Много хора ми звънят за да питат: С каква категория се кара колата? Трудно ли се намират части? Харчи ли като Американска кола? Винетката за камион ли е? Каква е тази измама с данъка че е 15лв.?Такива неща, явно има много незапознати.
Колата се кара с категория "B" с която се карат леки автомобили до 3.5т, или 8+1 места.
Винетката е за лек автомобил.
Застраховак Гражданаска отговорност е 190-230лв. зависи от комопанията без Зелена карта.
Със Зелена Карта около 230-320лв. пак зависи от компанията има и по скъпи.
Данъка е 15лв. защото е на база товароносимост и във всеки един град в цяла българия е около рази цена + - някакви стотинки, без значение на чие име е автомобила, няма лъжа, няма измама.
Потдръжката: като на Аутбек модели 99-2003г. Няма нищо по различно по двигателя и окачването. Части има нявсякъде, аз лично съм си избрал да ги поръчвам от mimo13, давам ВИН получавам каквото ми трябва без никаква разлика и чуденки това ли е унова ли е. Частите идват на следващия ден, ако е нещо което в момента го няма максимум седмица.
Гори като всеки един Аутбек ГАЗ 10-11-12/100 зависи от карането, багажа, движението, както всяка кола.
Под 10/100 газ не съм го свалял но и нямам нерви да карам така. Последно го засичах преди 2 месеца до Хисаря с 3-ма човека и малкобагаж, 120-130 магистрално към 10.5л/100 (незнам колонката колко лъже

)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Досега не съм имал кои знае какво желание да я продавам макар от много време да имаше обява :-) Затова и я бях обявил на доста висока цена поедно време.
Не че сега ми се иска но заминавам и много няма смисъл да я държа. Макар че напоследък ми се върти да си я взема с мене,..... Незнам още/
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Досега не съм правил каквито и да е ремонти и съм нямал никакви проблеми с колата, освен обикновенните консумативи: Биалетки, тампони стаб. щанги, 1 маншон,( накладки,масла - направо незнам защо ги споменавам) А един датик на ск.кутия за неотрална скорост.
А наи голямото нещо беше О-пръстени на свещите които почнаха да цапат лулите (бях го хванал в доста начален стадии) и като свалих капаците регулирах и клапаните.
Написах само хвалби, има и забележки като всяка стара кола и това са само външни забележки по боята, и броните, По салона има минимални забележки.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Телефонният номер в обявата е на женами,
звънете по настоятелно. Моя няма смисъл да го слагам понеже няма да е активен дълго време.