Приятели и колеги, за съжаление трябва да се разделя с субаруто ми, та колата е в отлично състояние, единствен недостатък е, че има ръжда по задните вежди. Всичко по нея работи, няма чукания и луфтове по окачването, диференциалите или двигателя, сменени са масло на (двигател, ск. кутия, заден диф. ) Свещи, филтри, и ремъка на динамото и хидравликата, ангренажния не е сменен, няма течове на месло. Климатика на колата работи отлично, има и бързи и бавни скорости, аз съм 1 собственик на колата в БГ, от както е взета съм минал около 3-4000 км. газовата уредба е обикновена и е сложена преди около 1000 км, разход 10-12 л. градско и 8-10 л. извънградско 'ГАЗ', при нормално каране, колата има оригинална сервизна книжка в която е попълнен всеки изминат километър с нея от както е купена, всички документи са изрядни има и годишна винетка за 2014 год. Искам да отбележа, че аз не съм търговец на коли, което се разбира и от форума и участието ми в него от години, това е личният ми автомобил, който не ползвам, и желая да го продам. Инфо за автомобила: • Антиблокираща система • Въздушни възглавници - Предни • 4x4 • Газова уредба • С регистрация • Сервизна книжка • 4(5) Врати • Металик • Спойлери • Централно заключване • Ел. Огледала • Ел. Стъкла • Климатик • Регулиране на волана • Серво усилвател на волана • Система за измиване на фаровете • Стерео уредба Автомобилът може да се види в гр. Видин или в Благоевград. За контакти: 0898 86 11 77
Цена: 3600 лева.
_________________ На колата ти ако не пише Made in Japan, СМЕНИ Я!
|