Отговори на тема стр <  1, 2
 Терзанията на заклет Ауди фен 
Автор Съобщение
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Нека някой да изготви една таблица и да има ясно сравнено. Ще бъде интересно :)

Чет Апр 10, 2008 6:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 619
Автомобил: коли , които не са правени от Краси
Рейтинг: 120
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Казах ти още преди попитаи Митко той ще ти каже разликите :wink:

Чет Апр 10, 2008 6:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Отговори с цитат
Пост 
ORTIZ написа:
Казах ти още преди попитаи Митко той ще ти каже разликите :wink:

Точно заради разликите аз пак бих си купил американската версия :wink:

А Impreza94 дето на всяка манджа е мюрдия и по всички въпроси е компетентен ме радва много хехе

Пет Апр 11, 2008 7:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Виж аз не споря на теб кво ти харесва , значи всеки си има предпочитания нали :wink: но за България е по добрата европейската версия :!: аз ПО харесвам американските модели на Субару , но специално за Аутбека Европейския вариянт е по добре за нас :wink:
А ти заради кои разлики би си купил американа :?:

Пет Апр 11, 2008 7:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
ORTIZ написа:
Виж аз не споря на теб кво ти харесва , значи всеки си има предпочитания нали :wink: но за България е по добрата европейската версия :!: аз ПО харесвам американските модели на Субару , но специално за Аутбека Европейския вариянт е по добре за нас :wink:
А ти заради кои разлики би си купил американа :?:

Заради това,че са по-здрави и надеждно изработени-състветно дават по-малко дефекти.Това го отдавам на по-голямата серия в която се произвеждат и опростявянето на изработката-залагат на надеждни и изпитани възли-целевата група клиенти на Субару там е друга не налага използването на най най технологиите.Например аз винаги бих предпочел кола с климатик вместо климатроник-много по-удобна,ефективна и надеждна.
За почти наполовина по-малко пари човек взема малко по-опростен но по-надежден автомобил.В Американската версия липсват глезотии като бързи и бавни скорости и хил холдър за моделка с ръчни скорости,но аз така или инъче харесвам автомата повече.В началото беше терсене с него,но като му свикне човек и с тея задръствания в големите градове мисля автомат е правилния избор.

Какви са твоите доводи?С какво европейската версия на Аутбека е по-добра?Аз чета доста за доста дефекти по форумите.Особено по окачването.

Пет Апр 11, 2008 9:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Значи от теб чувам за разлика в окачването :shock:
тва което обесняваш за киматика и климатроника не съм сагласен ама хич :? все пак сме 2008година неможе да ми обесниш че киматика е по добре :wink: климатроника е опростен и много удобен , да не говорим че е 760 пъти по красив от капавите въртоци :wink: предава съвсем друг вид на таблото :!: а системите са добри колкото и да ти се струват ташак , американките нямат ВДЦ-контрол изключително важна есктра особенно пък ако дадеш колата на жена си и навън е хлъзгаво :)
за Холд-бутона - много по добре е с него на сняг :wink: изпробвал съм и съм се убедил , ся за Пауара - другото положение на копчето е според мен е излишен , но нека да си стои там и да го има :wink:
Виж ся глезотии трябва да има неможе да караме спартанска кола :D

и за дефектите не съм съгласен , защото Митака(сервиза) вижда зор с ламбда сондите на щатските коли често се е*ават , и най-важното и най-гадното на американския модел е грешките които постоянно се отбелязват на таблото , те немогат да се изтрият без да отидеш до сервиз , а ако сервиза е в София а ти си да речем от Бургас няма как да ти е добре , за разлика от тва европейския модел аз сам мога да си я изтрия и да си спестя галвоболията , за това ти казвам че Европейския модел е по добре за нас , имам предвит за България :wink:

Пет Апр 11, 2008 10:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Аз говоря изцяло за модела от 99г до 2003г и за автомат :wink:
То дори има мнение че след 2003г спират да се произвеждат в Япония :? Но дали е така незнам , и че Аутбека спирал да бъде качествен от 2003 нагоре , но това са само мнения които едва ли някои ще се съобрази :!:

Съб Апр 12, 2008 7:02 am
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
simbat написа:
А Impreza94 дето на всяка манджа е мюрдия и по всички въпроси е компетентен ме радва много хехе

