Отговори на тема стр <  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Виж темата бели сервизи за марката.Напиши от кой град си за да се включат колеги на помощ :idea:

Съб Яну 11, 2014 11:10 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Icetto написа:
Така. Изпробвах този Аутбек - http://www.cars.bg/c546779
Направи ми впечатление, че при скорост 100-110 км./ч без да мачкам педала колата падаше от 4 на 3 предавка и после връщаше обратно четвърта. Което е доста неприятно и имах преди кола с автоматик, който се чупише 2-3 пъти преди да го махна и бяха такива признаците. Възможно ли е това да го прави, ако газовата нещо не е настроена добре и да вижда, че няма мощност и затова да сваля предавката. Да добавя, че това го прави на почти равен участък. Иначе колата е доста запазена за годините си - 98-а година е, а не 99 както е написано в обявата, бронята отзад е откачена и с някви видии е била окачвана, доста нескопосано и на заден десен калник имаше наченки на ръжда, но нищо фатално. За 15-те години е в доста прилично състояние. Имам близък с малко по-нов Аутбек и днес ще го взема и ще ходя да тествам на същия участък със същата скорост дали така ще прави. Пак е на газ. Ще пиша след това. :)

Днес и аз ходих да го видя, но тъй като още не съм продал настоящата кола, не го пробвах в движение. Установих и, че подгрева на пътническата седалка не работи. Проблемите с автомата при този модел чести ли са и скъпо ли излиза ремонт на кутията? Като цяло ми хареса състоянието на автомобила, имайки предвид възрастта.

Пон Яну 13, 2014 9:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 93
Нов фен
Отговори с цитат
kgetsov написа:
Icetto написа:
Така. Изпробвах този Аутбек - http://www.cars.bg/c546779
Направи ми впечатление, че при скорост 100-110 км./ч без да мачкам педала колата падаше от 4 на 3 предавка и после връщаше обратно четвърта. Което е доста неприятно и имах преди кола с автоматик, който се чупише 2-3 пъти преди да го махна и бяха такива признаците. Възможно ли е това да го прави, ако газовата нещо не е настроена добре и да вижда, че няма мощност и затова да сваля предавката. Да добавя, че това го прави на почти равен участък. Иначе колата е доста запазена за годините си - 98-а година е, а не 99 както е написано в обявата, бронята отзад е откачена и с някви видии е била окачвана, доста нескопосано и на заден десен калник имаше наченки на ръжда, но нищо фатално. За 15-те години е в доста прилично състояние. Имам близък с малко по-нов Аутбек и днес ще го взема и ще ходя да тествам на същия участък със същата скорост дали така ще прави. Пак е на газ. Ще пиша след това. :)

Днес и аз ходих да го видя, но тъй като още не съм продал настоящата кола, не го пробвах в движение. Установих и, че подгрева на пътническата седалка не работи. Проблемите с автомата при този модел чести ли са и скъпо ли излиза ремонт на кутията? Като цяло ми хареса състоянието на автомобила, имайки предвид възрастта.

Да и аз като го пробвах го видях, че не работи. Нищо не ти пречи да я пробваш. Но наистина много внимавай, че и е странна историята на колата. :-)

Вто Яну 14, 2014 1:50 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 72
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... s&slink=5d

Момчета може ли малко помощ с тази ?!...
Още не съм имал Субару и съм решен да взема една такава. Прочетох доста във форума и на това се спрях.
Ако някои я е гледал може да сподели?

Чет Яну 16, 2014 12:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
DimitrovE написа:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11389778612533546&f1=details&slink=5d

Момчета може ли малко помощ с тази ?!...
Още не съм имал Субару и съм решен да взема една такава. Прочетох доста във форума и на това се спрях.
Ако някои я е гледал може да сподели?
Колата изглежда много добре,ако при пробата няма нещо обезпокоително моя съвет е да я вземаш. :good:

Чет Яну 16, 2014 4:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Да днес отидох да я видя!
Изглежда добре без спор, но собственика не иска да я закарам в сервиз!!!
Запалихме я да загрее и я покарахме с доста тестове (заедно с момче което кара Субару) няма ръжда никъде по нея и всичко и работи (има леко тропане в предницата но едвам доловимо).
Няма нещо обезпокоително на пръв поглед, но така без сервиз не знам дали да я взема ?!...
Да я взимам ли така без оглед не знам тази вечер трябва да реша така се разбрахме със собственика.
Вие как мислите ???

