Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Купувам Субару Аутбек 97-99 година 
Автор Съобщение

Постове: 93
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Търся Аутбек 97-99 година, с климатик или климатроник, ляв волан, регистриран или с възможност за изпробване на дълъг участък. Регион София. Оферти на лични. Благодаря!

Нед Яну 05, 2014 1:41 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 136
Автомобил: OUTBACK 2.5 "99
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
така хващаш и 2-ра генерация :)

какъв ти е бюджета?

Сря Яну 08, 2014 4:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 843
Автомобил: 2008 Tribeca 3.6
Рейтинг: 186
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако желаеш обади се на този тел. 0895619990 - Герман, колата е в Шумен,но мисля че понякога пътува до София, брат му живее там... Аутбек 98, АТ, климатроник, газова уредба ловато, напълно обслужен, регистриран, с 4 летни и 4 зимни гуми с джанти...ще останеш много доволен, това беше моето първо Субару, внос е от Швейцария, продадох му го преди 3,4 години някъде...

Сря Яну 08, 2014 8:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
miroslavmark написа:
Ако желаеш обади се на този тел. 0895619990 - Герман, колата е в Шумен,но мисля че понякога пътува до София, брат му живее там... Аутбек 98, АТ, климатроник, газова уредба ловато, напълно обслужен, регистриран, с 4 летни и 4 зимни гуми с джанти...ще останеш много доволен, това беше моето първо Субару, внос е от Швейцария, продадох му го преди 3,4 години някъде...

Благодаря! Но мисля да се въздържа. Ръжда на задните вежди е посъбрало, а дали ще правя нещо друго или калници общо взето е едно и също. А може и другаде да има ръжда, но не е измита и не се вижда. Също мисля, че каквото и да продаваш, трябва да го приведеш в добър търговски вид, а и докато го използваш да го държиш в такъв. Предлагано в такъв вид е неуважение към автомобила. От къде да бъда сигурен, че с уважение се е отнасял към невидимата част?
Още веднъж ти благодаря и ще чакам други оферти. Рендето ми си върви и даже като чета, мисля хубаво да оглеждам, защото като нищо може да се набия дълбоко в тинята.

Последна промяна Icetto на Чет Яну 09, 2014 3:54 pm, променена общо 1 път

Чет Яну 09, 2014 3:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
ivanivanovi написа:

какъв ти е бюджета?

бюджета ми е до 7-8 хил. лв., но не на всяка цена искам да ги опукам.
Започнах да гледам и Легаси, защото за риболов пак ще ми върши работа, а е по-евтино и има по-голям избор от модела. Общо взето от двата модела каквото изкочи по-напред и сервизът не хване скритите дефекти ще го купя. :))))

Чет Яну 09, 2014 3:43 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 136
Автомобил: OUTBACK 2.5 "99
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Icetto написа:
ivanivanovi написа:

какъв ти е бюджета?

бюджета ми е до 7-8 хил. лв., но не на всяка цена искам да ги опукам.
Започнах да гледам и Легаси, защото за риболов пак ще ми върши работа, а е по-евтино и има по-голям избор от модела. Общо взето от двата модела каквото изкочи по-напред и сервизът не хване скритите дефекти ще го купя. :))))

Аутбека е повдигнато Легаси, сигурно искаш да кажеш Форестър......щом те кефи, гледай и тях....... само не взимай старо Легаси на въздушни възглавници, че ще се видиш в приключение........ и внимавай с новия внос, че нашите джамбази не си поплюват ;)

петънцата ръжда да не те притесняват, всички ги имат, на 15-16 години са, иначе бека има много добро покритие отдолу и ако не е наранено, изкарва доста - някъде бях качил снимки от моята - каквосе получава акосе нарани и последвалата обработка.

ето ги http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=9728&start=20

Съб Яну 11, 2014 7:33 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Темата за коша. Благодаря на всички.

Съб Яну 18, 2014 10:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.