Здравейте,
Благодаря ви за информацията! Със сигурност ми е полезна.
Взех колата още в понеделник, но до днес не ми остана време да я покарам.
Днес навъртях 100 км, включително и малко планинско каране, че дори ми остана време да ги сравня със стария Оутбек
Все едно не са една марка и един модел коли.
Новата е страхотна. Не мога още да опиша подробно разликите, но е много по удобна за каране. Напаравена е за каране на дълъг път. Изключително удобна. Екстрата с перата на волана, определено помагана в планинското каране по асфалт.
Определено е много спъната на I drive. Старият Бек със 100 коня по-малко върви доста по-добре. На другите 2 режима разликата се усеща определено.
Не знам как ще се разделям със старото Субару. И двете коли много ми харесват, но са ми много
Относно моите притеснения описани в първия ми пост:
Мисля, че със скоростите всичко е наред базирайки се на 4 годишния ми опит със Субару. Задължително ще и сменя всички течности и филтри и т.н.
Едната ролка свири леко, така че и там ще има смяна.
Това закъснение на главите, според Любо се дължи на някакви клапанчета, в краен случай на верига. Ще видим какво ще излезе.
Това е за момента което трябва да се оправя.
За съжаление от работа нямам време да се порадвам на колицата. Ще я видя отново, чак другия петък
Доколкото може да се вярва на статистиката, пергряването е при автомобили с газови уредби, но никой не знае.
Аз на газ не карам, дано нямам проблеми.
Двигателя е по-горещ от 2,5. Усетих го днес
Като разход ми даде 15 на сто при градско каране по борд компютър. Не знам колко е реално.
Не съм правил снимки на колата. Като остане време ще метна няколко.
Стана ми интересен следният факт. По документи, колата е регистрирана на 26.9. 2006 година, а не 2007 както беше обявена.
Това автоджамбазки номер ли е да спестят някой данък, или наистина този модел със SI drive и пера на волана се произвежда от от 2006?
Колега Hitmn, защо се е стигнало до смяна на скоростна кутия?
Заради добавката или и е дошло времето?
Аз слагам Дуралюб на моите коли, не само на Субаруто и съм много доволен.
Това е за сега
До скоро