Чет Яну 16, 2014 5:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Забравих да допълня, че имаше леко свистене на мотора (може и от ремъка или ролка да е не знам) редно ли е?
Не е силно по-скоро звучи като високо честотно свирене.

Чет Яну 16, 2014 6:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 356
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако собственика отказва сервиз не бих я взел.Какъв е проблема,нали ти ще платиш пътната помощ и огледа.Съмнително ми се викжда,а и при Субару има проблеми(скъпоструващи) ,които се виждат само като я вдигнат на крик-течове на масла от капака на веригата,гарнитури на глави и др.Като има кора под двигателя и да залягаш отдолу нищо няма да видиш,пък отгоре съвсем нищо не се вижда.При тези условия аз не бих рискувал,но решението е твое.

Чет Яну 16, 2014 7:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Не знам за това питам за мнение от хора каращи Субару и минали вече през това!

Чет Яну 16, 2014 8:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 199
Автомобил: OUTBACK H6 `02
Рейтинг: 76
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, не се лъжи непременно по ниската цена - хубаво такова струва доста повече - този конкретен екземпляр сигурно има скрити дефекти, за да не ти дава да го заведеш на майстор - тегли му една на ум и изчакай, не бързай - ще се появят още обяви и ще си вземеш друга! :pardon:

Чет Яну 16, 2014 9:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 478
Автомобил: Subaru Outback, H6, 2005
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
аз не бих се доверил на човек, който не иска колата да мине през сервиз без основателна причина (дори не мога да се сетя за такава). Все пак не взимаш нещо за 5 лева...предложи му да я качите на камионче и да я закарате в сервиз за твоя сметка, ако не се навие му пожелай успех и търси нова. По-добре да се забави мечтаното Субару, отколкото да влезеш в един неспирен филм с набиване на пари за кофти бройка.

между другото има една форумна бройка 3.0 2001 година (малко далеч от София де) на подобни километри: viewtopic.php?f=38&t=15829

ако имаш възможност, виж и нея, поне със сигурност може да я закарате в сервиз...

п.с. Не знам дали има опция да помолиш да наемеш човек от препоръчаните сервизи от София да отиде да види на място червеното Суби...всичко е въпорс на договорки:)

Пет Яну 17, 2014 8:41 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На вид изглежда много добре,но без оглед в сервиз ей така на честна дума е доста несериозно.На пазара не е само тази кола.Успех . :good: H6

Съб Яну 18, 2014 3:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз пък мисля че се вживявате с тия сервизи,има марки и модели за които наистина е препоръчително да се мине през сервиз,но тук не е така,достатъчно е ако не познавате марката да вземете човек който е в час и да направите оглед и тест заедно.

Съб Яну 18, 2014 5:38 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 93
Нов фен
Отговори с цитат
dragoveli написа:
Аз пък мисля че се вживявате с тия сервизи,има марки и модели за които наистина е препоръчително да се мине през сервиз,но тук не е така,достатъчно е ако не познавате марката да вземете човек който е в час и да направите оглед и тест заедно.

и да е по-як тоя човек, че да я държи вдигната за да я огледате за течове и ръжди .... :cool:

Съб Яну 18, 2014 7:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 96
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
В раздела "Impreza" има една веселяшка обява, а тази май ще е неадекватна обява:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5egpf5
Първо няма такава цена.
Второ снимките са "примерни", това е доста несериозно, можеха да снимат ТЕСТАРОСА и да кажат - снимките са примерни.
Трето само сериозни обаждания, е как да се обадя сериозно, като ми е забавно, дори смешно.
И да очаквам ли истинските снимки да приличат на има едни коли "леко" катастрофирали и са ги качили на едни постаменти покрай караулки и полицейски управления да стряскат безразсъдните шОфери.

Съб Яну 18, 2014 7:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Някой правил ли е оглед на този OUTBACK ( http://www.cars.bg/c579044 )?
На снимки изглежда доста добре, но нещо ме съмнява в закръглените 90 000 км.

Нед Яну 19, 2014 7:13 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Много лъжи в таз обява бре.
по-скоро е на 190,а не е изключено и отгоре.
И една смешка Евро 5 ROFL то от тази година няма кола с такъв сертификат
за вредни емисии.Дали е и евро4 :-?

Нед Яну 19, 2014 12:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 102
Автомобил: Outback H6 '02
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Този и аз съм харесал и мисля във вторник да отидa да го видя, ако е още там де ;)
Ако километрите са истински си е супер находка. Но ако е велика дума.
По принцип имам трима приятели, които са си купили субара от този човек и са много доволни.
От този човек има още една интересна обява:
http://www.mobile.bg/11389975060185991
Решетката и фаровете са като на след фейслифта, ама къде са трите бутона под касетофона, може би при варианта с навигацията са на друго място или аз не ги виждам нещо. И него ще го видя във вторник, та ще ги намеря на място :)

Нед Яну 19, 2014 12:37 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 96
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Цитат:
Този и аз съм харесал и мисля във вторник да отидa да го видя, ако е още там де ;)
Ако километрите са истински си е супер находка. Но ако е велика дума.
По принцип имам трима приятели, които са си купили субара от този човек и са много доволни.
От този човек има още една интересна обява:
http://www.mobile.bg/11389975060185991
Решетката и фаровете са като на след фейслифта, ама къде са трите бутона под касетофона, може би при варианта с навигацията са на друго място или аз не ги виждам нещо. И него ще го видя във вторник, та ще ги намеря на място

Този финния прах по двигателя може да се получи само от финно шкурене на кит и обдухване с въздух, всичко пепелясва. Това ме навежда на мисълта, че е блъскана и оправена най-вероятно предницата, ето откъде не ти идват съответствията на модел и визия, може да са намерили феислифт предница и да са я монтирали. Няма лошо, важно е да са свършили добре работата.
Успех с избора!
И с идеята с малкото километри на някоя кола, кой луд ще иска да продава на обява толкова нова и здрава кола, като може да я продаде на приятел или роднина, всеки от нас има поне двама трима, които биха имали интерес към почти нова стара кола, все пак всеки от нас такава търси. 90,000 км. за 11 години си е невероятно, по 22 км на ден, ами дълги пътувания, явно собственика е усвоил телепортацията или е от тези "съботните" шофьори, абе няма как, може да има и изключения, но на 7,000,000,000 човека си е нищожен процент и страхотна успеваемост, ако е точно тази.
Иначе много добре изглеждат, но снимките много и лъжат, дано и на живо да са така, както казах успех с избора.

Чак сега забелязах, че се продават от един и същ човек, нищо, че е дал различни координати, при снимката с волана се вижда един и същ сив анцунг с червено. С един кушум два заека - с едно ходене и двете коли.

Нед Яну 19, 2014 2:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
sniper написа:

Този финния прах по двигателя може да се получи само от финно шкурене на кит и обдухване с въздух, всичко пепелясва. Това ме навежда на мисълта, че е ......

Аз 2г. не си бях мил мотора и особенно лятото като ходя на палатки и карам дълго по черните пътища имаше доста такъв прах. Така че това нее фактор от снимата да се съди ся праха от кит ли е от къде е. и даже да е била посурната пак не се знае колко аджеба и всичко е гадаене. Докаато не се погледне на място нищо неможе да се каже.
:good:

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Нед Яну 19, 2014 4:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 157  >