Това вече го четох някъде :smt120
PS. Европейските версии къде може да се произвеждат ? Със сигурност не идват от Индиана => Япония

Съб Апр 12, 2008 11:15 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
ORTIZ написа:
Аз говоря изцяло за модела от 99г до 2003г и за автомат :wink:
То дори има мнение че след 2003г спират да се произвеждат в Япония :? Но дали е така незнам , и че Аутбека спирал да бъде качествен от 2003 нагоре , но това са само мнения които едва ли някои ще се съобрази :!:

В аз коментирах за модела след 04(05 за САЩ версията).Европейската версия си се прави в Япония.Само Tribeca Legacy и Outback за Американския пазар се правят в САЩ.Всичко останало се прави в Япония.За мен това не е гаранция за качество-завода в САЩ е един от най модерните автомобилни заводи,съвместен е с Тойота и там правят техния легендарен уж със надеждността си модел Camry.Огромната серия произвеждани коли там както и гаранционните условия за Американския пазар ме кара да си мисля,че компромис с качеството определно няма.Ганзията по автомобилете там се обезпечава от множество малки компании,които предлагат и ремонтират Субару в различните градове и региони.Та тези компанийки всячески се стремят да намеря нещо дефектно по колата ти докато е гаранционна за да издоят Субару с 90-100$ на час за труда.Та затуй според мен Субару внедряват най надеждните си технологии и не предлагат голям избор на екстри за този пазар.Да не говорим,че Субару предлагат удължаване на пълната гаранция "броня до броня" до 7 години/160 хил.км-тази гаранция покрива абсолютно всичко по колата-електроника,спирачки,окачване,интериор...

Та така-говорим за различен стандарт и свят където клиента наистина е цар.

Нед Апр 13, 2008 11:02 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Аз за модела след 2003 нямам наблюдения може си прав :!: аз се изказах защото човека в първото мнение е писал 2000г :wink: за 2004 и 05 нямам особенни наблюдения освен че друса повече друго незнам :wink:

Нед Апр 13, 2008 3:40 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Да червения от салона до Зора е. Искат ми колата за 10000 лв. и да доплатя 6000.

Не се съгласих.
Благодаря на всички за вниманието и отговорите.

Пон Апр 14, 2008 5:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru 1800 Fanatic
Аватар

Постове: 272
Рейтинг: -16
Кофти...
Отговори с цитат
Пост 
брато зимаи субаруто не се колебаи аз ако трябва ше се разведа със женами ма ше си зема субару факта че имаме 7 субарута е доста показателен мисля :P такаче не му мисли зимаи и се кефи колкото може но ако си зимаш американка гледаи окачване и двигател щото един приятел си беше зел ауди от америка от вънка се 1 излиза от завода ма отдолу беше нашарена с маркер от автоморгите нали знаеш как ги надписват с маркер такаче гледаи ако е нормална зимаи ако не търси друга :!: :!: :!:

Чет Апр 17, 2008 8:42 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
leone84 написа:
брато зимаи субаруто не се колебаи аз ако трябва ше се разведа със женами ма ше си зема субару факта че имаме 7 субарута е доста показателен мисля :P такаче не му мисли зимаи и се кефи колкото може но ако си зимаш американка гледаи окачване и двигател щото един приятел си беше зел ауди от америка от вънка се 1 излиза от завода ма отдолу беше нашарена с маркер от автоморгите нали знаеш как ги надписват с маркер такаче гледаи ако е нормална зимаи ако не търси друга :!: :!: :!:

Ебаси,къде ги държите тези 7 коли :shock: .Дано не е по тротоарите...

Чет Апр 17, 2008 10:46 am
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Дано останалите 6 не са за резервни част по тротоара :smt082 :smt082 :smt082

Колега прости ми, но хумора ми е един такъв :-D :-D :-D

Чет Апр 17, 2008 9:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru 1800 Fanatic
Аватар

Кофти...
Отговори с цитат
Пост 
неее едната е в двора другата е в мазето и останалите са по тротоарите :D не заемат мн място спокоино

Пет Апр 18, 2008 8:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru 1800 Fanatic
Аватар

Кофти...
Отговори с цитат
Пост 
неее едната е в двора другата е в мазето и останалите са по тротоарите :D не заемат мн място спокоино

Пет Апр 18, 2008 8:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2