, 2013 9:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 124
Автомобил: Subaru Outback, and Legacy Limited
Телефон: 0899598383
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Според мен нямаш проблем ,като всяка течност антифриза има свойството да се разширява и когато колата загрее излишното го изхвърля .Пробвай като е студена да си я запалиш докато загрее и виж до къде ще се покачи нивото .И другия вариант е да огледаш системата за мазни петна тъй като е възможно да ти хвърля от няъде само като се покачи налягането и темературата в охладителната система .Успех

Пон Дек 09, 2013 10:04 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 171
Автомобил: subaru outback 2.5 AT 2000 г.
Рейтинг: 29
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Провери всички съединения да не би някой скоба да е хлабава.И при мен се губеше антифриза и се оказа гарнитура на главата.И при мен не вдигаше температура,аз го хванах че от време на време излизаше пушек от предно ляво колело.Антифриза капе по тръбата на аспуха и пуши,но олива и на други места.На канала се видя че тече от 4 цилиндър.Мойта е от предното поколение дано се окаже нещо дребно при тебе.Не пуше постоянно а от време на време и то като колата е в покой,от въздушната струя ме съмнява че го пръскаше на други места и не пушеше,в купето по светофарите миришеше на спарено.

Пон Дек 09, 2013 10:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Погледни връзките на изпарителя и към маркучите на парното.

Пон Дек 09, 2013 10:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема